Hovedområder
Arrangementer /træf
Autocampere
Biler
Camping i TV
Campingnyt
Campingpladser i DK
Campingpladser i udl.
Campingvogne
Digital TV
Diverse
Efterlysninger
Fortelte og telte
Gode råd
Konkurrence
Køb og salg (Udstyr)
Mit vogntog
Navigation
Ny campist
Personlige sider
Rejseinspiration
Storebæltsbroen
Udstillinger
Udstyr og Tilbehør
Vintercamping
Debatforum på diverse mærker
Alle områder (liste)
Alle områder (detalj.)
Betingelser
Hjælp:
Oprette ny tråd eller svar på indlæg
Campingpladser i udl.
Fold alle indlæg sammen

Titel Forfatter Dato

Lapland, Kiruna og  Kim Wissing Petersen 29.5.2018 |  20:38  
Turen går til Lapland denne sommer, med en lille afstikker til Norge. Efter et par dage i Luleå er planen at køre til Kiruna og videre til Narvik og Bodø, hvorefter vi igen søger ind mod Sverige.
Ift. Kiruna og Narvik kan jeg tvivle lidt på hvad jeg har af underlag til, at slå en pløk i. Kan se på www.campripan.se at der ikke er græs men grus/skærver, men går det an at slå noget i underlaget der kan klare lidt rusk og blæst ift. et rejsefortelt.
Vi har en LMC 550 fra 1996. Vi sætter et lille rejsefortelt op efter behov (posemarkise på vognen og stænger i vogn) med pløkker osv. men kan tvivle lidt på udstyret er anvendeligt på de kanter. På den anden side har jeg heller ikke lyst til, at investere i fx markise m sider eller andet, da vi kun camperer 2-3 uger om året samt elsker at holde et lowbudget
VH Kim

Mon ikke dem her klarer det meste h..   knud hansen 29.5.2018 |  23:25
Mon ikke dem her klarer det meste
https://www.thansen.dk
Jeg vil ønske jer en god tur og så ..   Bjarne Jensen 30.5.2018 |  9:53
Jeg vil ønske jer en god tur og så anbefale at i fra Narvik tager over til Lofoten, det er en ganske uforglemmelig oplevelse. Fra den sydlge del af Lofoten går der færge til Bodø.
Ps. vi lå på Sortland Camping, et lille hyggeligt sted. En dag spurgte vi om der kunne købes aftensmad, ja da, og så spiste vi sammen med værtsparret.

God sommer
Hej Bjarne. En tur til Lofoten vil ..   Kim Wissing Petersen 30.5.2018 |  11:07
Hej Bjarne. En tur til Lofoten vil absolut være fantastisk. Eneste problem er desværre tiden. Vil dog tænke over det og præsentere ideen for fruen. Ved du hvor lang sejltuen tager, evt. link til færger. Kan kun finde en ekspressbåd uden bildæk og det går nok ikke :-)
Hej Kim. http://ruteinfo.thn.no/no/..   Bjarne Jensen 30.5.2018 |  15:57
Hej Kim.
ruteinfo.thn.no
https://www.google.com

Da vi var på tur mødte vi en Norsk familie i Sverige som ville høre om vores rejseplaner og vi fortalte at turen primært var for at jeg kunne komme til Andesnes for at komme på hvalsafari. De nærmest forlangte at vi skulle køre nedover Lofoten sydover. Det er nok det bedste råd vi nogensinde har fulgt. hvis tiden er knap ville jeg nok skippe Kiruna. Det er selvfølgelig interessant at besøge en by som om få år ikke eksisterer mere, men det er så det.
planen er som udgangspunkt 2 dage i..   Kim Wissing Petersen 30.5.2018 |  17:18
planen er som udgangspunkt 2 dage i Luleå, 2 dg i Kiruna, 2 dg i Narvik 2 dage i Bodø. herefter enkeltovernatninger ned til Camping i Årjäng med 2-3 dage hvor ungerne har en pool, inden hjemtur til Sjælland. Der kunne helt sikkert justeres lidt i planerne for Kiruna, jeg har dog blot en lille drengedrøm om at se den by da jeg altid har syntes den var lidt "mystisk"
Ift. færge tænker jeg at det kræver noget forberedelse med hensyn til få afgange i døgnet, pladsreservation m.m.
Bjarne jensen: nu har jeg kikket gr..   Kim Wissing Petersen 16.6.2018 |  22:40
Bjarne jensen: nu har jeg kikket grundigt på Lofoften og vi vil rigtig gerne se ø-gruppen. Eneste lille spørgsmål er prisen på færge fra Moskenes til Bodø. Umiddelbart står billetten i 3.500 nr. kr. Har du, eller andre, kendskab til om pris på færge inkl. cv og 4 pers. er korrekt forstået. Hvis vi sejler fra Svolvær til fastlandet bliver det vist lidt billigere, det kunne være et alternativ, ville dog helst helt til Bodø for at spare brændstof og køredage.
K. W. Petersen: om du går inn på de..   Jan Petter 18.6.2018 |  12:49
K. W. Petersen: om du går inn på denne lenken og velger 1 bil med lengde over 10 meter eller bil m/henger >10m som det står, er prisen 2726 N. kr. Du får ev. et gebyr om du vil være sikret avgang.
40% av plassene ombord kan bookes i forkant. Resten, 60% selges til de som står i kø.
NB: jeg sjekket pris i dag og i morgen, 19. juni. God tur!!

booking.torghatten-nord.no

Deltag i debatten

Du skal være logget ind for skrive eller redigere i vores debatforum

E-mail  
Password  
Husk mig  

Er du en ny bruger af vores debatforum, kan du oprette en profil her

Har du glemt dit password?

Fortvivl ikke. Udfyld din e-mail adresse herunder, og vi sender dig straks et nyt.

  E-mail