Hovedområder
Arrangementer /træf
Autocampere
Biler
Camping i TV
Campingnyt
Campingpladser i DK
Campingpladser i udl.
Campingvogne
Digital TV
Diverse
Efterlysninger
Fortelte og telte
Gode råd
Konkurrence
Køb og salg (Udstyr)
Mit vogntog
Navigation
Ny campist
Personlige sider
Rejseinspiration
Storebæltsbroen
Udstillinger
Udstyr og Tilbehør
Vintercamping
Debatforum på diverse mærker
Alle områder (liste)
Alle områder (detalj.)
Betingelser
Hjælp:
Oprette ny tråd eller svar på indlæg
Campingpladser i DK
Fold alle indlæg sammen

Titel Forfatter Dato

Campingpas på danske pladser  H.C 4.3.2018 |  20:17  
Har i dag modtaget mail fra Grenå camping hvor de bla. skriver:
Campingpasset
Efter en turbulent tid, der resulterede i Campingrådets konkurs, var der stor usikkerhed omkring campingpassets fremtid, og om hvem der ville løfte opgaven med at tegne de nye pas inkl. den tredieparts forsikring der er i dette pas. Den opgave er nu løftet af en anden samarbejdspartner, og vi forlanger dermed igen, at alle der tager ophold på pladsen, har et gyldigt campingpas.
citat slut.
Så er campingpasset her åbentbart igen :-(

jammen så er det bare at ønske dem ..   john platz lassen 4.3.2018 |  20:36
jammen så er det bare at ønske dem held og lykke --vi finder da bare en anden plads;-)
HC - Vil du venligt have ulejlighed..   Anette Tracz Knudsen 4.3.2018 |  21:15
HC - Vil du venligt have ulejlighed med at sende mig en kopi af den skrivelse ?
(mail: tracz@live.dk)

Campingpas er ikke ulovligt for campister, de kan vælge et produkt til og de kan vælge et produkt fra. Der findes INTET i nogen LOV som hverken kræver et KORT, en FORSIKRING eller en REGISTRERING af danskere på danske pladser.
Alle kort som forbrugerne ønsker at købe og bruge... KAN bruges og alle kort SKAL accepteres.

Forlanger en plads, at du skal købe ét bestemt kort for at besøge deres plads, så finde en anden plads. Og send mig en besked.

Jeg modtage meget gerne alle de beviser som forbrugerne / campisterne kan samle for sæsonen 2018 om pladser der 'kræver / forlanger' et bestemt, navngivet kort for at lukke folk ind på en campingplands.

mvh
Anette
Grenå camping skriver på deres inte..   Per Henneberg Kristensen 4.3.2018 |  21:31
Grenå camping skriver på deres internetside flere steder:

Campingpas er obligatorisk. (Dansk campingpas og årsmærker til dette kan købes hos lejrchefen).
Det er tidligere fastslået, at enhv..   Flemming Udbjørg 4.3.2018 |  21:34
Det er tidligere fastslået, at enhver campingplads har lov/ret til at forlange et campingpas eller anden særlig ID - så nu er der "nogen" som er ved at sætte noget igang.

Spørgsmålet er, hvem er så denne nye organisation bag et campingpas, hvilken rettigheder og aftale arbejder de under og hvem samarbejder de med.

Samtidig må vi som campister holde fast i, at ingen campingplads nu kan forlange et bestemt campingpas som gyldig legitimation, og at alle DCU-medlemmer har sit CKE-pas, og at alle andre kan bruge f.eks. ACSI ID.

Det er en helt uholdbar situation, at der nu skal gælde forskellige regler, så "nogen" må gribe bolden og får styr på, hvad det er som foregår lige nu.
Er det DK-Camp som spiller op til m..   Flemming Udbjørg 4.3.2018 |  21:37
Er det DK-Camp som spiller op til magtkamp om at bestemme på campingpladserne??
Det er Elite Camp der forlanger det..   H.C 4.3.2018 |  21:41
Det er Elite Camp der forlanger det. Prøv at gå ind på Løkken klit camping under praktisk info
Det er Dansk Caravan Klub. Se: http..   Hans O 4.3.2018 |  21:42
Det er Dansk Caravan Klub. Se: https://www.dck.dk
Kan også købes via FDM (for deres m..   Hans O 4.3.2018 |  21:56
Kan også købes via FDM (for deres medlemmer:netbutik.fdm.dk
Det blå kort vi har fået tilsendt s..   martin larsen 4.3.2018 |  22:37
Det blå kort vi har fået tilsendt som dcu medlem, må vel være nok til at kunne komme ind på en campingplads
Interessant indlæg. @ H.C. På Gren..   Jan Thomsen 5.3.2018 |  6:00
Interessant indlæg.

@ H.C.
På Grenå Strand Campings hjemmeside kan jeg ikke finde nogen oplysninger om campingpas. Er det i forbindelse med en booking du har modtaget den omtalte mail ?

Vedr. Elitecamp.
Elitecamp er en sammenslutning under DK-Camp. På de DK-Camp pladser jeg har set på, er der ikke længere nogen omtale af campingpas.
På nogle af DK-Camp pladserne kan man bruge noget der er omtalt som et Camping:ID. På nogle pladser er det så oplyst at dette er gratis, på andre at det koster det kr. 69,-.

På Elitecamp pladserne er oplysningerne omkring campingpas meget forskellige. Nogle pladser, f.eks. Løkken Klit Camping og Klim Strand Camping, skriver at alle campister skal have et gyldigt campingpas, der står dog ikke specifikt at det skal være et CKE-pas. Den uindviede kan dog meget nemt opfatte det som om det er CKE-pas der kræves.
På Ribe Camping er man lidt mere informative. Her oplyses det at CKE-pas ikke længere er obligatorisk, men at gæster fortsat skal registreres. (Der står så ikke hvordan dette ellers kan ske).
På Grenå Strand Camping og Grønninghoved Camping, er campingpas slet ikke nævnt.

Jeg synes det er en særdeles kritisabel og uprofessionel tilgang til lovgivningen jeg oplever her, særligt fra Elitecamp og deres medlemmers side.


@Anette
På f-campings hjemmeside, under afsnittet Før indckeckning er der en tekst på gul baggrund, om registrering af danskere. www.f-camping.dk - Hvor kommer den tekst fra, den er da guld værd.
@ Jan Thomsen - den gule tekst fra ..   Anette Tracz Knudsen 5.3.2018 |  8:30
@ Jan Thomsen - den gule tekst fra siden du linker til, er fra Campingrådet brochure, som blev udsendt til campingpladsejerne 2015, som vejledning. Med en gå ske anden tekst end den der var at vejlede gæsterne / campisterne / forbrugerne.
Hej Jan. Det står i et nyhedsbrev j..   H.C 5.3.2018 |  8:30
Hej Jan. Det står i et nyhedsbrev jeg har fået fra pladsen
OBS ..Jan Thomsen... .. Hvis du rul..   Anette Tracz Knudsen 5.3.2018 |  8:35
OBS ..Jan Thomsen...
.. Hvis du ruller længere ned på samme side, så finder du en række billeder, hvor du også finder den gule tekst, som du omtaler.
Flere meget forskellige forhold! L..   Flemming Udbjørg 5.3.2018 |  8:47
Flere meget forskellige forhold!

Lad os prøve at skille diskussionen lidt ad:

Der er flere som nu udsteder CKE-Pas - og det er vel på én gang overraskende og selvfølgeligt! Der er foreningspenge at tjene! 80,- kr. i udsalg og 29,- kr. i omkostning!

Men udfordringen lige nu er tilsyneladende, at nogle pladser indfører pas-tvang igen! - uden at de melder helt klart ud om, hvordan deres regler er.

Og en måske større udfordring er, at CKE-kortet bliver til et fordels-kort, så man skal kæbe det det "rigtige" sted, for at få mest muligt ud af det!

Vi ligger som vi har redt op til; Stormen var hård og lang! - campingpas var noget helt unødvendigt og ulovligt roderi, og en fælle-organisation, som kunne skabe lidt orden, måtte være ulovlig.

Nu er Campingrådet fortid - og der går nok nogle år, før nogen igen samler sig smamen til at skabe en ny fælles-organisation, som kan samle tingene lidt.

Indtil da vil vi få nogle år, med et utroligt roderi - om campingpas og kravene til campingpas, om legitimationskrav, om stjernesystemet og hvor meget vi kan regne med pladsernes reklamer-stjerner, om minimumskrav til bemanding på pladserne.

Og på pris-området vil én gruppe af CKE-kort give x- antal rabatter på y-type af pladser, mens en anden eller tredje gruppe af CKE-kort vil give Z-rabat for æ-antal pladser + rabat for krydstogtsture i Caribien. Og måske nogle CKE-pas slet ikke giver rabat på andre pladser end dem, som har udstedt passet.

Og selvfølgelig vil det da ske, at CKE-pas udstedt og fornyet på denne plads giver 20% rabat på overnatninger og standpladser på 120m2 mens alle øvrige CKE-pas kun giver 5% og pladser på 90 m2.

Så hvor skal/kan jeg købe mit CKE-pas og få mest ud af det!!

Hvad er det lige vi har vundet??

Bare se på mobil-tele branchen.
Martin Larsen - ja, det medlemskort..   Flemming Udbjørg 5.3.2018 |  9:06
Martin Larsen - ja, det medlemskort du har fra DCU er også et CKE-kort, som giver dig ret til at komme ind på enhver dansk campingplads!

Der hvor du så kommer til at ligge, vil du på højre side have en nabo, som også har et CKE-kort, købt hos DK-Camp og som giver 20% rabat på prisen. Og på venstre side har naboen købt sit CKE-kort på selve pladsen og derved fået både 20% rabat og gratis pris for både børn og børnebørn og gratis hund.

Her ligger du og har betalt den fulde pris. Næste gang bør du overveje, at købe - endnu - et camping-kort, når du kommer til en plads, for at få bedste pris og bedste vilkår. Nu skal camping-passet nemlig bruges som rabat-kort - og når man så får blandet kortene helt rigtigt, vil der opstå helt tåbelige situationer:

Så vi skal måske have 4-5-6 forskellige camping-kort i handskerummet, for ikke at være de eneste tosser på pladsen, som betaler den fulde listepris, selv om vi har samme CKE-kort.
Det er værd at huske på, at hidtil ..   Anette Tracz Knudsen 5.3.2018 |  9:26
Det er værd at huske på, at hidtil har Danmark, været det eneste land som netop IKKE gav nogen som helst RABAT på selve CKE kortet.
Alle rabatter i dk har alene været knyttet til medlemskabet i den forening som man købte / fik leveret kortet igennem.

Hvad er det egentlig camping pladserne nu vil opnå ved at stille nye ubegrundede krav ?

Vi er vel enige om, at det ikke længere er Campingrådet som stiller ultimative krav til camping pladserne...?

Myndighederne og lovene kræver heller ikke noget og Konkurrence lovene både i dk og EU forbyder at der stilles krav om noget navngivet....

Hvorfor klamrer csmpisterne sig så til et kort der er krævet og solgt på ulovlig baggrund. Vi er sgu da totalt til grin ??
H.C. og Anette, tak for svar. @FU ..   Jan Thomsen 5.3.2018 |  9:35
H.C. og Anette, tak for svar.

@FU
Der har alle årene været adskillige udbydere af CKE kortet. Det er rigtigt at nogle pladser tilsyneladende fastholder pastvang, men uden at de melder helt klart ud om, hvordan deres regler er.
Campingpladserne og deres sammenslutninger kan for min skyld faldbyde alle de "campingpas", i alle mulige og umulige farver og faconer og med og med uden rabatter, de lyster. Det er jo ikke ulovligt.

Mit helt store problem er, at nogle pladser eller deres organisation, fortsat ikke har fattet at det eneste de kan kræve jeg skal forevise, er gyldig legitimation i form af et kørekort, rødbedepasset, eller det nye legimitationskort fra borger.dk - det kan sgu da ikke være så svært at forstå.
@Jan Klim Strand Camping skriver at..   H.C 5.3.2018 |  9:51
@Jan
Klim Strand Camping skriver at alle skal have campingpas, og har et link til campingrådet :-) Det bliver lidt spændende at komme ud i det danske campingland
@H.C. Jeg har bemærket det..., de k..   Jan Thomsen 5.3.2018 |  10:07
@H.C.
Jeg har bemærket det..., de kunne lige så godt have linket til Grauballemanden, de er begge stendøde :-)

Nå, det kan jo også være de bare ikke har fået opdateret deres hjemmeside. - Men svært uprofessionelt er det da.
på de pladser som er tilsluttet DK_..   Lars Andersen " 8400 " 5.3.2018 |  10:14
på de pladser som er tilsluttet DK_CAMP skal man ikke bruge campingplads ,se denne mail modtaget 8-1 2018 fra DK_CAMP:::


Tak for din henvendelse.

Det er ikke længere et krav at skulle have et campingpas for at overnatte på DK-CAMP campingpladser.

Venlig hilsen/Best regards

Helle Hedegaard
Sekretær I Medlemsservice I Oversættelse I Kommunikation

E. helle@dk-camp.dk

cid:EA7B9882-883C-4CD1-B43E-E7806C60F7DA


Industrivej 5D I 7120 Vejle Ø.
T. +45 7571 2960 I E. info@dk-camp.dk

W. dk-camp.dk I F. facebook.com/dkcamp.dkFra: info@dk-camp.dk [mailto:info@dk-camp.dk]
Sendt: 8. januar 2018 11:50
Til: Helle Hedegaard <helle@dk-camp.dk>
Emne: Kopi af bevarelse af "Spørg os!
Fra: info@dk-camp.dk [mailto:info@dk-camp.dk]
Sendt: 8. januar 2018 11:50
Til: Helle Hedegaard <helle@dk-camp.dk>
Emne: Kopi af bevarelse af "Spørg os!
Jan Thomsen - jeg forstår fuldt ud ..   Flemming Udbjørg 5.3.2018 |  11:20
Jan Thomsen - jeg forstår fuldt ud hvad du skriver, men det er altså stadig sådan, at det suverænt er campingpladssen som bestemmer, hvad der skal til, for at kunderne kan få lov til at campere på deres plads!!

Det er derfor forkert at sige, at pladserne skal holde sig til rejsepas, kørekort eller identitetskortet. Pladserne har lov til at kræve en næsten hvilken som helst særlig identifikation - og evt. at man tager dobbelt betaling for de campister, som ikke er medlem af pladsens medlemsklub.

Det er derfor også pladsen som har lov til at bestemme, at de altså vil se et kort/pas, som har en inkluderet forsikring, som dækker, hvis campisterne kommer til at lave skader under opholdet!

Det er et helt legalt krav - og måske oveni købet forståeligt, da lidt mere end 20% af samtlige danske familier ikke har en privat familie- eller husstandsforsikring inkl. en privatansvarsforsikring, som kan dække skaderne, hvis teltet blæser væk/over på naboens vogn og telt eller en grill laver huller i den anden nabo fortelt

Og hvis kortet ikke har en sådan forsikring, har pladsen lov til at få dokumentation for, at kunden har tegnet en privatansvarsforsikring som også er betalt!

De øvrige kunder på pladsen har samtidig lov til at forvente af pladsen, at alle deres naboer har en privatansvarsforsikring, så de skader de selv, deres børn eller... kunne forvolde på os og vores udstyr. Herunder brand og kortslutning som følge af ulovligt eller misligeholdt el-udstyr.

Vi er bare ikke vante til at dette skulle være et problem - fordi vi altid har haft CKE-kortet. Men tiderne er skiftet - og det giver nye udfordringer!

Men med afgørlsen fra Konkurrencestyrelsen må pladserne - selvfølgelig - ikke kun kræve et bestemt campingkort. De skal acceptere ethvert kort, som opfylder kravene -herunder kravene om forsikring. Det kunne såmænd "bare" være AcsiID.
Uopdaterede hjemmesider er uprofess..   Flemming Udbjørg 5.3.2018 |  11:23
Uopdaterede hjemmesider er uprofessionelt - men der er da også pladser som har krævet betaling for campingpas hos alle deres fastliggere og betaling for årsmærke til de grønne CR-plader hos dem, hvis vogne ikke er indregistreret!!

Det går lidt trægt med at få fremtiden på plads!
Hej Lars Andersen " 8400 " Det har..   H.C 5.3.2018 |  12:42
Hej Lars Andersen " 8400 "
Det har Dk Camp så glemt at fortælle bla. Grenå strandcamping :-)
mener da ikke Grenå Strand Camping ..   Lars Andersen " 8400 " 5.3.2018 |  14:16
mener da ikke Grenå Strand Camping er en DK-CAMP ?? er de ikke en TOP camp .
Kan campingpladserne overhovedet fo..   Per Henneberg Kristensen 5.3.2018 |  14:22
Kan campingpladserne overhovedet forlange at man skal have en ansvarsforsikring - og efter hvilken lov? Mig bekendt findes der ingen lov om at man skal have ansvarsforsikring?

Når man kikker sig om i trafikken på politijagt, så er der rigtig mange biler der kører rundt uden forsikring. Skal campingpladsen så kunne forlange at se at man har forsikring på bilen - og efter hvilken lov?

Jeg har flere gange efterlyst nogle der har fået udbetalt penge campingpasforsikringen. Indtil videre har det ikke givet resultat. Og der er heller ingen forsikringsselskaber der vil ud med om der overhoedet er udbetalt noget. Nok fordi der ikke er. Der er jo ingen grund til at afsløre en god forretning.
@PHK Selvfølgelig kan en campingpla..   Jan Thomsen 5.3.2018 |  14:30
@PHK
Selvfølgelig kan en campingplads ikke forlange at du har en ansvarsforsikring. Det er bare FU der endnu engang formår totalt at forplumre en ellers fornuftig debat. Tag det helt roligt....
Grenå Strand Camping er anført på D..   poule 5.3.2018 |  15:11
Grenå Strand Camping er anført på DK-CAMPs internetside
jeg prøver at sende dem den mail so..   Lars Andersen " 8400 " 5.3.2018 |  15:25
jeg prøver at sende dem den mail som DK -Camp har sendt til mig ,så kommer jeg tilbage med svar ,hvis Grenå Strandcamping svare mig tilbage.
Nu behøver man ingen lovgivning for..   Flemming Udbjørg 5.3.2018 |  16:02
Nu behøver man ingen lovgivning for at kræve en forsikring i et aftaleforhold!

Det er f.eks. helt normalt at bankerne kræver at du er forsikret for tab af erhvervsevne, hvis du vil have en kassekredit eller et lån af en vis størrelse, og at et udlejningsfirma kræver, at du har en indboforsikring før de vil sætte et dyrt leje-tv ind i din bolig, eller at bank/finansieringsselskab vil kræve at du har tegnet en kaskoforsikring hvis du skal låne til bil eller campingvogn. (Der findes dog idag finansieringsselskaber, som ikke kræver nogen som helst forsikring for lån til køb af campingvogn under 100.000 kr. Det kan man så i stedet se forklaring på, når man ser på deres rente- og gebyrpolitik)

Så selvfølgelig kan en campingplads forlange, at en kunde har en privatansvarsforsikring, som kan sikre, at kunden/campistens naboer ikke kan risikere skader ved ansvarspådragende adfærd, som der ikke er tegnet forsikring for. Ikke at det er normalt, men det kan sagtens blive det, hvis der ikke er forsikringer på de campingpas, som kunderne kommer med, og hvis pladserne slet ikke kræver campingpas.

Forsikringskravet bruges faktisk i lille Danmark på flere campingpladser, når der indgåes fastliggeraftaler. Man skal dokumentere at have en forsikring og når man fornyer årsaftalen for at have en vogn med telt og det hele stående på pladsen, så skal man dokumentere, at man har tegnet en 3.-parts ansvarsforsikring, som vil kunne dække i tilfælde af f.eks. løst flyvende dele eller andet, som man kunne have sikret bedre. Det har hidtil været nemt - for forsikring ligger jo i campingpasset. Men hvad nu, hvis markedet udvikler sig, så ingen bruger campingpas??

Der findes ingen lovgivning om, at du skal have en indboforsikring - men uden denne, kan du ikke leje et HiFi anlæg eller et dyrt tv. Og uden en erhvervsevnetabsforsikring er der lån du ikke kan få i banken, så selvfølgelig kan det også lovligt aftales, at et er en betingelse for en campingaftale, at du er forsikret for skader på dine naboer!

Det har intet med lovgivning at gøre! Dine huslån vil blive opsagt, hvis du ikke betaler din bygningsforsikring. I gamle dage var det især bygningsbrandforsikring, men idag er det helt normal praksis at kræve både brand-, vand- og stormskadedækning i helt almindelige låne- og kautionsforhold.

Eksemplet med bilforsikringen holder ikke!! Det er muligt, at bilen ikke er forsikret men der er altid en forsikringsmæssig dæknig for de skader, som bilen forvolder!! Det er til gengæld en lovgivet ordning, som finansieres af en pulje af samtlige bilforsikringsselskaber, og hvor man så sagsøger bukserne af den formastelige bilejer som nu skylder dem penge bagefter.

Jeg tror bestemt ikke, at ansvarsforsikringen på CKE-kortet er nogen overbelastet ordning.

Forsikringen er tegnet af CKE-organisationen i Tyskland i et tysk forsikringsselskab (Altona?), og jeg mener at vide, at præmien stadig er i omegnen af 60-75 øre pr. udstedt kort. Sådan var det i hvert fald for 6-7 år siden, hvor jeg var rodet ind i et forsøg på at etablere en konkurrerende forsikringsdækning for CR, som dengang ønskede en dansk løsning til en billigere penge og med en lidt bedre/anden forsikringsdækning.

Men et par millioner kort kan selvfølgelig også give lidt penge, og uden skader hvert år, opstår der en rimelig fond, som har råd til at betale selv lidt større skader.

I forbindelse med en af de nylige pludselige lokale (dansk) storme fik en campist fuld dækning fra CKE-kortets forsikring, da en vogn med fortelt væltede og stænger m.v. slog hul på nabovognen, som ikke var kaskoforsikret. Der var fuld og god dokumentation for, at den væltede vogn og fortelt ikke havde været sat ordentligt op, så man kunne hævde, at der var en overhængende risiko for, at netop denne vogn/opstilling ville/kunne vælte i en storm. Hvilket den så også gjorde. Og lejrchefen havde påtalt den ringe opstilling overfor ejeren.

Og så kender jeg til en ældre sag, måske 20 år, hvor en gasovn i en fastliggervogn "eksploderede", og hvor naboens uforsikrede fortelt fik en skade, af noget som faldt ned gennem taget, og hvor skaden blev betalt af CKE-kortets forsikring, fordi vognen med gasovnen ikke havde haft gaseftersyn i årevis.

Jeg har, med en stor fod i branchen, ikke hørt om andre skader end disse. Men forsikringen er der. Og til 60-75 øre, så går det såmænd nok.

Jeg må understrege, at jeg ikke kender økonomien i den nuværende ordning
En ny Steen er født..   A.Schmidt 5.3.2018 |  16:07
En ny Steen er født
Gå ind på DK-CAMP og tilmeld jer på..   poule 5.3.2018 |  16:37
Gå ind på DK-CAMP og tilmeld jer på fordelsklubben og få et gratis camping:id det er gratis og sikre hurtig indchek på dk's pladser. Lettere og billiger kan det ikke gøres. God dag til jer allesammen
Hold da op hvor jeg glæder mig til ..   Børge Sørensen 5.3.2018 |  17:18
Hold da op hvor jeg glæder mig til snart at tage på campingtur med 1 ACSI-kort og 1 DCU-kort. Så vil jeg nyde alle rabatterne og glæde mig over,at jeg ikke en eneste gang er blevet nægtet adgang til nogen campingplads i 10 år.
Hvor var det der var en oversigt ov..   Per Henneberg Kristensen 5.3.2018 |  17:23
Hvor var det der var en oversigt over de begrænsninger der var på udbetalinger på campingpasforsikringen?

Anette?
Normalt er der et link til forsikri..   Anette Tracz Knudsen 5.3.2018 |  18:48
Normalt er der et link til forsikringen og betingelserne, inkl. alle undtagelserne, der hvor de sælger kortet.
Så prøv at søg hos dem .... Og elles hos www.SCR.se eller måske camping key alliancen AB / = A/S i Sverige, de ejer kortet så de har sikkert de nyeste. Sidst jeg så på FDM var forsikringen en forældet udgave.

Uanset, då er det en svensk forsikring.

Den vigtigste del vedr. Forsikring på CKE kortet det er den del der forsikrer campingpladsen for bortløbne gæster der ikke har betalt opholdet. Den del lader de stadig dig retskaffen forbruger betale for dem der løber fra regningen.

Den del af forsikringen som har med campisten at gøre er værdiløs.
Men læs selv... Jeg er kun på tlf.så vil ikke søge.

Mvh
www.camping.se/sv/Camping-Key-Europ..   F. Bruun 5.3.2018 |  19:02
www.camping.se
Grenå Strand Camping stod på Messen..   Flemming 5.3.2018 |  19:22
Grenå Strand Camping stod på Messen i Herning og reklamerede med
ELITECAMP. Hvor jeg så spurgte om det var noget nyt hvor svaret var at nu samarbejdede med Elitecamp.

mvh Flemming
http://www.dk-camp.dk/artikel/elite..   Lars Andersen " 8400 " 5.3.2018 |  19:45
www.dk-camp.dk
Fint - forsikringen ligger så nu i ..   Flemming Udbjørg 5.3.2018 |  19:51
Fint - forsikringen ligger så nu i Europæiskes selskab i Sverige. Men det er helt ligegyldigt om den er tysk, svensk eller russisk- for de forsikringsselskaber som tegner disse specialforsikringer tegner over hele kloden og på individuelt tilpassede vilkår. Det ser umiddelbart ud til, at forsikringen er flyttet hertil pr. 1. januar 2017.

Efter en hurtig gennemlæsning synes jeg der er tale om forbedringer i beskrivelserne af dækningerne, og dermed fjernelse af flere usikkerhedsmomenter, som har været diskuteret med CR, da de sidst fik fornyet vilkårene i 2012, men som deres jurist dengang ikke helt forstod, selv om andre forsikringsselskaber havde peget på helt samme forhold.

De officielle danske forsikringsbetingelser var en lidt dårligt oversat dansk version af dækningen på den tyske generalforsikring, som var etableret af det svenske selskab Solid AB under de nordiske landes forsikringslovgivninger.

Jeg har skrevet til flere campingpladser og spurgt til, hvordan de forholder sig til det med campingpas i forhold til anden ID. Svaret fra dem som har svaret er enslydende, at man er helt med på, at der ikke kun kan forlanges CKE-kort. Man vil acceptere alle typer af campingpas, som har en tilknyttet forsikring. Og hvis kunden ikke har et campingpas med sådan forsikring, så kan/vil man på pladsen sælge vedkommende et campingpas inkl. 3.parts-forsikring fra en ny leverandør.

Man ønsker ikke selv at medvirke i en større debat om emnet på nettet, men vil lade de store foreninger tage sig af denne side af sagen.

Så nogle pladser kan altså selv udstede campingpas med en ny leverandør i ryggen. De skriver selv "fra en ny leverandør". Spændende at hitte ud af, hvem det kan være. Men alle kan jo i princippet levere ID-kort, når de har de rigtige og dokumenterede informationer.

Og forsikringer af denne type kan købes hos 40-50 af de mindre og specialiserede forsikringsselskaber i Danmark, som typisk tegner generalforsikringen i et tysk, schweisisk, hollandsk eller engelsk specialselskab. Europæiske er vokset til at være et sådant selskab, efter at have opkøbt en del mindre danske og udenlandske specialselskaber.

ACSI kan levere ID kort med forsikring for 4,95 Euro = 37,40 inkl. post/levering.
AS.: - jeg aner ikke hvorfor du i d..   Flemming Udbjørg 5.3.2018 |  20:54
AS.: - jeg aner ikke hvorfor du i dette forum fortæller noget om, at du er blevet far, morfar, farfar eller oldefar til en nyfødt dreng ved navn Steen. De fleste er nok ligeglade. Men det er måske bare en misforståelse? :--)

Men jeg synes det ville klæde dig at skrive med dit navn i stedet for at gemme dig bag synonymer. Ordentlige mennesker tør stå ved, hvad de skriver - om emner eller mennesker! Og helt efter den opfordring og indstilling som for nyligt blev lagt op fra Peer Neslein har jeg derfor bedt ham slette dig som en ikke-ordentlig bruger.
Hvis man har ellers har en info /fa..   Anette Tracz Knudsen 5.3.2018 |  21:09
Hvis man har ellers har en info /familie forsikring med ansvar, så er dækket ind 100%. Det vil også ALTID være ens egen forsikring der træder i kraft uanset om man køber et kort med en forsikring. Værdiløst.

Forsikringen har hele tiden været SVENSK.
du vil ingen hjælp kunne få i Danmark. Forsikrings oplysningen vil ikke engang se på den, fordi den er s ensk
Hvis man har ellers har en info /fa..   Anette Tracz Knudsen 5.3.2018 |  21:15
Hvis man har ellers har en info /familie forsikring med ansvar, så er dækket ind 100%. Det vil også ALTID være ens egen forsikring der træder i kraft uanset om man køber et kort med en forsikring. Værdiløst.

Forsikringen har hele tiden været SVENSK.
du vil ingen hjælp kunne få i Danmark. Forsikrings oplysningen vil ikke engang se på den, fordi den er svensk.
De eneste forsikringen gavner er dem der sælger den, det er også KUN dem der kan få dækket et krav..
Som jeg husker det, så er skader på materiel netop IKKE dækket... Læs især undtagelserne.

Husk FU, at når du stiller pladserne ledende spørgsmål, så får du ikke nuancerede svar, men svar på det du spørger ind til.

Campingladserne kan ikke lovligt stille krav til forbrugernes forsikring, kun sørge for at deres egen på pladsen er i orden.
Man må undres. Langt om længe er fæ..   Leon Hansen 5.3.2018 |  21:34
Man må undres.
Langt om længe er fænomet foreningen Campingrådet afgået ved døden. Og så skulle man tro at det var slut med CR-opfindelserne "campingpas" og "Grøn ID"
Med det lever tilsyneladende videre i nogle forskelle varianter .......

Jeg har hørt at en række af campingpladser som bl.a. er medlem af DK-camp og elite-camp pladser vil forlange et campingpas. Det har de selv fundet ud af udenom DK-camp og Elite camp. Men det passer jo ikke med at DK-camp frasiger sig "pas"brug.

Det stemmer vist heller ikke helt med at DK-camp har opkøbt immaterielle anlægsrettigheder fra CR. Nemlig www.campingpas.dk.

Gad vide om DK-camp og Elite-camp påtænker at overtage CR´s gamle rolle??

Jeg er lidt nysgerrig. Gad vide om alle campingpladser under DK-camp og Elitecamp forlanger campingpas??????

Vil spændt følge svarene.

Nå............. Nu vil jeg begynde at pakke til sæsonåbning på vores fastliggerplads.
Det skal blive godt at komme "på græs igen".......
"Forsikringen er svensk" betyder 10..   Flemming Udbjørg 5.3.2018 |  23:09
"Forsikringen er svensk" betyder 100% tegnet i et svensk forsikringsselskab, men for specialforsikringer som denne oftest på en underliggende kontrakt mellem det svenske og et udenlandsk selskab om hele kontraktforløbet, og derfor også typisk på det udenlandske selskabs forsikrings-/kontraktsvilkår, tillempet de nationale normer på området, så man f.eks. indretter sig efter svensk eller dansk jura, når der tales om, at blive erstatningsansvarlig og at man anvende dansk eller svensk definition på begreber som ulykkestilfælde m.v.

Jeg var i 2011-12 på konsulentbasis med på en forsikringsfaglig gennemgang af de udenlandske vilkår, som blev lagt til grund for den svenske forsikringsudgave til CKE-kortet fra selskabet Solid AB, så jeg kender til konstruktionen. Det var omkring det tidspunkt, hvor CR skiftede fra CCI til CKE og hvor forsikringsdækningen havde været i udbud hos 5-6 svenske og danske selskaber. Forsikringen på CCI-passet fra DCU var en dansk tilpasset udgave af den internationale forsikringsdækning som var gældende for øvrige CCI-kort solgt i Danmark eller i det store udland.

DCU-dækningen var alene for DCU-medlemmer og lå tæt op ad ADAC-dækningen, mens dækningen på de kort som blev solgt af CR, havde den almindelige CCI-dækning, som havde visse mindre mangler i forhold til DCU/ADAC-dækningen. Ingen kunder kendte til denne forskel.

Og så er jeg jo helt enig i, at alle familier som har tegnet en indbo-/hjem-/familieforsikring er dækket fuldt ind. Problemet er, bare at godt 20% af danske familier slet ikke har en sådan forsikring. (Ny opgørelse januar 2018 og bragt i nyhederne.) Det ligger lidt højere end hos vores skandinaviske naboer og i forhold til Tyskland.

Den manglende forsikringsdækning findes både i lavindkomst- og i de højere mellemindkomstgrupper. Det er ikke helt til at forstå.

Ved en brand for et halvt års tid siden i et lejlighedskompleks ejet af en større pensionskasse, og hvor beboerne var sygeplejersker, lærere, ingeniører og andre offentligt ansatte og medlemmer af pensionskassen var 3 ud af en udbrændt opgangs 8 lejemål helt uden privatforsikring - så de fik ingen dækning for deres brændte indbo og havde heller ikke økonomisk dækning til genhusning (øgede bo-udgifter, flytte- og etableringsomkostninger og eventuelle andre ekstraudgifter).

Skolerne melder om samme problemer, når børnene får væltet kammerater, og det går ud over tænder, briller, tøj m.v. For mange har ikke en ansvarforsikring til at betale! Og for mange har ikke selv en ulykkesfosikring til at dække.

Og ja, hvis skadelidte har tegnet egen tingsforsikring så går den altid forud for en ansvarsforsikring. Men kun ca 60% af danske campister har forsikret deres campingvogn, når den er mere end 7-8 år gammel og dog stadig har en vis værdi. Og forteltet er for mere end halvdelens tilfælde ikke forsikret, når det er 5 år eller ældre. Man sparer simpelt hen på forsikringspræmierne på de "ældre "vogne og telte.

Hvad værre er, at kun halvdelen af Danmarks befolkning har tegnet en ulykkesforsikring, så hvis uheldet er rigtigt ude, så...... tænder, briller, invaliditet.

Dækningen på campingpasset ER KUN et lille sikkerhedsnet - men den HAR en betydning for dem, som ikke selv har tegnet de forsikringer som de faktisk har brug for, og som så var på en campingplads da skaden skete.

Der må være et hul i systemerne, når/hvis man ikke kan få fat i et sæt forsikringsbetingelser på dansk! Det er et KRAV i forhold til en forsikringsdækning som sælges i Danmark! - og der skal normalt også være en dansk repræsentation, som på det udenlandske forsikringsselskabs vegne skal påtage sig at modtage og administrere anmeldelsen af skader og kommunikationen med forsikringsselskabet. Der gives dog dispensationer ved nordiske grænseoverskridende forsikringsforhold, men her er det jo Europæiske-koncernen som ligger bag, så mon ikke de vil påtage sig at administrere skaderne i Danmark??

Noget mangler her. DCU og andre leverandører af CKE-kort med forsikringsdækning skal lægge de danske vilkår på nettet, så alle kan læse reglerne for den forsikring de har via kortet/passet.

Forsikringsoplysningen vil nok slet ikke tage sig af en forsikringstype som denne - da den enkelte campistfamilie jo ikke har tegnet en privatforsikring. Vi er "bare" dækket på en kollektiv erhvervsforsikring, som er tegnet af kortudstederne som erhvervsvirksomhed. Det er helt det samme som for de forsikringsdækninger som følger med kreditkort m.v. - dem blander Forsikringsoplysningen sig heller ikke i, da det er kontrakter på erhvervsområdet. Af samme grund kan vi heller ikke indbringe sager for Ankenævnet for Forsikring, da de kun behandler klager over de private forsikringer, som jeg selv har tegnet.
Flemming hvem er H.C. Hvem er Poule..   A.Schmidt 6.3.2018 |  8:16
Flemming hvem er H.C. Hvem er Poule hvem er Hans O vil du også klage til Peer over dem hvis du ikke gider læsse mine indlæg så tryk da på pilen oppe i venstre side få det gør jeg når dine indlæg bliver forlange.
Nu har vi diskuteret forsikring på ..   Anette Tracz Knudsen 6.3.2018 |  8:25
Nu har vi diskuteret forsikring på CKE i årevis, tilsyneladende uden at FU har ulejliget sig ind for at tjekke fakta.
Der har været skifter selskab flere gange. Der er også skiftet indhold, dækningen og betingelser flere gange.

På intet tidspunkt har nogen lagt en blanket eller vejledning ud til forbrugerne. Sådan som SCR gør. Hvorfor ikke mon ?

Fordi i Danmark er dem der sælger produktet fløjtende ligeglad med for rigerne, de tænker kun på indtjening, og det er da også det CKE handler om, intet andet.

Nej FU, forventes i gen hjælp
Nu har vi diskuteret forsikring på ..   Anette Tracz Knudsen 6.3.2018 |  8:25
Nu har vi diskuteret forsikring på CKE i årevis, tilsyneladende uden at FU har ulejliget sig ind for at tjekke fakta.
Der har været skifter selskab flere gange. Der er også skiftet indhold, dækningen og betingelser flere gange.

På intet tidspunkt har nogen lagt en blanket eller vejledning ud til forbrugerne. Sådan som SCR gør. Hvorfor ikke mon ?

Fordi i Danmark er dem der sælger produktet fløjtende ligeglad med for rigerne, de tænker kun på indtjening, og det er da også det CKE handler om, intet andet.

Nej FU, forventes i gen hjælp
Nu har vi diskuteret forsikring på ..   Anette Tracz Knudsen 6.3.2018 |  8:40
Nu har vi diskuteret forsikring på CKE i årevis, tilsyneladende uden at FU har ulejliget sig ind for at tjekke fakta.
Der har været skifter selskab flere gange. Der er også skiftet indhold, dækningen og betingelser flere gange.

På intet tidspunkt har nogen lagt en blanket eller vejledning ud til forbrugerne. Sådan som SCR gør. Hvorfor ikke mon ?

Fordi i Danmark er dem der sælger produktet fløjtende ligeglad med for rigerne, de tænker kun på indtjening, og det er da også det CKE handler om, intet andet.

Nej FU, forventes ingen hjælp, hvis nogen i din familie kommer til skade inde på campingpladsen, under de vilkår der er beskrevet for dækning. Stol KUN på at du selv har en forsikring...
Ergo, så er der her tale om er meget dyrt produkt som kun virker som en reel OVERFORSIKRING ! Noget vi har lært at man skal holde sig væk fra. Problemet er ekstra stort hvis kravet opsættes som en betingelse for at en forbruger kan handle i en bestemt forretning, som en campingplads er.

Gentager, camping pladserne har nogle love som de skal følge, hvis de vil drive campingplads i Danmark... Her blev der ændret i loven i år 2000.
Igen i 2007, 2010.... Og vi afventer stadig nyt ... Men jeg tvivler på at krav til forbrugerne om køb af campingpas og forsikring skrives ind som en del af loven.

Vi bør som forbrugere stå sammen og boycotte de pladser som fortsætter med at stiller ulovlige krav.
Campingpladser skal normalt være of..   Michael Porsgaard 6.3.2018 |  8:52
Campingpladser skal normalt være offentligt tilgængelige, dvs. at pladsen skal være åben for alle, der ønsker at campere på pladsen (Campingreglementet, BEK nr 844 af 30/06/2010 § 3, stk. 2, samt vejledning om campingreglementet, VEJ nr. 62 af 30/06/2010).

Der er ikke fastsat regler i lov eller i medfør af lov om, at adgang til campingpladser i Danmark kræver fremvisning af et campingpas, og man kan således ikke begrænse adgangen til campingpladsen ved at kræve et campingpas, uanset art/type, ligesom man heller ikke kan stille krav om en særlig forsikring - dette vil ganske enkelt stride mod den tilladelse til erhvervsmæssigt udlejning kommunalbestyrelsen har givet ejeren af campingpladsen.

I bekendtgørelse nr. 1197 af 26/09/2016 om udlændinges adgang til Danmark (udlændingebekendtgørelsen) fremgår det af § 42, at den, der driver hotel, pensionat, herberg eller lejrplads, skal i overensstemmelse med reglerne i persondataloven føre protokol eller kartotek, herunder i elektronisk form, over alle ankomne udenlandske gæster, og at protokollen eller kartoteket skal indeholde oplysninger om udlændingens fulde navn, fødselsdato, nationalitet, faste bopæl, ankomstdato og type af og nummer på pas eller anden rejselegitimation. Det gælder dog ikke for gæster fra de øvrige nordiske lande.

I henhold til Bekendtgørelse om pas m.v. - BEK nr. 1337 af 28/11/2013 (pasbekendtgørelsen) §30 stilles der krav om, at danske gæster skal registreres med angivelse af fulde navn, stilling og bopæl. Logiværten skal kræve dokumentation for identitetsoplysningerne.

Statsborgere fra Danmark og de øvrige nordiske lande skal således ikke registreres med hverken pasnr. eller ID-nr. Der skal blot fremvises legitimation i form af pas, kørekort, det nye ID-kort eller sygesikringsbevis.

Hvis nogen begrænses i adgangen til en campingplads (i form at et krav om campingpas eller forsikring), så synes jeg helt ærligt, at man skal sende en klage til tilsynsmyndigheden (kommunen), og påpege, at man er blevet nægtet adgang til en offentlig tilgængelig campingplads.
Jeg synes man skal huske, at en cam..   Flemming Udbjørg 6.3.2018 |  10:22
Jeg synes man skal huske, at en campingplads ikke er offentlig tilgængelig - som noget der er åbent for alle og enhver til alle tider!

Det er en privatejet virksomhed som driver en forretning, og de har altså også nogle rettigheder, samtidig med, at de har nogle forpligtelser.
Annette, nur har du om nogen kæmpet..   Flemming Udbjørg 6.3.2018 |  10:36
Annette, nur har du om nogen kæmpet for, at pladserne skal godkende ethvert campingpas, og har i dine skrivelser bla. henvist til at især ACSI-ID skal kunne godkendes på lige fod med CKE og andre pas.

Nu blev løsningen, at alle campingpas skal accepteres! - og så er det også galt!

Pladserne vil godkende alle campingpas!! Alle campingpas!! Det var det du kæmpede for!! Det var en sag om pladsernes overtrædelse af konkurrencelovgivningen, så nu er alle campingpas helt ligestullede!! hwelt ligestillede!!

Kender du noget campingpas, som ikke har en tilkoblet ansvarsforsikring ??

Du har i et tidligere indlæg slået fast, at pladserne selv har ret til at bestemme hvilken form for ID de kræver - bare de ikke alene kræver ét bestemt campingpas.
Er den holdning ikke længere gyldig - og hvorfor ikke??

Udfordringerne med ansvarsforsikringen er måske slet ikke til stede!! For de kendte campingpas har alle en ansvarsforsikring tilkoblet - og så er det hul lukket, når alle pladserne kræver "et eller andet campingpas".
Du tager desværre fejl; Flemming Ud..   Michael Porsgaard 6.3.2018 |  10:41
Du tager desværre fejl; Flemming Udbjørg...

Danske campingpladser er reguleret via Campingreglementets bestemmelser. Ønsker du at fremleje eller udleje en grund/ejendom til campering i mere end 6 uger årligt, skal du søge om tilladelse.

For at opnå denne tilladelse skal du naturligvis overholde bestemmelserne i "Bekendtgørelse om tilladelse til udlejning af arealer til campering og om indretning og benyttelse af campingpladser", som i § 3, stk. 2 siger: "Det kan ikke i en tilladelse efter § 2 bestemmes, at en campingplads er forbeholdt en bestemt kreds af brugere."

Altså er der offentlig adgang!
4.3. Tilladelse til bestemt brugerk.. F. Bruun 6.3.2018 |  11:01
4.3. Tilladelse til bestemt brugerkreds
Campingpladser skal normalt være offentligt tilgængelige, dvs. at pladsen skal være åben for alle, der ønsker
at campere på pladsen. I overensstemmelse hermed kan kommunalbestyrelsen ikke give tilladelse til,
at en campingplads er forbeholdt en bestemt brugerkreds, således at kun medlemmer af en bestemt forening,
ansatte i et bestemt firma eller andre nærmere afgrænsede brugerkredse har adgang til campingpladsen.
Bestemmelsen gælder ikke for lovlige, bestående campingpladser. Kommunalbestyrelsen kan således give
en fornyet tilladelse - fx i forbindelse med en ansøgning om udvidelse/ændring af campingpladsen - når
der er tale om en campingplads, som den 6. februar 2000 lovligt var forbeholdt en bestemt brugerkreds.
Bestemmelsen gælder endvidere ikke, hvis der foreligger ganske særlige omstændigheder, der gør det
uproblematisk at forbeholde campingpladsen en bestemt brugerkreds - fx hvis der er tale om en midlertidig
campingplads.

Forstør Zoom
Nej nej nej Flemming Udbjørg ?? Det..   Anette Tracz Knudsen 6.3.2018 |  12:13
Nej nej nej Flemming Udbjørg ??
Det jeg har talt for i mere en 10 år er, at der skal være et helt frit valg OM en forbruger ønsker at kone noget som helst kort, eller være medlem af nogen som helst forening. Hvis du ikke har forstået mit budskab, så har du nok slet ikke læst alle mine indlæg i div debatter gennem alle årene.

ACSI lagde sag an mod Campingrådet, ikke jeg og ikke F-Camping.
Konkurrencerådet har KUNr taget stilling til
Nej nej nej Flemming Udbjørg ?? Det..   Anette Tracz Knudsen 6.3.2018 |  12:17
Nej nej nej Flemming Udbjørg ??
Det jeg har talt for i mere en 10 år er, at der skal være et helt frit valg OM en forbruger ønsker at kone noget som helst kort, eller være medlem af nogen som helst forening. Hvis du ikke har forstået mit budskab, så har du nok slet ikke læst alle mine indlæg i div debatter gennem alle årene.

ACSI lagde sag an mod Campingrådet, ikke jeg og ikke F-Camping.
Konkurrencerådet har KUN og alene taget stilling til spørgsmål iht konkurrencelovene....

Kan fuldt ud tilslutte mig de to meget, meget præcise og korrekte indlæg fra Michael Porsgaard, bedre ja. problemstillingen ikke forklares. Tak for det.
Er der så reel fri adgang til dansk..   Leon Hansen 7.3.2018 |  17:59
Er der så reel fri adgang til danske campingpladser????

Tak for diverse beskrivende indlæg om retskravet jf. campingreglementet.
Desværre bliver det jo ikke efterlevet.

DK-camp planlægger klart at genindføre campingpas. Ellers ville de næppe ofre en formue på at købe de immaterielle anlægsaktiver i campingrådet.
En række af campingpladser er efter sigende gået sammen om at forlange et campingpas. Lad os finde ud af hvem det er................

For ihvert fald mindst een campingplads er argumentet at de forlanger en ansvarsforsikring. De vil ikke engang se på dokumentation for at denne er ok.
Der er kun een ting der gælder og det er "Køb et campingpas". For god ordens skyld, der bliver ikke sagt "køb vort campingpas", men bare "Køb et campingpas", så er vi nemlig sikre på at ansvarforsikringen er i orden.

Ser det som pæn stor mistillid til os forbrugere /campister og som en overtrædelse af den frie ret til at campere - naturligvis mod betaling.

Hvad er egentlig op og ned i denne debat. Hvorfor vil campingbranchen, måske især DK-camp og Elite Camp og/eller visse campingpladser blive hængende i sumpen efter lovovertrædelserne i Campingrådet? Er det et økonomisk spørgsmål? Hvis det er det, så vær dog ærlig.
Alle accepterer givetvis at den der har grisen siger prisen. Bare det foregår på oplyst facon. Så har man jo lov til at sige at denne gris er for fed, så den vil vi ikke spise.
Går du ind på http://www.camping.d..   Michael Porsgaard 8.3.2018 |  6:26
Går du ind på

www.camping.dk

kan du se, at der p.t. er 87 pladser (der er nok flere) som ikke kræver campingpas.
F-camping, DCU og DK-Camp forlanger.. Jan Thomsen 8.3.2018 |  7:36
F-camping, DCU og DK-Camp forlanger ikke "campingpas".
DCU og DK-Camp har meldt officielt ud at de, efter konkurencerådets dom, har valgt ikke længere at forlange "campingpas". Der er måske flere, jeg ved det ikke.
De nævnte sammenslutninger udgør mere end 300 pladser, mere end halvdelen ef landets ca. 500 pladser. - DK-Camp har så tilsyneladende et problem med nogle af pladserne i Elite Camp sammenslutningen. Dem håber jeg de får løst inden længe.

Jeg synes at Leon Hansens påstande omkring DK-Camp virker noget usaglige, og helt udokumenterede.

Forstør Zoom
At der er uenigheder i DK-Camp er e..   Anette Tracz Knudsen 8.3.2018 |  9:31
At der er uenigheder i DK-Camp er en offentlig hemmelighed. Der var jo nok nogle gode grunde til, at flertallet smed den tidligere formand ud af bestyrelsen og ud som formand for Campingrådet. Nogle pladser klamrer sig fortsat til hele det system og konstruktion som er erklæret ulovligt.
Den tidligere formands kone, som tidligere sad og passede Dk-Camps kontor i Vejle og deres samarbejder uden for DK, blev behændigt ansat som direktør i CKA i Sverige... Måske kun af navn, som jeg hører det fra svenske kontakter, så er det SCR der styre camping key alliancen AB, som også rent fysisk bor inde hos SCR.
Derfor gætter jeg på, at den Danske aktie post på 20% i cka AB, som KUN kunne gå tilbage til aktie-kredsen, måske er købt af dem danske direktør.... Derfor.... (Hjernespind) tænker jeg, at den afsatte formand, som har været med til at konstruere ulovlighederne ... han og konen, advokaten og konsumenterne...fra Campingrådet ...de er ved at genskabe en tidligere Guld-åre.
Om DCU, FDM, dck og DK-Camp er med .... ??? Tror simpelt hen ikke på at flertallet i dk camp hopper med på det de selv tog afstand fra, da de smed formanden og konen ud...i efteråret 2015, dengang sagen i Konkurrencestyrelsen startede...

Men at EliteCamp, som en del af DK-Camp går ud og kræver campingpas, underforstået det kort de selv sælger, det vil i høj grad skade DK-Camp når selve skyld og straf skal afgøres, først i ankesagen og senere af Statsadvokaten For Særlig Økonomisk og International Kriminalitet SØIK.

Derfor tror jeg heller ikke på Leons teori. Det ville være utroligt dumt.

DK-Camp mangler en klar og tydelig tekst på deres hjemmeside om, at pladser der er medlemmer IKKE kræver noget kort for at gæster har adgang. Det samme kunne ønskes på andre sider....
Jeg har i dag spurgt en DK-camp, ne..   Ebbe Nielsen 8.3.2018 |  16:45
Jeg har i dag spurgt en DK-camp, nemlig Kragenæs Camping, om hvordan de vil gøre med danske gæster i den kommende sæson, og fået flg. svar:

Vores danske gæster kan legitimere sig med bl.a. sygesikringskort. DK-CAMP arbejder desuden for at videreføre vores eget DKcamping:ID, en gratis app, som gæsternes foretrukne id til indtjekning på pladserne. DK-CAMP har lovet, at der kommer mere om dette meget snart.

Og lidt senere:
Hej Ebbe Nielsen - læs evt. mere her: https://fordelsklub.dk-camp.dk God dag// Birgithe

Det synes jeg er klar tale.
Efter det foreliggende, er der ikke tale om rabatkort til pladserne, men kun til div. samarbejdspartnere.
Bare iorden til Kragenæs Camping ! .. Anette Tracz Knudsen 9.3.2018 |  13:29
Bare iorden til Kragenæs Camping !

Tak Ebbe.

Forstør Zoom
Det er godt jeg bruger hotel eller ..   Karl.Chr Larsen 10.3.2018 |  19:34
Det er godt jeg bruger hotel eller kroværelser der skal man da ikke have bruger kort til dit og dat der kommer man ind og fortæller hvor man har adr. betaler når man forlader stedet,
DK-CAMP kan på det kraftigste afvis..   Hans Jacobsen 12.3.2018 |  8:17
DK-CAMP kan på det kraftigste afvise, at vi som forening er involveret i at genoplive salg af campingpas i Danmark. Tværtimod tager vi afstand til dette initiativ.

DK-CAMP er en forening, hvor medlemsskaren er en række selvstændige campingpladser. Som forening har vi ikke mulighed for at bestemme, hvorledes vores medlemmer driver deres campingpladser, herunder hvad de vælger at gøre i relation til campingpas. Vi ved ikke, hvilke krav eller ønsker den enkelte campingplads har til forevisning af campingpas. Foreningen stiller ikke på nogen som helst måde krav til, at vores medlemmer skal anerkende én type campingpas (eller anden form for legitimation) fremfor andre, ligesom vi ikke involverer os i medlemmernes prissætning heraf.

DK-CAMP tilbyder i stedet for, og som alternativ til campingpas, alle interesserede campinggæster et gratis DKcamping:ID med forskellige fordele tilknyttet. Vi opfordrer vores medlemmers campingpladser til at acceptere det som legitimation i stedet for det gamle campingpas.

Det er et helt enkelt koncept. Gæsterne kan gratis downloade CAMPING:IDet til deres mobil og bruge det som ID ved indtjekning.

DK-CAMP kan som sagt kun opfordre campingpladserne til at acceptere det nye DKcampingID, som gyldig identifikation, når gæsterne ankommer. Heldigvis har mange campingpladser givet udtryk for, at de synes det er en god ide med et lidt mere moderne og gratis ID, og at de vil godtage det som gyldigt identifikation, når gæsterne checker ind.

Læs mere på: https://fordelsklub.dk-camp.dk

Deltag i debatten

Du skal være logget ind for skrive eller redigere i vores debatforum

E-mail  
Password  
Husk mig  

Er du en ny bruger af vores debatforum, kan du oprette en profil her

Har du glemt dit password?

Fortvivl ikke. Udfyld din e-mail adresse herunder, og vi sender dig straks et nyt.

  E-mail