Hovedområder
Arrangementer /træf
Autocampere
Biler
Camping i TV
Campingnyt
Campingpladser i DK
Campingpladser i udl.
Campingvogne
Digital TV
Diverse
Efterlysninger
Fortelte og telte
Gode råd
Konkurrence
Køb og salg (Udstyr)
Mit vogntog
Navigation
Ny campist
Personlige sider
Rejseinspiration
Storebæltsbroen
Udstillinger
Udstyr og Tilbehør
Vintercamping
Debatforum på diverse mærker
Alle områder (liste)
Alle områder (detalj.)
Betingelser
Hjælp:
Oprette ny tråd eller svar på indlæg
Campingpladser i udl.
Fold alle indlæg sammen

Titel Forfatter Dato

Trasimeno søen  Thomas G 18.2.2018 |  18:54  
Er der nogen der har været ved Trasimeno søen nærmere bestemt camping la Spiaggia www.campinglaspiaggia.it

Vi er 2 voksne og en lille hund som tænker på at tage derned i juni måned, hvordan er det med myg dernede ?

Vi har ikke det store krav til selve campingpladsen, så længe der er pæne toiletter og bade faciliteter og ikke får meget tivoli plads og så må den gerne ligge i gå afstand til en hyggelig by med lidt butikker i, så man ikke behøver at starte bilen op hver gang man vil opleve lidt.

Andre gode bud i det område modtages med kyshånd, da det er første gang vi er lige i det område.

pft
Thomas

Hyggelig og fredfyldt campingplads ..   F. Bruun 18.2.2018 |  20:29
Hyggelig og fredfyldt campingplads finder du her:
www.camping-listro.dk

Besøg fra pladsen Assisi, Perugia og Chianciano Terme!
Hej Pladsen er fredfyldt omgivet af..   B Jakobsen 18.2.2018 |  23:55
Hej
Pladsen er fredfyldt omgivet af høje bjerge. Byen ligger få 100 m. fra pladsen op ad en skråning, det er en gammel bjergby med et pænt centrum. I forbifarten skal lige nævnes at søer ikke er mit foretrukne badevand. Der er en livlig bade aktivitet i søen, der er en god restaurant - toiletforholdene er upåklagelige - det hele ånder fred, ferie og afslapning.
MVH BJ.
Thomas G. Vi har besøgt trassimeno.. Ove Lund 19.2.2018 |  9:43
Thomas G.

Vi har besøgt trassimeno søen i vores sommerferie 2013, og kan godt anbefale området.
Vi lå på en glimrende plads nede i den sydlige ende af søen, hvor der var meget fred og ro, men man var nødt til at starte bilen for at få handlet ind. har du lyst kan du se vores oplevelser på vores rejseside, måske du finder noget brugbart.

ferievognen.dk

Venlig hilsen
Ove.

Forstør Zoom
Mange tak for input. @F. Bruun Jeg..   Thomas G 21.2.2018 |  21:51
Mange tak for input.

@F. Bruun Jeg er igang med at undersøge om man må have hund med på Camping-Listro, det kan jeg ikke lige se udd fra deres hjemmeside, men den ser ellers også interesant ud.

@B Jacobsen Tak for info, vi benytter os heller ikke af hverken pool, sø eller havvand, da vi ikke er de store badedyr, men det er nu hyggeligt at ligge i nærhenden af vandet og der er også mange gange lidt mere frisk vind hvilket kan være godt når man kommer syd på.

@ Ove Lund, super insporerende tur i har været på og kan da se at der er flere af de byer i har besøgt vi nok også lige skal se lidt nærmere på, det er lige vores stil med flotte gamle bygninger og kirker.

Er der nogen af jer der ved om det er til at cykle dernede i områet, med det mener jeg om der fakstisk er plads til at man cykler uden at man skal værne om sit liv hver gang der kommer en bil eller om alle vejene derne er smalle og snoede ?

mvh
Thomas G
Hej igen Thomas. Vi vil ikke anbef.. Ove Lund 22.2.2018 |  9:09
Hej igen Thomas.

Vi vil ikke anbefale at man cykler rundt dernede, og vi så ikke mange der benyttede cyklen som transportmiddel mens vi var der.
Andre vil sandsynligvis mene at det er helt ok med cykler, da der er forskellige holdninger til emnet, så det må blive et valg i selv må tage. Hvis i alligevel har cyklerne med kan det jo afprøves, så i selv har mulighed for at dømme om det fungerer for jer.

Venlig hilsen
Ove.

Forstør Zoom
Jeg har ingen hund og ved ikke om d..   F. Bruun 22.2.2018 |  9:30
Jeg har ingen hund og ved ikke om disse må medbringes.
Her er cykelruter ved søen:
www.outdooractive.com
www.bikeinumbria.it
www.lagotrasimeno.dk
Hej Cykelstier forekommer ikke i de..   B Jakobsen 23.2.2018 |  11:01
Hej
Cykelstier forekommer ikke i det område.
I Italien er cykling nærmest forbeholdt børn og cykelryttere.
Voksne italienere cykler ikke - hvis man møder en voksen på cykel det for det meste en hollænder eller en anden turist.
MVH BJ.
Afgang og ankomst: Castiglione del ..   F. Bruun 23.2.2018 |  12:23
Afgang og ankomst: Castiglione del Lago
Længde: 70,5km
Højdeforskel: 440
Sværhedsgrad: medium-vanskelig
vej overflade: asfalt, asfalteret
Anbefalet cykel: MTB, turnere med de korte variant
attraktioner i området: Castiglione del Lago, Tuoro sul Trasimeno, Passignano Sul Trasimeno, Monte del Lago, Sant'Arcangelo, Montalera Slot, Trasimeno Sø Park
Ca. halvdelen af ??denne rute rundt søen Trasimeno kører på cykelstien indviet i 2005, der bruger delvist dedikerede cykelstier og dels andre veje. Når projektet, som stadig er i færdiggørelsesfasen, vil blive afsluttet, kan du lukke sløjfen omkring søen Trasimeno og næsten altid cykle på den udpegede natursti uden gradienter.

For at undgå den travle strækning mellem Sant'Arcangelo Castiglione del Lago, vi foreslår i overgangsperioden, indtil afslutningen af arbejdet, en variant før, omfavne Montalera, maki og Sanfatucchio og afkast på snavs eller stille veje til udgangspunktet.

Den samlede 70,5 kilometer lange rute starter i Castiglione del Lago på det tidligere flyveplads. Med ingen opadgående gradienter kan den dækkes uden unødig indsats, måske med pauser i landsbyerne, i hvileområder og ved de mange udkigssteder, du møder på denne cykeltur. På grund af længden af ??ruten, de mindre trænede cyklister kan for at undgå problemer, der deler ruten i to trin og tilvejebringer et stop i San Feliciano eller Sant'Arcangelo.

Vi sætte vores kilometertæller ved indgangen til statsstedet til nul og cykle langs cykelstien langs søen mod Tuoro. Efter at have krydset et nyligt naturligt område med en meget interessant natur, kommer vi tilbage på den asfalterede vej, kører gennem Borghetto (km 8,9) og tager efter ca. 1 kilometer igen cykelstien. Her strækker ruten bogstavelig talt søen og slynger sig gennem en tæt skov, som er flot og køligt selv om sommeren.

Bag skoven kører sporet tæt på banegården og fører lidt senere til Lido di Tuoro (km 14,7), hvor vi kan give os vand og forsyninger. I Passignano afbrydes cykelbanen igen, og vi er "tvunget" til at køre gennem den smukke by. Vi cykler ved søen sammen og derefter ud til dokken på kilometer 21,8 i højde med den jernbaneoverskæring igen cykelstien, som strækker sig til beliggenheden Torricella ved siden af ??jernbanen. I Torricella kører vi kort på provinsvejen SP316 i retning af San Feliciano (km 26.5).

Efter at have forladt denne gamle fiskerleje bag os, kan vi nyde udsigten over de omkringliggende bakker med oliventræer og spækket med gamle gårde, og cykle mod San Savino fortsatte, med afsnit om de cykelstier, der rute med afsnit om vekslende asfalterede veje.

Omkring en kilometer til oasen La Valle (én køre ved Legambiente natur center, hvor du kan observere økosystemet i søen under dens forskellige aspekter), vender vi os til højre ad en grusvej og er omkring 3 kilometer landsbyen La Frusta i cykelstien slutter i øjeblikket.

Drej til højre på hovedvej SS399 (forsigtighed trafik) på Lake Trasimeno Magione visning af både, Trasimenosøen Øen Maggiore Castiglione del Lago - Piazza Mazzini til Sant'Arcangelo og ved kilometer 45 vi kan vælge på et kryds mellem to alternativer : den første (og kortere) alternativ, vi bliver på hovedvej, der er med trafik, og komme tilbage til udgangspunktet Castiglione del Lago tilbage til omkring 13 km; i denne cyklus tur vi vælger det andet alternativ, selv om det tager os væk fra Trasimenosøen, fordi sporet snor sig gennem landdistrikterne i lokaliteter Casalini, Le Macchie og San Fatucchio og giver os smukke naturskønne udsigt,

I dette tilfælde har vi at beskæftige sig med den korte opstigning, der fører til foden af slottet Montalera, den ene bygget i det 12. århundrede., Omgivet af egetræer og egetræer liggende fæstning med sine tårne med Guelph brystværn, den defensive vægge, resterne af den gamle vugge og broen endnu ikke præsenteret på en meget imponerende måde. Den beboede slotskern blev genopbygget til et storslået renæssancespalads.

Nu hvor vi har overvundet denne ene udfordrende opstigning af ruten vi cykle på sideveje eller grusveje og strejfer rundt i landsbyerne Macchie og San Fatuccio før vi når Vitellino (km 65,4) ved indgangen til Castiglione.

Her drejer vi til højre ad den kommunale vej til Castiglione del Lago og ankommer efter ca. 2 km til en rundkørsel, hvorfra promenaden på søpromenaden allerede er tydelig synlig. Dette er den bedste måde at vende tilbage til dit udgangspunkt. Vi skal simpelthen følge cykelstien, der løber langs panoramavejen i Trasimeno-søen og forlader byen Castiglione på en bakke til venstre.
Jeg har selv været på camping ved s.. Lennart Søderberg 23.2.2018 |  13:55
Jeg har selv været på camping ved søen. Husker ikke at jeg så særlig mange cyklister, men det kan tilsyneladende lade sig gøre jfr. F. Bruuns indlæg. I øvrigt fantastisk som F. Bruun kan finde ruter - både med bil og campingvogn og nu også på cykel. RESPEKT!
Vedhæfter lige et foto af vores udsigt fra pladsen på søens østlige side. Der er meget smukt.

Venlig hilsen Lennart

Forstør Zoom
@Lennart Søderberg! Jeg har tidlige.. F. Bruun 23.2.2018 |  14:10
@Lennart Søderberg!
Jeg har tidligere løbet Orienteringsløb, der gælder det jo i den grad om ar læse kort og finde vej (ruter)!

Forstør Zoom
Til F. Bruun. Jeg opretter lige et ..   Lennart Søderberg 23.2.2018 |  14:16
Til F. Bruun. Jeg opretter lige et indlæg om rute over Alperne. Har vist nok spurgt før, men kan ikke lige finde dette. Håber du har en rute.

Venlig hilsen Lennart

Deltag i debatten

Du skal være logget ind for skrive eller redigere i vores debatforum

E-mail  
Password  
Husk mig  

Er du en ny bruger af vores debatforum, kan du oprette en profil her

Har du glemt dit password?

Fortvivl ikke. Udfyld din e-mail adresse herunder, og vi sender dig straks et nyt.

  E-mail