Hovedområder
Arrangementer /træf
Autocampere
Biler
Camping i TV
Campingnyt
Campingpladser i DK
Campingpladser i udl.
Campingvogne
Digital TV
Diverse
Efterlysninger
Fortelte og telte
Gode råd
Konkurrence
Køb og salg (Udstyr)
Mit vogntog
Navigation
Ny campist
Personlige sider
Rejseinspiration
Storebæltsbroen
Udstillinger
Udstyr og Tilbehør
Vintercamping
Debatforum på diverse mærker
Alle områder (liste)
Alle områder (detalj.)
Betingelser
Hjælp:
Oprette ny tråd eller svar på indlæg
Campingpladser i udl.
Fold alle indlæg sammen

Titel Forfatter Dato

Helårscamping sydspanien.  Birte Thorsager 10.2.2018 |  15:36  
Hej medcampister. Vi snakker meget om at køre vores campingvogn til Sydspanien og finde en fast helårsplads til den når vi stopper på arbejdsmarkedet. Vi vil lade den blive stående fast og bruge den efter behov og lyst. Vi ønsker en plads MEGET nær ved by, indkøb og restauranter.

Lyder dejligt men husk at tale med ..   Lennart Søderberg 10.2.2018 |  20:25
Lyder dejligt men husk at tale med dit forsikringsselskab for at være sikker på at campingvognen er dækket mens den står i Spanien og i er i Danmark.

Venlig hilsen Lennart
Så skal I vælge Camping Bahia i bye..   Frank Hansen 10.2.2018 |  21:20
Så skal I vælge Camping Bahia i byen Santa Pola. Der er alt det I ønsker. Vh. Frank
Forsikring: Andre har undersøgt det..   Flemming Udbjørg 10.2.2018 |  21:48
Forsikring: Andre har undersøgt det før - og selskaberne sige ret bestemt nej tak!

Og hvis man "glemmer" at fortælle forsikringsselskabet om det, så kan det næsten ikke undgå at blive opdaget ved en skadesag, når selskabet dykker ned i sagerne og skal have politirapport og/eller taksatorrapport.

Men hvis man har en - til den tid - ældre men velholdt vogn, så kan den jo fint bruges som "værdi-afskrevet" i mange år.
hej I min erindring er Bahia Santap..   B Jakobsen 11.2.2018 |  13:31
hej
I min erindring er Bahia Santapola ikke noget særligt, har været der 3 gange, vi har oplevet ret små parceller. Lidt syd for byen ligger La Marina med mere regulære parceller, men ikke ved by.
Det mest sikre vinterklima får man omkring Alicante eller Almaria.
Når talen falder på helårs camping skal man være opmærksom på at i august -september kan der være hel..... varmt, for en nordbo. Vi kørte fra Spanien i juli sidste år, fra en temperatur på 38 - 40 °. Jeg misunder ikke de som skal være der i højsommeren.
Det er ofte meget svært at opfylde ønsket om MEGET nær ved by, indkøb og restauranter, det er også svært at leve efter andres erfaringer.
Mit råd er egentlig - tag derned og prøv jer selv frem.
MVH BJ.
hej. Var på Bahia camping ved Sant..   ID 11.2.2018 |  21:07
hej.

Var på Bahia camping ved Santa Pola foråret 2017 - på toppen, er der ganske fine pladser og pladsen ligger dejligt ved byen Santa Pola. B. Jakobsen skriver der er små parceller på pladsen, hvilket også er ganske rigtig, men kig oppe på toppen.
Desværre blæser der også lidt deroppe når det bliver " vinter ".

La Marina er en superplads, men desværre er der kun den lille by La Marina lige i nærheden, det synes vi er et lille minus, vi vil gerne være ved en større by, men pladsen er super fin - efter forholdene er prisen også ok ved lang tids ophold.

Der findes i området ved La Marina Camping og ved Bahia camping, en del steder hvor der opbevares campingvogne. Spørg på pladserne når i er der.

Husk tjek hos forsikring om jeres vogn kan forsikres i DK - når den står i udlandet,
jeg ved det er muligt hos GF forsikring.
Her kommer en anbefaling. Vores fav..   B Jakobsen 12.2.2018 |  10:59
Her kommer en anbefaling.
Vores favorit ligge et andet sted, nemlig ved Benicassim det er ca. 400 km. syd for den Spanske grænse, lidt nord for Valencia.
Pladsen hedder Bontera park og har store reelle parceller, der er en lille købmand på pladsen, der er en fin restaurant inde/ude, der er pool, fællesstue o.s.v. Pladsen er meget populær blandt englændere - men også andre.
Lige udenfor pladsen på den anden side af vejen, ligger "Mercadona" et stort og velassorteret supermarked. Der er ca. 2 km. hen til en lille by med det hele. Halvvejs henne ved byen ligger et "Liddel".
Der er 300 m. ned til stranden, og her passerer man de første 3 - 4 restauranter.
Vi har altid cykler med, kører vi ca. 10 km. på en nedlagt jernbane linie (grusvej) gennem en tunnel hen til nabobyen. Kører man til den modsatte sid er der ca. 10 km hen til en anden naboby, vi kører på en marmorbelagt cykelsti (også uden stigninger) langs med havet.
Det er en af vores erfaringer efter at have kørt Spanien tynd i ca 15 år.
MVH BJ.
Hovsa en lille tilføjelse, I skrive..   B Jakobsen 12.2.2018 |  11:15
Hovsa en lille tilføjelse,
I skrivende stund er der 13° i Benicassim men i morgen 16°. i overmorgen 17°.
MVH BJ.
På Bahia, Santa Pola er vi lige nu ..   Dennis Nymann 13.2.2018 |  8:54
På Bahia, Santa Pola er vi lige nu ca 150 svenske køretøjer og ca 50 danske på de meget små pladser.. der må da være en årsag? Mvh.
Dennis Nymann. Har du ikke været e..   ID 13.2.2018 |  12:11
Dennis Nymann.

Har du ikke været en del år på Camping Florantilles, hvor pladser er pæne store.
Man skal lade sig forsikre i et Spa.. ole kirk 13.2.2018 |  20:39
Man skal lade sig forsikre i et Spansk forsikringsselskab, når der er tale om en helårsplads. Flere her på siden anbefaler området Murcia-Alicante og her finder man det bedste vinterklima, og pladserne er bedre end ved Costa la Sol, hvor kun Capopina i Marbella har en god kvalitet. Vi har siden 1992 boet på La Marina, og de seneste 7 år fra september til April. De er dog for dyre i sommersæsonen . Smag og behag er som bekendt forskellig, så i jeres sted ville vi køre ned og finde det i synes bedst om

Forstør Zoom
Et alternativ til Sydspanien kunne ..   Robert Rasmussen 13.2.2018 |  23:22
Et alternativ til Sydspanien kunne være Algarvekysten i Portugal. Generelt er der varmere der om vinteren end i Spanien. Jeg kan anbefale Camping Albuefeira tæt ved Albuefeira by. Pladsen har meget store parceller, fine sanitære forhold, stor butik med daglige fornødenheder samt en rigtig dejlig restaurant. Der er indgangskontrol og vagt på pladsen 24/7 - meget betryggende. Tæt ved pladsen flere supermarkeder og ikke at forglemme skønne Albuefeira, hvor der er et væld af forretninger og restauranter samt liv hele året rundt. Rig mulighed for dejlige udflugter i området. Man behøver ikke at køre frem og tilbage i bil hver gang man skal derned, da der går fly direkte fra København til Faro og billeje er meget billig i Portugal.
ID Det er rigtigt at vi har været p..   Dennis Nymann 14.2.2018 |  20:30
ID
Det er rigtigt at vi har været på Florantilles.. ca 3 vinterperioder, men pladsen er stort set fyldt med mobilhomes, altså stationære camping huse på 12 x 4 m villavogne, så nu er det ikke en campingplads længere syntes vi, så derfor er vi nu flyttet..
3 år på samme plads er vores normale tid til at skifte til nye omgivelser..
@Robert Rasmussen! Hvem flyver dire..   F. Bruun 15.2.2018 |  8:52
@Robert Rasmussen!
Hvem flyver direkte fra København til Fago?
Jeg har i forbindelse med Algarve Cup her sidst i Februar og begyndelsen af marts med lys og lygte søgt efter flyforbindelser til Fago fra Kbh., Aalborg, Billund eller Hamburg, men endnu ikke fundet nogen direkte forbindelse.
www.dbutv.dk
Norwigan flyver direkte Kbh. Faro l..   poule 15.2.2018 |  10:08
Norwigan flyver direkte Kbh. Faro lørdag. Se www. Momondo.dk
Til Flemming Bruun: Vi fløj med Nor..   Robert Rasmussen 15.2.2018 |  17:26
Til Flemming Bruun: Vi fløj med Norwegian fra København - Faro og retur. Jeg regner med at de stadig flyver på ruten, men har ikke undersøgt det nærmere.

Deltag i debatten

Du skal være logget ind for skrive eller redigere i vores debatforum

E-mail  
Password  
Husk mig  

Er du en ny bruger af vores debatforum, kan du oprette en profil her

Har du glemt dit password?

Fortvivl ikke. Udfyld din e-mail adresse herunder, og vi sender dig straks et nyt.

  E-mail