Hovedområder
Arrangementer /træf
Autocampere
Biler
Camping i TV
Campingnyt
Campingpladser i DK
Campingpladser i udl.
Campingvogne
Digital TV
Diverse
Efterlysninger
Fortelte og telte
Gode råd
Konkurrence
Køb og salg (Udstyr)
Mit vogntog
Navigation
Ny campist
Personlige sider
Rejseinspiration
Storebæltsbroen
Udstillinger
Udstyr og Tilbehør
Vintercamping
Debatforum på diverse mærker
Alle områder (liste)
Alle områder (detalj.)
Betingelser
Hjælp:
Oprette ny tråd eller svar på indlæg
Campingpladser i DK
Fold alle indlæg sammen

Titel Forfatter Dato

Er det redningen for campingpladserne ?  Karl Jensen 29.11.2017 |  15:25  
https://nordjyske.dk

Redning fra hvad?? Som vi ser det,..   Flemming Udbjørg 29.11.2017 |  15:50
Redning fra hvad??

Som vi ser det, når vi turer rundt med bil og vogn i 100 døgn pr. år, så er der såmænd gæster nok på campingpladserne.

Selvfølgelig er der en gruppe pladser, som hverken er små velfungerende familiepladser med masser af charme eller er store superpladser med alt indenfor badeland, børneaktiviteter, restauranter, wellness o.lign. som kan komme i klemme i de stores udviklingsplaner. Men denne gruppe har formentlig heller ikke hverken penge, plads eller mod til at bygge store ferieparadiser.

Så - de store bliver større, og får flere nye kunder. Og de mindre bliver overrendt af dem, som rigtig gerne vil være fri for dette paradis-ræs.
Det er da et sygt projekt at formin..   Svend Poulsen 29.11.2017 |  18:01
Det er da et sygt projekt at formindske en campingplads, for at bygge sommerhuse på stedet. Jeg håber ikke, der bliver givet tilladelse til det. Så kan de lige så godt udstykke hele skidtet i stedet for.
Hvorfor er det et sygt projekt, hvi..   A.Schmidt 29.11.2017 |  19:47
Hvorfor er det et sygt projekt, hvis det er det der skal til for at få en rigtig god rentabel campingplads skal de da gøre det ,er det måske bedre at de lukker og for det andet kan du jo være fuldstændig lige glad,der er jo over 100 andre campingpladser du kan besøge,mig afskrække det ikke nogle kan lide en masse liv og andre fortrækker en stille og rolig plads og sådan skal det også være, der skal være plads til alle.
Hmm: "Jammerbugt Kommunes teknik- .. Sten 30.11.2017 |  11:05
Hmm: "Jammerbugt Kommunes teknik- og miljøudvalg bakkede mandag op om planerne."

Det vil sige at det ikke er vedtaget endnu.

Jeg forstår ikke helt: Er det nuværene område en campingplads eller et sommerhusområde, eller ligger campingpladsen i et sommerhusområde hvor en del af det så ønskes "omflaget" at en del af campingpladsen ændres til at få sommerhusstatus, men med husene solgt /udlejet på campinghytte lignende vilkår.

Som af Svend opfattet.

Det er vist også sket andre steder ? Men der er også steder hvor campingpladser nedlægges helt for at blive udstykket til sommerhusgrunde.

Man må vel mene at campingpladsen ligger i et område der_ellers_ omkring eller ved siden af har sommerhusstatus. Det kan vel ikke være begge del på en gang?


Er der nogen der har hørt hvordan der er gået med bycampingpladsen , Rødby Lystskov Campingplads? Nogle byer ville vel henrykt takke for arealet til næsten servicefri brug for, glemt hvad den slags hedder. Nøgleord. Bynær og i transit. Men det er måske sket allerede.

Men hvorom borgmesteren mente, at man da bare kunne bruge Lalandia, der var ved at udvide. Også en slags løsning. Kommunen ville ikke købe pladsen der eller bare i min optik bare skulle forsynes med de "rigtige" parkeringsskilte og vel næppe behøvede mere vedligeholdelsen end af vores kommunernes mange fodboldbaner.

Er det redningen.

Forstør Zoom
https://ekstrabladet.dk/nyheder/pol..   B, Jørgensen 30.11.2017 |  20:40
https://ekstrabladet.dk
SØRGELIGT :(..   Anette Tracz Knudsen 30.11.2017 |  21:01
SØRGELIGT :(
Liberaliseringen af Planloven og e..   Anette Tracz Knudsen 1.12.2017 |  11:49
Liberaliseringen af Planloven og efterfølgende ideologiske forslag fra Liberal Alliance om at sælge Statens arealer, hvorpå der drives bortforpagtede campingpladser... hænger direkte sammen med 'trådstarters' opslag om Saltum strand Camping.

En campingplads som er nabo til JAMBO Feriepark der er ejet af Christina Egelund, folketingsmedlem for Liberal Alliance og hendes far Karsten Egelund der var formand for Campingrådet fra april 2017-lukningen og konkursen 27.okt. 2017. Iøvrigt ulovligt indvalgt i CR og dermed også ulovligt valgt som formand.... Ulovligt i den betydning at en forenings Vedtægter = foreningens Love.

Lovforslag : L103 2017-18 blev 1. behandlet i går i Folketingssalen.

Link til siden om Lovforslaget L103 - med bilag: www.ft.dk

På siden er der link videre til debatten i Folketingssalen... Værd at bruge lidt tid på, ikke så langt. Klik 1. Behandling + se video af alle taler

www.ft.dk

Linket her over fra Ekstrabladet indgår også her ( TAK B.Jørgensen) : https://ekstrabladet.dk
F-Campings høringssvar til Lovforsl..   Anette Tracz Knudsen 1.12.2017 |  12:03
F-Campings høringssvar til Lovforslag L103

https://drive.google.com
Tak Anette og andre. Min første t.. Sten 1.12.2017 |  13:53
Tak Anette og andre.

Min første tanke, at man væren i branchen har opdaget, har haft kik på "gufferen" lige foran snuden og "hypper" egne interesser. I "gamle dage" var de værste, forstået / åbenlyse til det, fremskridtsfolk, hvilket kun er et personligt og helt subjektivt indtryk.

Jeg ved ikke hvornår folk er helt indhabile, kun hvis de bliver taget i det? eller er det uanset ok, hvis der ses helt uegennyttige motiver, at man alment respekteret, simpelthen er de bedste til at passe på områderne, (i forhold hvilke og hvis kriterier?).

Statens / vores rekreative områder forvandles og kapitaliseres til her til "sommerhus lignende områder". Er det mon helt galt opfattet?

Jeg hæfter mig også ved at der i omtalen, link øverst, om Saltum siges:

Saltum Strand Camping vil bygge op mod 80 sommerhuse på campingpladsen.

Ejerforpligtelser:

- Husene kommer til at ligge tættere på hinanden, end sommerhuse ellers gør her i området, men vi vil planlægge efter, at det enkelte hus ligger så ugenert som muligt, siger Jette Holt.

Køberne, der kommer til at eje husene, men ikke jorden, skal forpligte sig til at leje huset ud i op til 45 uger om året. Planen er, at lejeindtægterne kan betale afdragene på det lån, som køberen har optaget.

Det vil sige, at det så at sige, blir en "ren foræring" for projektmageren, eller endda og forhåbentlig selvfølgelig, en god forretning. Her tales også om statens campingpladser.

Hvorfor sælger vi "guldæggene" uanset om de så kun er af ren herlighedsværdi.

Jeg er vokset op her. Hvide klint, Frederiksværk hvor man, hvem engang gjorde sådan:

Området har adressen Parkovsvej 9, 300 Frederiksværk,
matr. nr. 11o Kregme By, Kregme og er beliggende
i landzone.
Området blev fredet i 1940 af Inger Parkov til minde om hendes far Oberst H. P. Parkov.

Hun skænkede samtidig ejendommen til den selvejende institution Hvide Klint som i 1983 overdrog ejendommen til

daværende Frederiksværk Kommune til udlån til skoler og institutioner.

Fredningen skulle sikre offentlighedens adgang til det bynære naturareal samt bevare ejendommen som en helhed.Jeg ved ikke hvilken husafstand der ellers skal kan blir respekteret ved sommerhusudstykninger.

ER det her en fugl? ER det en fisk? :-) https://www.trollbeads.com

Jeg må se at få kikket på det der ligger på det G drev. :-o Hvem mon det er der overraskende har penge til gode hos det lukkede CR?

Forstør Zoom
Tror bestemt ikke det er redningen .. F. Bruun 2.12.2017 |  9:56
Tror bestemt ikke det er redningen - nærmere begyndelsen til enden!

Forstør Zoom
Hej Et folketingsmedlem er med til ..   B Jakobsen 2.12.2017 |  10:21
Hej
Et folketingsmedlem er med til at fremsætte et forslag.
Medlemmet deltager ivrigt i debatten selv om det tydeligt fremgår at medlemmet og hans nærmeste familie er privat og især økonomisk involveret i forslaget.
Hvis et lignende forslag var kommet op i bestyrelsen i en almindelig forening eller organisation, så ville forslagsstilleren være blevet sat udenfor døren som inhabil.
En politiker må åbenbart gerne deltage i behandling af personlige interesse områder.
Hvis min opfattelse er rigtig så synes jeg at det er uetisk at politikere på den måde må mele sin egen kage - jeg nævnte ikke politikerlede - men tanken svævede rundt!
MVH BJ.
B. Jacobsen - ikke helt sådan... F..   Anette Tracz Knudsen 2.12.2017 |  11:07
B. Jacobsen - ikke helt sådan...

Folketingsmedlemmet er politisk ordføre i sin gruppe, men har bevidst lagt ordføreskaberne i de udvalg der kunne blive problematiske, over på andre hænder.
Der er altså ikke direkte et problemem med inhabilitet.

Men vi ved hvor ideerne kommer fra og vi ved hvem der har gennemtrumfet at salget blev en del af 'Regeringsgrundlaget'. - Derfor ved vi også hvem det er der sidder med den faglige viden på området og hvem det er at ordførene afstemmer politikken med... Så det er lidt over i Marionetteater afdelingen. Det er ikke ulovligt, men moralsk opfatter jeg det som at der plejes egne private interesser sammen med en idologisk krig imod alt der er offentligt ejet, altså vores fælles ejendom...

Hvad bliver det næste LA vil sælge ?
Christiansborg ?
Rosenborg ?
Kronborg med Holger Danske ?

Som det fremgår af 1. behandlingen, så er Statsskovene også på LA's liste over salgsemner :(

Lad os få et valg hurtigst muligt... så vi kan stoppe galskaben.
Finansloven er jo ti debat.! Politi..   Kjeld L Kristensen 2.12.2017 |  13:46
Finansloven er jo ti debat.! Politik er det muliges kunst. Lidt kontroversielt kaldes det også studehandler!
Dog kunne jeg dog godt tvivle på at de partier som tilslutter sig ved hvad de er i færd med, at sælge ud af
Mon f. ekspl Dansk folkeparti ved at de er i færd med at sælge danske værdier i forhold til andre værdier for det danske samfund? Det ville klæde dem at arbejde fuldt ud for det danske og ikke studehandle med disse værdier.
Enig Kjeld, Danmarks sælges i småbi..   Anette Tracz Knudsen 2.12.2017 |  13:55
Enig Kjeld, Danmarks sælges i småbidder til mulitinationale kapitalfonde og udenlandske indvesteringsselskaber... :(

Hvad er Danmark ?
Hvad er Danmark for noet, hvis ikke det danske folk ejer noget af landet, i fællesskab ?

Lige nu er det faktisk DF der kan sætte en stopper for LA's udsalg... Men gør de det...?

Deltag i debatten

Du skal være logget ind for skrive eller redigere i vores debatforum

E-mail  
Password  
Husk mig  

Er du en ny bruger af vores debatforum, kan du oprette en profil her

Har du glemt dit password?

Fortvivl ikke. Udfyld din e-mail adresse herunder, og vi sender dig straks et nyt.

  E-mail