Hovedområder
Arrangementer /træf
Autocampere
Biler
Camping i TV
Campingnyt
Campingpladser i DK
Campingpladser i udl.
Campingvogne
Digital TV
Diverse
Efterlysninger
Fortelte og telte
Gode råd
Konkurrence
Køb og salg (Udstyr)
Mit vogntog
Navigation
Ny campist
Personlige sider
Rejseinspiration
Storebæltsbroen
Udstillinger
Udstyr og Tilbehør
Vintercamping
Debatforum på diverse mærker
Alle områder (liste)
Alle områder (detalj.)
Betingelser
Hjælp:
Oprette ny tråd eller svar på indlæg
Campingpladser i DK
Fold alle indlæg sammen

Titel Forfatter Dato

Hobby VS. Adria  Mette Rasmussen 15.7.2017 |  15:48  
Hej. Vi påtænker at købe os en ny cv. Vi har kig på en fabriksny Hobby Prestige WLU eller Adria 613 HT. Det mit spørgsmål går på, er jeres erfaring med kvaliteten på disse vogne. Jeg har læst, at Hobby har haft problemer med at revne i samlingerne. Det skulle været rettet. Jeg behøver ikke at vide forskelle på udstyr og pris det kan jeg godt selv se :-). Vores nuværende vogn er en Bürstner vi har haft fra ny.

Hilsen Mette

Begge vogne er OK mærker. Alle mærk..   HenrikH 15.7.2017 |  16:35
Begge vogne er OK mærker. Alle mærker (også andre) har gennem tiderne haft et eller andet problem. Engang var det fugten, der var største trussen mod en CV.

Men i dag tror jeg mere man skal vælge efter "hjertet" - altså hvilken vogn har den indretning, man søger. Derefter kan man så kikke på om den hedder Hobby, Adria eller hvad.

Du kan sagtens høre "skrækhistorier" fra andre her, men ofte er det noget der er sket for nogle år side, og vognene er altså blevet bedre siden - både i kvalitet og indretning.

Og i ser jo på en ny, så derfor er folks erfaring fra ældre vogne ikke nødvendigvis relevante.
Vi kjøpte vår Hobby ny for fem år s..   Ole3.0 16.7.2017 |  7:43
Vi kjøpte vår Hobby ny for fem år siden, og var godt fornøyd. Likevel: Det var en god del i manglende produksjonskvalitet som forklarte den gode pris man kan få en Hobby for. Ikke noe vesentlig, men skruer som faller ut, feil i vindusmekanisme, feil i kjørebelysning, skral låsemekanisme på skuffer, dårlig innfesting på toalettet osv. Min erfaring er at det er godt å kunne utbedre småfeil selv om man vil ha en Hobby.

Jeg vet ikke om Adria er bedre.

Ole
Læg mærke til Hobby bruger små hæng..   Bent-L 16.7.2017 |  9:26
Læg mærke til Hobby bruger små hængsler i skabene hvorimod Adria bruger de store, så derfor er der mange Hobby modeller der næsten "falder fra hinanden" under kørsel
Ok så er "religionskrigen" startet...   HenrikH 16.7.2017 |  16:29
Ok så er "religionskrigen" startet. Det var det, jeg håbede at undgå med mit første indlæg.

Men lad slaget gå!

Bent-L:
Hvor mange?, Hvilke modeller ?, Hvilke årgange, Hvor har du det fra, egen erfaring eller "hørt det" ? Prøv nu lige at underbygge udsagn.

Af egen erfaring:
Hobby 560Ufe årgang 2005, haft den fra ny. Den har hvert år (på nær 2) kørt til Italien og hjem. Det er ca. 4.000 km alene den tur. De første år af skrækkelige tidligere østtyske motorveje (meget ujævne).

Ja, jeg har justeret et par hængsler, men der er intet, der er faldet fra hinanden. Lille tagluge begyndte at revne her i år (men det er jo en Remitop tagluge og ikke en "Hobby", så den sidder i mange andre vognmærker også). Skinnen til myggenettet i døren har drillet lidt på de sidste, men intet et par ekstra skruer ikke har kunnet klare.

Alt i alt tror jeg, at man ville kunne opleve det samme gennem 12 år med et hvilket som helst andet mærke.

PS vi har bekendte med samme vogn, dog en 2006, model. Samme mønster mht. udenlandskørsel hvert år. Også kun småproblemer med vognen.

Vi begge familier er meget glade og tilfredse med vore Hobby vogne. Skulle jeg købe ny, kunne jeg godt finde på at købe andet mærke. Ikke af manglende tillid til Hobby, men hvis indretningen passede mig bedre. :-)
Lille rettelse. Det er en 460Ufe og..   HenrikH 16.7.2017 |  16:30
Lille rettelse. Det er en 460Ufe og ikke 560Ufe, som jeg fik skrevet :-)
Har været dommer ved Årets campingv..   Bent-L 17.7.2017 |  7:58
Har været dommer ved Årets campingvogn for mange år siden, og kunne der ved selvsyn konstatere at hængslerne ikke har samme størrelse som i de andre vogne samt ved udmåling konstatere at der var op til 2 cm skævhed i modulerne ved toilet og badeværelse, samt jeg kender en der har fået en ny hobby hvor der var op til 5 cm skævhed ved køkkenet og hvor der efter mange hårde forhandlinger med øverste chef på fabrikken kom ny side på vognen som ikke hjalp ret meget, samt har et familiemedlem som var ude for at skabene rystede fra hinanden og skulle spændet for hver anden gang de var på camping, prøv endvidere at google lidt på Hobby Premium og du vil falde over mange artikler om fejl, så Henrik H jeg kender problemerne med Hobby.
"Dommer for mange år siden" - for m..   HenrikH 17.7.2017 |  14:24
"Dommer for mange år siden" - for mange år siden, hvordan syndes du lige det kan bruges som argumentation vor en ny Hobby - spørger vil købe ny, en en vogn "for mange år siden!"

Ja Hobby Premium problemerne den køber jeg, der var nogle, men de er løst på de nyeste modeller, og igen køber vil købe NY!

Så igen, når spørger vil købe ny, så lad da være med at komme med argumenter mod vogne, hvor problemerne var på tidligere/ældre modeller.

Som jeg skrev, har vi nu kørt med Hobby til Italien i snart 12 år med samme vogn. Det samme har 2 andre vennepar med Hobby vogne. Ingen af os, har oplevet, at noget falder fra hinanden, eller skabene rystede fra hinanden. På trods af kørsel på til tider meget dårlige veje (de Italienske mindre landeveje kan være en prøvelse mht. deres "jævnhed").
Tusind tak for alle jeres indput. D..   Mette Rasmussen 17.7.2017 |  21:28
Tusind tak for alle jeres indput. Det blev en Hobby 560 UL.
Til lykke! Det er deilig med ny vog..   Ole3.0 18.7.2017 |  6:58
Til lykke!
Det er deilig med ny vogn :)

Ole
Et stort tillykke med den nye flott..   Frede Storinggaard 18.7.2017 |  8:41
Et stort tillykke med den nye flotte vogn!
Den bliver i meget glad for

God sommer
Frede

Deltag i debatten

Du skal være logget ind for skrive eller redigere i vores debatforum

E-mail  
Password  
Husk mig  

Er du en ny bruger af vores debatforum, kan du oprette en profil her

Har du glemt dit password?

Fortvivl ikke. Udfyld din e-mail adresse herunder, og vi sender dig straks et nyt.

  E-mail