Hovedområder
Arrangementer /træf
Autocampere
Biler
Camping i TV
Campingnyt
Campingpladser i DK
Campingpladser i udl.
Campingvogne
Digital TV
Diverse
Efterlysninger
Fortelte og telte
Gode råd
Konkurrence
Køb og salg (Udstyr)
Mit vogntog
Navigation
Ny campist
Personlige sider
Rejseinspiration
Storebæltsbroen
Udstillinger
Udstyr og Tilbehør
Vintercamping
Debatforum på diverse mærker
Alle områder (liste)
Alle områder (detalj.)
Betingelser
Hjælp:
Oprette ny tråd eller svar på indlæg
Campingpladser i udl.
Fold alle indlæg sammen

Titel Forfatter Dato

Rolig plads ved adriaterhavet  Torben Hansen 19.3.2017 |  8:02  
Hejsa.
Vi har i flere år været på Union Lido ved Adriaterhavet og ved nogle pladser ved Gardasøen, men er ved at køre lidt træt i at der altid skal være underholdning med "høj" music hver eneste aften. Kald os bare zippet, men sådan er vi nu bare :-)

Kender nogen til pladser enten ved Adriaterhavet eller Gardasøen, eller et helt 3. sted i den nordlige Italien, hvor underholdningen ikke er det vigtigste.
Der må gerne være noget til børn på pladsen.

MvH og god campingsæsson til alle.
Torben Hansen

Hei Torben Hansen! Så vil Lago di.. F. Bruun 19.3.2017 |  9:43
Hei Torben Hansen!

Så vil Lago di Ledro være super for dig, og her falder temperaturen til det behagelige om natten:
www.camping-al-lago.it
Campingpladserne "Al Lago" eller "Azzurro" ved den vestlige del af Lago di Ledro og byen Pieve di Ledro. Dette p.g.a., at "Al Sole" ligger lige op til dalens eneste landevej med en del trafikstøj. De to andre ligger længere væk fra vejen, men tæt på indkøbsmuligheder. I Peive de Ledro er der marked hver torsdag.
Kort med cykel- og vandreruter kan du downloade her:
www.vallediledro.com
Der god plads her, 600m højere end Gardasøen ligger landsbyen Pieve di Ledro med dejlige campingpladser helt uden "Tivoli" med pool til børnene og krystalklar søvand i søen, som pladsen ligger helt ned til. Et kvarters kørsel og du er midt i "turistgøjlet". der går nybygget tunnel op i Ledrodalen "Val di Ledro" fra lige nord for Riva del Garda
Prøv :
Pladserne ligger flot ved Lago di Ledro 15 km fra Gardasøen i bjergene, med et behageligt klima, hvor man kan sove om natten!
En middelalderby, gammel smuglerlandsby, kan i se ved den tidligere Østrig-Ungarske/Italienske grænse i Pregasina. I kører til Riva del Garda og tager vej 240 mod Val di Ledro og lige efret tunnelen tv. mod Pregasina. En tur i bjergene kan nås ved at køre videre op i Ledrodalen ( tag lige badebukserne med og tag en dukkert i den krystalklare Ledrosø) og lige efter Pieve di Ledro køre mod højre i retning Locca - Enguiso og Lenzumo. Her køres th. mod Rif. Pernici. Stil bilen på P-pladsen hvor vejen ophører og gå til Riffugiet, her er en pragtfuld udsigt over Gardasøen! Højere oppe i Ledrodalen går en vej tv. til Tremalzo-passet, her kan i også foretage gode traveturer. En udflugt videre til Idrosøen og via Capovalle og Gargnano tilbage til Gardasøen er også pragtfuld. I Arco nord for Riva kan i besøge en højtliggende borg:
Fra Malcesine går en svævebane til toppen af Monte Baldo; men det ser også ud til at Monte Baldo kan nås ad små veje fra Lazise Garda - Costermano - Pesina - Bai - Caprino - Vezzane - Spiazzi - Fraine - Ferarra - Camprigar - Monte Baldo
Se:
www.gardalake.it
www.vallediledro.com
www.tr3ntino.it
www.campingazzurro.net
www.gardalake.it
www.gardaledro.com
www.vallediledro.com

GOD TUR!

Forstør Zoom
Hvad med at prøve Camping Gajole i..   Børge Sørensen 19.3.2017 |  10:54
Hvad med at prøve Camping Gajole i Arsie 100 km. nordvest for Venedig. Det er ifølge omtalen "Verdens roligste campingplads". Den højeste larm der er gøgens kukken. Det er et særdeles flot område oppe i bjergene,og der er en venlig og behagelig stemning.Kommer I der i omegnen,kan det absoluit anbefales. Det modsatte oplevede vi på 4 campingpladser op langs østkysten af Italien hele vejen op mod Venedig(mest på pladserne ud til kysten) : en ubeskrivelig larm hver aften lige til midnat både af gæster og fra pladsens højttalere. Men det er der jo også nogle,der kan lide.

Deltag i debatten

Du skal være logget ind for skrive eller redigere i vores debatforum

E-mail  
Password  
Husk mig  

Er du en ny bruger af vores debatforum, kan du oprette en profil her

Har du glemt dit password?

Fortvivl ikke. Udfyld din e-mail adresse herunder, og vi sender dig straks et nyt.

  E-mail