Hovedområder
Arrangementer /træf
Autocampere
Biler
Camping i TV
Campingnyt
Campingpladser i DK
Campingpladser i udl.
Campingvogne
Digital TV
Diverse
Efterlysninger
Fortelte og telte
Gode råd
Konkurrence
Køb og salg (Udstyr)
Mit vogntog
Navigation
Ny campist
Personlige sider
Rejseinspiration
Storebæltsbroen
Udstillinger
Udstyr og Tilbehør
Vintercamping
Debatforum på diverse mærker
Alle områder (liste)
Alle områder (detalj.)
Betingelser
Hjælp:
Oprette ny tråd eller svar på indlæg
Vintercamping
Fold alle indlæg sammen

Titel Forfatter Dato

Vintercamping i Spanien  Eigil Jacobsen 16.3.2017 |  20:11  
Her på campingferie.dk er der meget debat og input omkring vintercamping, men stort set kun, det som foregår i Skandinavien og måske en lille smut til Østrig.
Nu ved jeg ikke om det har interesse for hr. Neslein, men ikke desto mindre, er vi rigtig mange pensionister og andet godt folk, som tilsammen har langt flere overnatninger i Spanien end den nordlige vintercamping udgør (er mit gæt)
Danske pensionisters ophold i Spanien strækker sig typisk over 2-5 måneder af gangen.
Nogle tager deres campingvogn med til dk. hver gang, andre lader campingvognen opbevare i Spanien imens de er hjemme i dk. Nogle kører så solo frem og tilbage, andre tager flyveren, hvilket for øvrigt i dag er noget billigere, også incl. spansk billeje.
Jeg tror det ville give stof til eftertanke for mange midaldrende campister, som kunne have en drøm om et "long stay" ophold i det sydlige Spanien med et dejligt klima, når de ikke længere er "arbejdsramt".
På min FB "Vintercamping i Sydeuropa" er der flere medlemmer som går og venter på pensionskortet, så de kan komme af sted. Men ..... Hvorfor ikke informere om denne enestående mulighed på dette medie også?
Dem der ønsker at være medlem af min FB gruppe, kan sende deres mail adresse til: eigil.jacobsen@icloud.com - men husk det skal være den mail der anvendes på FB.

Jeg er en af dem som Eigil taler om..   Dennis Nymann 19.3.2017 |  10:08
Jeg er en af dem som Eigil taler om.
Vi køre til Spanien typisk primo oktober med vores 2akslede cv, ligger typisk på et par pladser til medio marts, hvor vi så trækker cv med retur hjem.
Vi kørte der nede fra fredag den 10 marts med 30 gr sol og vindstille og var i Sønderjylland 3 dage senere, men til nogen helt anden temp.
Vi camperer i Spanien fra oktober t..   poule 20.3.2017 |  19:54
Vi camperer i Spanien fra oktober til april. Men der er to ting man skal være opmærksom på det er den sygeforsikring man har samt 180 dages reglen. Hvis man som vi er pensionister kan man kun opholde sig i udlandet i 180 dage. Vedrørende sygeforsikring kan denne dække fra 30 til 90 dage efter hvilket selskab man er forsikret i. Dette blot til orientering. Det kan være billigere at tage flyveren hjem , hvilket vi gør i jul og nytår. Ha' en god aften.
Vi har også gennem en del år boet i.. ole kirk 23.3.2017 |  21:30
Vi har også gennem en del år boet i Spanien - men med 7 mdrs ophold, da vi var heldige at komme med under Recidensia betingelserne, dvs vi var anmeldt Spansk folkeregister, Spansk forsikring og skat, så vi kunne blive så længe vi havde lyst. Disse fordele blev ophævet i 207. Mange af vore danske venner tog hjem til jul, og dermed kan man dele opholdet i 2 x 3 mdr. Vi havde nogle dejlige år med internationale bekendskaber, men måtte desværre stoppe p. gr. af min hustru's hjerteproblemer. Man får en hverdag dernede og lever betydeligt billigere som kan være en fordel som pensionist. Et liv om vi kan anbefale alle pensionister. Familie kan komme ned billigt med fly, ligeledes kan man jo selv tage en smuttur til det danske

Forstør Zoom

Deltag i debatten

Du skal være logget ind for skrive eller redigere i vores debatforum

E-mail  
Password  
Husk mig  

Er du en ny bruger af vores debatforum, kan du oprette en profil her

Har du glemt dit password?

Fortvivl ikke. Udfyld din e-mail adresse herunder, og vi sender dig straks et nyt.

  E-mail