Hovedområder
Arrangementer /træf
Autocampere
Biler
Camping i TV
Campingnyt
Campingpladser i DK
Campingpladser i udl.
Campingvogne
Digital TV
Diverse
Efterlysninger
Fortelte og telte
Gode råd
Konkurrence
Køb og salg (Udstyr)
Mit vogntog
Navigation
Ny campist
Personlige sider
Rejseinspiration
Storebæltsbroen
Udstillinger
Udstyr og Tilbehør
Vintercamping
Debatforum på diverse mærker
Alle områder (liste)
Alle områder (detalj.)
Betingelser
Hjælp:
Oprette ny tråd eller svar på indlæg
Campingnyt
Fold alle indlæg sammen

Titel Forfatter Dato

Så sluttede campingpasset !!  Steen Kristiansen 3.3.2017 |  19:26  
Ifølge et indlæg på Facebookgruppen "campingliv" skrevet af Sønderballe Strand Camping er der faldet dom i EU som har erklæret camping passet ulovligt som ID. Denne campingplads har derpå fjernet kravet om camping pas.
Jeg er ikke selv medlem af gruppen, men har set skriften via et medlem i gruppen.

Så mon ikke camping passet er dødt nu?

Mvh SteenK

Fra deres Facebook side Info til al..   T. Nielsen 3.3.2017 |  19:49
Fra deres Facebook side
Info til alle vore gæster!

Der er efter en EU-dom overfor Campingrådet vedtaget at der ikke længere er krav at skulle forevise et campingpas på de danske campingpladser.

Derfor har vi besluttet ikke at udstede disse mere fra i år. Både et sygesikringsbevis eller for udlændinge et ID-kort eller et pas er gyldig legitimation iht. Schengen-aftale.

Så I sparer allesammen 110,- til pas eller nyt mærke, men der skal dog fortsat være et årsmærke på jeres campingvogn hvis denne ikke er indregistreret efter færdselsloven- de er på vej og kan udleveres fra næste weekend.

Skulle de 110 kr. til årsmærke allerede være indbetalt kan disse modregnes i elforbruget.

Ha' en dejlig weekend
Freddy & Helle
MVH T.Nielsen
Solstråle historie:.. F. Bruun 3.3.2017 |  20:30
Solstråle historie:

Forstør Zoom
Der må vel komme en forklaring på b..   Sten 3.3.2017 |  22:04
Der må vel komme en forklaring på både Campingrådets DCU s og DK campings sider.

Eller er det en tys tys sag hvor der stadig er frit valg bestemt af den enkelte campingplads.

Nærlæsning af pladsens meddelelse ja så står der om en dom over for campingrådet - og at det er vedtaget. AF HVEM

Og Derfor har VI besluttet. Vi er vel pladsen selv? Pladsen kan vel ikke meddele noget på campingrådets vegne. Her er da også underskrevet Freddy og Helle. :-)

Interesant at se et link til omtalte dom. Er det noget man leger, for ikke at tabe ansigt over en intern uenighed i ? DK campings rækker.

Kom med et link til dommen fra eu de arbejder ikke i det skjulte uden parir og referater. Kan ska man har fået et vink med en vognstang eller en forholdstilkendegivelse, juridisk bedømmelse men af hvem.
Der må vel komme en forklaring på b..   Sten 3.3.2017 |  22:39
Der må vel komme en forklaring på både Campingrådets DCU s og DK campings sider.

Eller er det en tys tys sag hvor der stadig er frit valg bestemt af den enkelte campingplads.

Nærlæsning af pladsens meddelelse ja så står der om en dom over for campingrådet - og at det er vedtaget. AF HVEM

Og Derfor har VI besluttet. Vi er vel pladsen selv? Pladsen kan vel ikke meddele noget på campingrådets vegne. Her er da også underskrevet Freddy og Helle. :-)

Interessant at se et link til omtalte dom. Er det noget man leger, for ikke at tabe ansigt over en intern uenighed i ? DK campings rækker. Har Autocamperfolkets modstand modvilje mod at være sorteper været uslagsgivende, eller blev det hele startet af Bjarne Jensen DCUs Landsformand i et nummer af Camping-Fritid, DCUs eget blad.... med den rystende kronik "ER det tid til NYtænkning?" hvor det blev fastslået, at der ret beset ikke er paskrav i DK , der fjernede legitimiteten, - eller var det det forhold, at man med et CR der bekvemt ikke skulle spørge deres medlemmer om penge, og derfor nærmest kunne gøre som de ville :-) der til sidst fjernede det fælles fodslag.

Kan det tænkes at det er et af deres tilsluttede foreningers medlemmer, der i klemme, har henvendt sig til konkurrencerådet som man vel henvender sig til inden man går til EU?

Kom med et link til dommen fra eu de arbejder ikke i det skjulte, uden papir og referater. Eller Kan ske man har fået et vink med en vognstang eller en forholdstilkendegivelse, juridisk bedømmelse, men af hvem.

Underlig måde dette kommer ud.

Det kunne lige så godt ha været indholdet konklusionen i det vi så fra BJ ved samme tid, men sidst i februar 2012. Kik i jeres gamle blade eller find kronikken hos Annette f.camping der har en kopi. Han valgte bare at fortsætte, hvilket jeg tolkede til en reminder om hvem der betalte gildet. BJ = Næstformand i CR og en overgang Formand :-o

Mvh
DCU har da udsendt for 2017, så mel..   Bent Christensen 3.3.2017 |  23:01
DCU har da udsendt for 2017, så meldingen, hvis den er korrekt, må da være af nyere dato.
Vh
Interessant problemstilling, at man.. Sten 3.3.2017 |  23:24
Interessant problemstilling, at man hvis meldingen er rigtig at man ifølge EU ikke længere kan kræve et campingpas på danske campingpladser, så ikke på pladser der har tænk sig at fortsætte, nu kun kan gøre det som et fordels tilbud til gæsterne.

De bestemmelser man tilkendegiver det ud fra, gælder selvfølgelig for alle pladser, uanset hvad man på pladsen mener.

Bent meddelelsen fra Sønderballe fra deres FB side ses her klippet ind som billede. 8 timer gammel.

Herligt hvis de ikke er under campingrådets overherredømme alligevel og aldrig har forlang pas af deres gæster alligevel. Tjek deres side!

De får da i det mindste nu lidt reklame. Og ellers hvis de er under DK camping må det der henvises til vel være et eller andet udsend fra DK camping, eller måske er de bare blevet frit stillede, vil ikke blive ekskluderede hvis de ikke kræver pas. Der er ellers eksempler på det.

Forstør Zoom
Vi venter også på en skriftlig doku..   Anette Tracz Knudsen 3.3.2017 |  23:33
Vi venter også på en skriftlig dokumentation vedr. en afgørelse i F-Camping.
Det er tilsyneladende blevet til en EU-Dom, hvis campingpladsen har ret.

Det vi ved er, at Campingrådet som ejer af rettighederne til CKE - campingkortet er indklaget for Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen. Det er formentligt sket i 2015.

Vi ved også at Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen i deres undersøgelse er stødt på F-Campings henvendelse fra 2012 til Forbrugerombudsmanden, som desværre ikke kunne finde resourcer til at se på sagen.

Vi ved, at DK-Camp i efteråret 2016 har besluttet at fritstille deres medlemspladser, så de selv afgør om de vil sælge / kræve campingpas eller ej.
Vi ved også, at campingpladserne har fået stillet et ultimatum, at enten sælger de fortsat campingpas, eller de indbetaler 15.000 kr. om året til Campingrådet.

At der er en sag er en realitet. Det er bekræftet til flere personer af Direktøren i CR. Det er bekræftet af Chefredaktøren i DCU og det er bekræftet af DK-Camps kommunikationsmedarbejder.

Konkurrencestyrelsen er lige så lukket og PET, så vi ved ikke noget om en afgørelse, men det ser ud til at 'rygtet' fra DK-Camp om at der ville ske noget efter 1. marts holder vand. Det er sikkert en skæringsdag for, om campingpladserne indbetaler en samlet formue til CR, eller ej....
- Måske til dækning af en bøde for overtrædelse af div. konkurrenceregler....

Men vi får vel snart noget på tryk.

mvh
Anette
Rettelse. Prøver lige igen, men byt..   Anette Tracz Knudsen 3.3.2017 |  23:38
Rettelse. Prøver lige igen, men bytter lige om på et par ord, bare for ingen skal misforstå..... vi kan jo ikke selv rette.

"Vi venter også i F-camping, på en skriftlig dokumentation vedr. en afgørelse.....

Undskyld :-)
Klaring: hvor det blev fastslået, a..   Sten 3.3.2017 |  23:41
Klaring: hvor det blev fastslået, at der ret beset ikke er paskrav i DK , der fjernede legitimiteten,


"legitimiteten", bør stå i gåseøjne da kravet , mig bekendt ikke lovgivningsmæssigt har eksisteret nogenside.

I gamle dage skulle man være være medlem af en ud af en række foreninger, men det faldt på et tidspunkt væk og pladserne skulle med nogle få undtagelser være åbne for alle. I stedet blev man så tvunget til at støtte campingrådet, en privat organisation hvorfra man så endda - også fra campisterens forening, også i skrift, annoncer og på deres sider fortalte, at det var lovkrav. Pas kræves for at kunne campere i DK. Endda i omtale af passet i samme blad hvor BJ havde kvappelser. Ret beset, "hensigten helliger osv. :-)) AK ja.
Seneste om sagen om Campingrådet og..   Anette Tracz Knudsen 4.3.2017 |  9:14
Seneste om sagen om Campingrådet og CKE-kortet i Danmark:

Det siges..... - At der endnu IKKE er afgivet en egentlig DOM, men at der er kommet et ANKLAGESKRIFT.... DOM AFVENTES.

Det siges også, at den snak der tidliger har været om, at campingpladserne inden 1. marts skulle tage stilling til om de fortsat vil sælge campingpas, eller de istedet vil indbetale 15.000 kr til Campingrådet årligt.... ikke er helt korrekt.
Hemmelighedskræmmeriet i CR og deres medlemsforeninger er intakt, intet slipper ud..... Derfor gror rygterne godt på mistillid og skepsis.

De 15.000 kr skal opfattes som et eksempel....

Sagen er, at Campingrådet har fastlagt en årlig afgift, som Campingpladserne skal indbetale til Campingrådet, på : "60 kr pr. godkendt enhed"

Når nu en EU-Dom snart kender tvungen brug / krav om brug af Campingrådets eget CKE-kort for ulovligt, så skal Campingrådet finde en anden måde at finansere driften af CR på.
I Sverige har First Camp slutat med..   JOCKE.F 4.3.2017 |  9:23
I Sverige har First Camp slutat med camping key europe.Alltså behöver man inte ha något kort.mvh jocke
Så er der rettet på deres facebook ..   T. Nielsen 4.3.2017 |  9:24
Så er der rettet på deres facebook

Info til alle vore gæster!

Der har været en masse problematik omkring udstedelse af det danske campingpas.

Derfor har vi besluttet at vi ikke udsteder disse mere fra i år. Både et sygesikringsbevis eller for udlændinge et ID-kort eller et pas er gyldig legitimation iht. Schengen-aftale.

Så I sparer allesammen 110,- til pas eller nyt mærke, men der skal dog fortsat være et årsmærke på jeres campingvogn hvis denne ikke er indregistreret efter færdselsloven- de er på vej og kan udleveres fra næste weekend.

Skulle de 110 kr. til årsmærke allerede være indbetalt kan disse modregnes i elforbruget.

Ha' en dejlig weekend
Freddy & Helle
Mvh T.Nielsen
Pladsen får da lidt reklame på den .. Palle K. Jensen 4.3.2017 |  9:52
Pladsen får da lidt reklame på den konto.

Hvis campingferie.dk viser sig sin opgave voksen, skal der nok komme et skriv fra den front, NÅR og HVIS der er noget om snakken.
Spørgsmålet er dog (hvis der er hold i disser rygter), hvad vi campister fremadrettet så skal betale og til hvem.

Har intet imod campingpasset, men jeg har noget imod de lokumsaftaler Campingrådet har med kommunerne omkring oprettelse af mindre campingpladser.

Forstør Zoom
TAK til JOCKE fra Sverige. Dejligt ..   Anette Tracz Knudsen 4.3.2017 |  10:05
TAK til JOCKE fra Sverige. Dejligt med lidt info fra Jer.

Tak for rettelsen T.Niesen

MEN HUSK....:
At hverken den danske stats lovgivning eller Schengen-aftalen IKKE kræve nogen former for ID / legitimation for at benytte en campingplads.

Ifølge den Nordiske Konvention efter 2. verdenskrig skal Nordiske Statsborgere IKKE bære legitimation på sig. Denne konvention stå OVER al EU-lovgivning.

Campingpladserne har pligt til at registrer 'UDLÆNDINGE' - dette skal ske efter fastsatte regler i Udlændinge bekendtgørelsen, og her har campingpas ALDRIG været gyldig som legitimation. Dette har vi vidst siden Rigspolitiets svar i 2011/12.

Det næste er, at den omtalte campingplads fastholder krav on CR's grønne ID-plader. Endu en CR-fordrejning af sandheden, som pladsen tror på.
Ingen lovkrav om 'Grønne nr. plader'. Igen er der tale om Campingrådets 'pengemaskine'.

Loven / Campingreglementet kræver IKKE at vogne skal have bestemte ID-plader... Slet ikke ! Vogne må gerne stå uden at være indregistreret efter færdselsloven...... Vogne skal blot kunne identificeres, hvis er vognen....
Dette kan ske med et simpelt nr. på vognen, f.eks. et papskilt med et nr. skrevet med en tuch, og en liste på kontoret med ejernes navn, adresse, tlf. mail osv.

Ordningen opstod i år 2000, i forbindelse med den såkaldte 'Afviklingsordning' - da man besluttede at de store, permanent opstillede vogne skulle være fjernet fra alle campingpladser inden udgang af 2010.
Det er Campingrådt der har opfundet de grønne nr.plader og tilhørende ÅRS-mærker. En fast årligt indtægt til CR's kasse. Men altså unden lovgrundlag overhovedet.

Synd at campingpladserne stadig ikke bliver korrekt informere om, at de bliver taget ved næsen.... og dermed også tager deres egne gæster ved næsen.
CKE kortet bliver vel ikke afskaffe..   John Ahrenkiel 4.3.2017 |  10:13
CKE kortet bliver vel ikke afskaffet, men blot gjort frivilligt, så campingpladserne ikke mere kan forlange at gæsterne har det.

Det er jo et stærkt kort, med gode rabatter og en rigtig god forsikring, som mange sikkert vil bibeholde. ;-)

mvh John, der har klaret sig uden CKE kort på danske campingpladser og endda fået rabat.
Spekulationer i underholdene øjemed.. Sten 4.3.2017 |  10:44
Spekulationer i underholdene øjemed. :-)


Ingen kan vel være i tvivl om at kendelsen hvis der kommer en? vil komme til at gælde for alle campingpladser i DK der bruger et kortsystem skruet sammen på den efterhånden kendte måde.

Og at det er for ikke at vade alt for meget rundt i det, umuliggøre andre måske lignende løsninger eller at nogle "lavtflyvende" endda bare forstsætter som hidtil, og lader kunderen selv opdage, at man ikke i henhold til dansk lov absolut skal ha et campingpas, mærke? men i henhold til, her antages det at det er det man rumler med, EU s og dermed danske konkurrence bestemmelser, måske bare kan åbne pladserne for indehavere af andre pas? ??

ER det sådan at det kun er det, at det eneste pas der accepteres er Campingrådets? ::: er det vel ganske nemt at åbne for flere organisationers også udenlandskes campingpas. (Og derefter dele i porten, nåe nej den går vel ikke) :-)) Men ellers.

Skyldes dette at "man" fik gjort sig upopulære hos de udenlandske kortudbydere så man ikke kan finde nogle passende "partnere". Vi har jo hørt nogle underlige historier.

Hvem er det der har rejst sagen, hvis der i det hele taget er en sag?

Det her er egentlig ganske sørgerligt og hvem siger at det kommer ud til vores, campisternes "fordel"?

Hvad nu hvis man på et tidspunkt ku finde på at sælge forretningen Campingrådet. Som hvis man ville sælge Mac Donalds eller postvæsnet i et land, hvilket som bekendt er sket. :-) Det er vel muligt at kapital knyttet til et af de andre kendte kort vil ind men ikke kan leve med de danske kortregler?

Der er vel intet til hinder for at Campingrådet, DCU :-) eller DK camping sælges?

Ikke underligt, at nogle af de frie selvejerne campingpladser slår sig i tøjret og vil ud af "systemet" inden det er forsent. Eller bare vil ha fjernet nogle "knaster". ha gjort forretningen bedre, kan selv ?

:-o ?

Billedet. Trøst jer..

Forstør Zoom
DCU snød sine medlemmer godt og gru.. F. Bruun 4.3.2017 |  10:58
DCU snød sine medlemmer godt og grundigt, da de skiftede CCI-kortet ud med CKE-kortet som medlemskort. Hen over natten gik DCU medlemmer fra rabat på 2875 campingpladser i 40 lande og til blot 600 rabatpladser i 24 lande. Som alle der kan den lille tabel, kan se, et særdeles dårligt bytte for campisterne, blot fordi der skulle etableres en "pengemaskine" af Campingrådet!

www.icamp.dk
https://campingcardinternational.com

Forstør Zoom
Jeg synes da campingpladsen har et ..   Steen 4.3.2017 |  11:10
Jeg synes da campingpladsen har et troværdighedsproblem, først melde ud at EU har dømt det ulovligt.

Senere kommer det frem at der slet ikke har været nogen sag endnu, men der ligger en anklage.

Og til sidst melder pladsen ud at det med at passet ikke skal bruges, er noget DE SELV har afgjort.
Helt enig, John A! Med de enorme ra..   Knud Madsen 4.3.2017 |  11:25
Helt enig, John A!
Med de enorme rabatordninger og den meget omfattende forsikringsdækning der er tilknyttet dette værdifulde kort, er jeg da sindet at fortsætte med brugen af det. Jeg har faktisk slet ikke råd til at undvære det og ikke modet til at være uden den fantastiske forsikringsdækning, som mange sikkert er blevet reddet af masser af gange.

mvh
Knud, GSM, der bevarer håbet om fortsat eksistens af det kære campingkort!
John og Knud! I er vel ikke ophørt.. F. Bruun 4.3.2017 |  11:45
John og Knud!

I er vel ikke ophørt med at gåmed livrem og seler ved at overse CCI-kortets forsikring??
"Du har en ansvarsskyldighetsförsäkring
Som CCIinnehavare kan du campa i lugn och ro. Ditt resesällskap på högst 11 personer är nämligen försäkrat mot ansvarsskyldighet på campingplatsen."

Forstør Zoom
Ja nogle har et troværdighedsproble..   Sten 4.3.2017 |  12:00
Ja nogle har et troværdighedsproblem.

Det med EU må vel komme fra centralt hold. Og når der gøres opmærksom på at det, uanset om det er EU eller danske instanser der gør kortet umuligt, grangiveligt og selvfølgelig komme til at gælde for ALLE pladser der bruger kortet,

ud fra debatten om det sete, finder ud af, at det er en kundeforvirrende dårlig u-taktisk sø forklaring hvis der er pladser der fortsætter.

Vi forstår at de er blevet frit stillede, men hvis årsagen til balladen er oplyst rigtig er det vel lige lovlig... kortfristet... :-)
Jeg ser, at FB gruppen Campingliv h.. Sten 4.3.2017 |  12:26
Jeg ser, at FB gruppen Campingliv har slettet tråden med debatten om den oprindelige meddelelse fra pladsen.

Og bringer her og for en god ordens skyld, pladsens rettelse, så ikke FB læsere kan se hvad der nu står. Se billedet.

:-)

Forstør Zoom
Sten, nej du ser ikke at gruppen ha..   Steen 4.3.2017 |  12:41
Sten, nej du ser ikke at gruppen har slettet tråden, men du kan se at den er væk.
Men det er ham der lagde det ud, der har valgt slette sin tråd, da den vist fik lidt problemer med troværdigheden :-)
Nåe ja. Læs tråden, overset dit ind.. Sten 4.3.2017 |  12:53
Nåe ja. Læs tråden, overset dit indlæg 9:24, men nu er det da ikke til at overse.

Det er muligt at man, trådåbnerne overfortolkede, men det er vel første gang, at det er meddelt offentligt, at man går fra passet og her endda kikset, hvorfor :-)

Så på den led er det vel en meget markant meddelse fra pladsen og muligt, at det varsler begyndelsen til enden for det pas.

Der kommer såment nokl et nyt. I gamle dage var vi stolte af vores campingpas og de i klæbede mærker. og stempler fra pladserne. DCU havde engang en log/ kørebog som man pietistisk udfyldte og blev for det betragtet med respekt af ligesidede.

Hvornår var det lige at kæden knækkede. Da forums på internettet blev almindelige? Og hvor findes samleledene.

Med professor Tribinis berømte ord: "Fuld tilfredshed eller pengene er spildt."

Dårlig karma i alt fald.

Forstør Zoom
Tak Steen, det anede mig. Men han ..   Sten 4.3.2017 |  12:56
Tak Steen, det anede mig. Men han var jo i god tro.

:-)
Steen jeg kunne ikke åbne svarene p..   Sten 4.3.2017 |  13:00
Steen jeg kunne ikke åbne svarene på spørgsmålet i FB gruppen, men fik så forklaringen her. Igen tak.
Sten - du spørger, hvornår knækkede..   Anette Tracz Knudsen 4.3.2017 |  13:24
Sten - du spørger, hvornår knækkede kæden?

Det gjorde den helt præcist, da Campingudvalget under Friluftsrådets ledelse blev splittet i 1989.
De kommercielle interesser og pladser ville have mere indflydelse og ville noget helt, helt andet end det det camping ind til da havde handlet om. Nu skulle der drives forretning og man havde brug for at påvirkel politikerne, så fredningsregler og Planlov lempes....

Nogle få personer samles og på et møde stiftes den nye forening som kalder sig for 'Campingrådet' - altså blot et navn man vælger, ikke en status man har gjort sig fortjent til. Det stiftende møde finder sted d. 24. okt. 1989.
Foreningen Campingrådet udmelder sig af det fælleskab og statslig understøttede samarbejde, som Statsminister Th. Stauning oprettede i 1942, Friluftsrådet.

1. jan. 1990 er den nye forening UDE AF FRILUFTSRÅDET. Her knækker tråden, Sten. Man sørger nemlig IKKE for at alle ved hvad der er sket. Man holder hemmeligt at 'Campingrådet' blot er en forening og at det er de kommercielle interesser de skal varetage. Man undlader åbenbart også at informere MYNDIGHEDERNE, om de store og helt grundlæggende ændringer der er sket.

Dem der tidliger deltog i Campingudvalget udner Friluftsrådets ledelse, og som den nye forening gerne ville have med over i det nye Campingrådet, de blev automatisk indskrevet som værende 'Medlem af Campingrådet'.
Vi ved ikke om hvem der deltog i møder, eller hvor meget.
Men vi ved at: Skov-& Naturstyrelsen / Naturstyrelsen og Kommunernes landsforening 'meldte sig ud' da de blev forelagt at CR var en forening og at der var problemer me, at myndigheder der lovgiver for, og skal føre tilsyn med, en bestem erhvervsgruppe, ikke samtidig kunne sidde med i deres 'branche-forening'. Amtsrådsforeningen blev nedlagt med udgangen af 2006. Friluftsrådet forlod også CR.

Foreningen Campingrådet opbyggede et 'behov' som de så påtog sig at fylde ud.
De fortsatte med lejrpas/campingpas, selv om det var noget der var opbygget mellem andre foreninger og af helt andre grunde.
Campingrådet skabte deres egne regler, men lod som om at det var LOV. De hold sig aldrig tilbage med at sammenflette tekster, så det så ud som om at CR's regler var lige med lovens. Det var og er et falsum.

Hele Campingrådets 'Egenkontrol-ordning' bygger på fiflerier med tekster, med snu manipolation, som skulle skalle CR indflydelse, indsigt og indtægter.
Amterne lod sig snørre .....
Desværre lod alt for mange af De Dankse Kommuner sin også snørre, og indgik aftaler med CR om, at de frit kunne føre deres egen kontrol ude på campingpladserne. Først alle, siden kun på deres medlemspladser. Men uanset, så er aftalen mellem kommunerne og Campingrådet utilstædelig. Den bygger på en grundlæggende usandhed, nemlig den og en såkaldt ''Indgået aftale i 2000''.
Hele påstanden og at der er en 'aftale' er et falsum.... Det passer simpelthen IKKE.

Kæden er hoppet af i 1990 og i 2000....
Desværre er alle 'hoppet på' CR's limpind, myndighederne, campingpladserne, campisterne og alle de foreninger der godtroende og naivt, har sluttet om om foreningen Campingrådet, i den tro at de 'var noget andet'.
Undskyld for ufattelig mange slåfej..   Anette Tracz Knudsen 4.3.2017 |  13:27
Undskyld for ufattelig mange slåfejl :-(
Tak Anette. Du har vel ikke hør..   Sten 4.3.2017 |  15:30
Tak Anette.

Du har vel ikke hørt noget om, at der er pladser på vej til at blive købt af udenlandske "aktører" der, sagens natur, konkurrenter til det bestående regel - syns og godkendelses system, ikke kan kan acceptere de "påtvungne" danske pasordning opbygget omkring CKE.

Morsomt hvis CR (i kontrakt med kommunerne, gratis arbejde? kan "sættes til" at tjekke reglernes overholdelse hos konkurrerende udenlandske aktører på tidligere danskejede campingpladser. Mon de ryster på hånden ved udsigten til besøg af inspektører fra CR...

Kan sagen hos, du fortæller, konkurrencerådet, være startet for at svække, udsulte CR med dertil hørerne. Svag position de har bragt sig i, pludselig at kunne miste deres ellers sikre finansiering.

Kan det være en slags nemesis?
Lakolk strand camping skulle være b..   knud hansen 4.3.2017 |  15:37
Lakolk strand camping skulle være blevet købt af First-camp fra Sverige

campingplatsen Lakolk Strand, som blir Danmarks näst största, öppnar på ön Rømø.
Vi har lige læst: I Sverige har Fi..   Anette Tracz Knudsen 4.3.2017 |  16:03
Vi har lige læst:
I Sverige har First Camp slutat med.. JOCKE.F 4.3.2017 | 9:23
I Sverige har First Camp slutat med camping key europe.Alltså behöver man inte ha något kort.mvh jocke

Sten, du vender ting på hovedet.
Kommunerne er myndig på campingplads området. Kommunerne har TILSYSPLIGT som Myndighed iht. Campingreglementet / Del af Sommerhusloven.

Både Amterne og Kommunerne har på grund af Campingrådets manipolerende adfærd, og deres lidt for smarte advokats ordarkobatik, formået at FORHINDRE offentlige tilsyn fra de rigtige myndigheder, siden år 2000. Ikke alle kommune er gået i gyngen, men alt for mange. Jeg ved det, for F-Camping har søgt aktindsigt vedr. kommunale tilsyn, så vi kan læser at der er kommuner som INTET ved om camping, de aner ikke hvad en 'Udlejetilladelse' er, tror at det er udlejning af kommunal jord.... og ikke en personlig tilladelse til ejer/forpagter til at drive en bestemt campingplads.

Campingrådet føre tilsyn med 'medlemmerne' - der er 3 punkter de har interesse i, det er Salg af Campingpas. Salg af Grønne ID-Plader + salg af Årsmærker til dissen.
Det sidste punkt er 'Enhedspladsen indretning'.

Kommunerne vildledes helt bevidst med aftalen om "Egenkontrol" til at tro, at CR's interne foreningsregler, indskrevet i dokumentet, og 'bøjet og tilpaset' , at de er det samme som loven / Campingreglementet siger. Det er de ikke.

Der er på den måde kommuner der går hårdt til nogle campingpladser, pålægger dem f.eks. at sørge for CR's Grønne ID-plader, årsmærker... og forhold som kommunen måske selv ville lade høre ind under en bagatel grænse, laver de på opfordring fra CR's konsulenter en stor sag ud af. Eksemplerne er mange.

På den anden side, så opnår Campingrådet og især de store pladser og DCU, at kommunerne KUN kommer og laver Brandtilsyn, men ikke ser nærmere på pladserne som helhed. Det vil sige, at aftalen med CR betyder at der er Kommuner som svigter deres tilsynspligt. Kommunerne kan ikke dele denopgave med andre.... og da slet ikke med pladsernes egen Brancheforening.

Nej, selvfølgelig laver CR ikke gratis arbejde for kommunen :-) Det er jo kommunerne der giver CR adgang til trænge ind på private virksomheder, på privat grund, i en misforstået tilladelse ..... Så kan CR-konsulenterne gå og snage i virksomhedernes forhold... driften... måske problemer som egentlig ikke kommer andre ved.... og de kan indsamle nyttig viden... en form for organiseret spironage.

Er Kommunerne over hovedet på lovlig grund, med indgåelse af de aftaler med CR ?
Vi ved det ikke, men F-Camping har indbragt sager for Statsforvaltningen i april 2016. Lige nu tror jeg alle venter på alle, for at se hvor både 'Konkurrence sagen' og det nye Campingreglement lander.

mvh.
Knud Hansen Det passer så ikke. Pl..   Steen 4.3.2017 |  16:09
Knud Hansen

Det passer så ikke. Pladsen ejes stadig af Tønder kommune men er udlejet til svenskerne på en 20-årig aftale
Anette Nu er der jo flere gange i å..   Steen 4.3.2017 |  16:16
Anette
Nu er der jo flere gange i årenes løb blev spurgt om hvad F-Camping er.
Er det en sammenslutning?
Er det en forening?

Eller hvad

Mener også du har nævnt at det bare er din private hjemmeside og du ikke udtaler dig på pladsenes vegne eller har andet at gøre med pladserne end at du henviser til dem på din private hjemmeside, F-Camping

I mine øre lyder det så lidt *kongeligt* når du omtaler dig selv med VI :-)

*Vi venter også på en skriftlig dokumentation vedr. en afgørelse i F-Camping.**

* F-Camping har indbragt sager for Statsforvaltningen i april 2016.**

Hvem er det der har indbragt sagen, er det din private hjemmeside, eller pladsene, som iflg dine tidligere udtalelser ikke er et formeldt samarbejde eller er det dig personligt der tegner F-Camping
Jeg skal forsøge at svare dig Steen..   Anette Tracz Knudsen 4.3.2017 |  16:49
Jeg skal forsøge at svare dig Steen (med ee ;-)

www.F-camping.dk - siden er ejet af mig. Den blev startet i 2009 som en nødvendighed, for at jeg kunne komme til orde. Som du helt sikkert husker, så har mange gerne ville lukke kæften på mig. Ytringsfrihed sikret i Grundloven er ikke nok, hvis man ingen steder har at ytre sig.

I dag er det stadig min private side, men vi er heldigvis blevet mange, som deler de samme interesse, og derfor også mange der biddragerpå forskellig og snakker med om forskellige ting, laver forskellige opgaver. Nogle meget og andre i perioder.

På hjemmesiden skriver vi:
F-Camping er et fællesskab, ikke en forening.
- Vi arbejder for at give forbrugerne m.fl. uafhængige informationer vedr. camping, herunder vedr. dansk lovgivning, regler og muligheder på campingområdet.

F-Camping er ikke længere den primære side når det handler om de Frie Campingpladser. Der blev oprettet en NY side, hvor det handler om campingpladser og så er den politiske snak blevet på F-camping, men selvfølgelig hænger tingene samme. Begge sider er non profit. Ingen betaler noget.
www.FrieCampingpladser.dk er primært en service for CAMPISTER, for os forbrugere, så folk der ønsker at bruge de pladser kan finde dem.
Alle pladser på siden at takket ja til at blive vist der, så ingen står der imod deres vilje.

Nå vi som en gruppe af forbrugere skriver til Statsforvaltningen, så handler det om at afklare flere forhold, som har væsentlig betydning for forbrugerne...

Jeg og vi laver ikke noget på vegne af pladserne.
Der er dog pladser som direkte beder om hjælp til at forstå lovgivning og spørger mig til råds. Der hjælper jeg så meget som det er mig muligt, ud fra det jeg ved.
Samtaler og lidt skriv, det er klart det gør jeg gerne, uanset. Selv pladser som stadig er medlemmer hos DK-Camp giver jeg gerne svar på deres spørgsmål, når de henvender sig.

Og nej.... VI er langt fra kongelige... vi betaler alt selv, af egne lommer. ;-)

mvh.

ps. Håber så ikke ar Peer sletter tråden eller smider mig ud, fordi du nu har provokeret mig til at skrive om F-camping og Frie Campingpladser.
Anette dit sidste indlæg er da skre..   Svend Poulsen 4.3.2017 |  17:04
Anette dit sidste indlæg er da skrevet, så ALLE kan forstå, hvad frie campingpladser er, og samtidig i et ordentligt sprog, og jeg kan da ikke i min vildeste fantasi forestille mig, at det indlæg indeholder noget, der kunne give anledning til at det slettes, eller du bliver blacklistet på campingferie.
http://toender.dk/nyheder/nyheder/f..   F. Bruun 4.3.2017 |  20:27
toender.dk
@ F. Bruun 4.3.2017 | 11:45 Som..   Knud Madsen 4.3.2017 |  21:23
@ F. Bruun 4.3.2017 | 11:45

Som du ved, Bruun, tager John og jeg tingene MEGET alvorligt og seriøst, idet camping er en alvorlig sag.

Mvh
Knud, GSM og meget nervøs for fremtiden uden campingpas.
NYT FRA CAMPINGRÅDET Meddelse pr. .. Anette Tracz Knudsen 4.3.2017 |  23:39
NYT FRA CAMPINGRÅDET

Meddelse pr. 1. 3. 2017
Fra en sædvanligvis særdeles pålidelig kilde, meddeles det hermed at:

Direktøren for Campingrådet Poul Fejer Christiansen fratræder sin stilling, med udgangen af marts mdr. 2017.

Forstør Zoom
Når der nu står: NYT FRA CAMPINGRÅ..   Steen 5.3.2017 |  10:36
Når der nu står:

NYT FRA CAMPINGRÅDET

Hvor finder man så den nyhed, for synes da ikke jeg kan finde det under nyheder på deres side
Steen nu tror jeg ikke du ikke har ..   T. Nielsen 5.3.2017 |  11:24
Steen nu tror jeg ikke du ikke har fattet den.

Men hvis ikke så må du vente for som du ved oplyser Campingrådet -DCU-osv

ikke om interne problemer og da det jo omhandler campingrådet er det nok er derfor Anette har valgt at skrive sådan.

MVH T.Nielsen
Steen - Der er tale om en mail udse..   Anette Tracz Knudsen 5.3.2017 |  11:44
Steen - Der er tale om en mail udsent til 'vennerne' - fra PFC men på CRs mail.
SKulle måske havde stået OM og ikke FRA..... Men det er altså FRA CR.

Nu er det åbenbart sådan, at Campingrådet og hele den danske campingverden, inkl. den danske campingpresse er totalt lukket og hemmelighedsfuld.
Så.... det der 'siver' ud og hører på 'vandrørene' - det er du får at høre.

Jeg har samlet lidt sammen, til at give et overblik... bl.a. over begivenheder som IKKE er blevet omtalt eller sat ind under NYHEDER:

Efterårsmøde 2015 i DK-Camp:
Prebej Christensen forsvinder uden et ord og uden omtale i den danske campingpresse. Hvad skete der ? Jeg har hørt at en modkandidat havde det mål at få PFC fyret, men han fik vist ikke engang mulighed for at stille op.... en tåget forklaring.... Men der blev altså valgt ny formand.
Også det blev forbigået i dybeste tavshed.

Formandsposten i CR - Næstformande Bjarne Jensen bliver fungerende formand / konstitueres ?
Sagen forbigåes i dybeste tavshed.

April 2016 - DCU:
Direktør Søren Dahlin og souchef, jurist Viktoria Lindtner forlader begge deres job, med en dags mellemrum. De siger op og bliver derefter bortvist.
Hele sagen forbigåes i dybeste tavshed.... KUN på DCU medlemsforum svare chefred. nødtørftigt.

Sept 2016 - CR:
Bjarne Jensen, DCU vælges og indsættes som formand for Campingrådet. Begivenheden mødes med total TAVSHED

Medio Nov. 2016 - CR:
Bjarne Jensen fratræder igen som formand for Campingrådet, uden forklaring... men på DCU's medlemsforum sættes afgangen sammen med Poul Fejer Christiansens udfald i pressen og betaling for brug af shelterpladser o.l. - Igen bliver begivenheden mødt med total TAVSHED

Feb. 2017 - CR:
Endelig, efter pres fra flere medlemsforeninger, lykkes det at få Campingrådet til at rette deres hjemmeside.
Det viser sig så, at Campingrådet er helt uden ledelse. Ingen høvding men kun indianere. ALLE står opført som værende menige bestyrelsesmedlemmer. (Er det lovligt if. dansk forreningsret?)

1. marts 2017 - CR:
Direktør Poul Fejr Christiansen skriver i mail til ? hvem ved vi ikke, at campingrådets bestyrelse vil ændre CR's arbejdsopgaver, derfor fratræder han sin stilling med udgangen af marts mdr. 2017.
Denne begivenhed bliver formentlig også forbigået i dybeste tavshed !

Vi ved, at der i ca. 2 år har været en verserende sag ved Konkurrencemyndighederne... måske også i EU

Det ligner, at 'rotterne forlader den synkende skude' - Eller er det skuden der forlader 'roterne' ?
Rent sprogligt skulle der vel stå "..   Kenneth Poulsen 5.3.2017 |  11:46
Rent sprogligt skulle der vel stå "Nyt om Campingrådet" og ikke "Nyt fra Campingrådet".

Når det er "fra" Campingrådet, så er det oplysninger fra Campingrådet selv.

Når det er "om" Campingrådet, så er det udefrakommende oplysninger om Campingrådet.

Dette er ikke en opfordring til at sprogpolitiet skal blande sig i alt her på forum, men nogen gange kan et lille ord have en stor betydning.

Det danske sprog er ellers ikke så svært, selv små børn på 2-4 år kan tale det.;-)
Men dansk er faktisk sværere at lære end f.eks. kinesisk.
Mvh
Nå, Anette og jeg skrev samtidigt. ..   Kenneth Poulsen 5.3.2017 |  11:49
Nå, Anette og jeg skrev samtidigt.
Mvh
:D Enig. Men mailen med nyheden e..   Anette Tracz Knudsen 5.3.2017 |  11:58
:D Enig.

Men mailen med nyheden er udsendt FRA Campingrådet. Jeg er bare ikke officiel modtager. Men en mail fra 'Hovedkontoret' på off. brevpapir... er vel FRA....

Men når jeg skriver... så er det OM. ;-)
Tak Anette og andre der bidrager i .. Sten 5.3.2017 |  12:12
Tak Anette og andre der bidrager i denne forvirrende sag.

Jeg må tilstå, at jeg lige da jeg først hørte om en sag og mulig lukning af CR hvis pladserne ikke enten solgte, forlangte CKE eller alternativt indbetalte kr. 15.000 årligt, nu oplyst kr. 60 pr. standplads, hvilket for en plads med 200 enheder blir 12000...

Tænkte at det måtte være trin 2, efterfølgeren til brochuren med opfordringen til at holde fast i kravet om CKE og salg af samme, da man ellers... osv. Altså en slags"trussel" konsekvens eller "forlad bageriet".

Det synes til, at man i denne forbindelse glemmer den i bruchuren omtalte gennemsnitlige udbetalte bonus for salget af CKE, sådan at der ikke kun tales om at pladserne skal op med muldvarpeskindet, men også mister indtægter fra passalg, 33% hvor pladsernes gennemsnitlige andel i brochuren oplyses til 13.500 og hvor man også oplyser at et kontingent, for at kunne dække aktiviteterne igen gennemsnitlig ville være kr. 27000. Se billedet for at få nøgletallene og læs brochuren der var rettet til pladserne. Det er formentlig 2014-15 tal?
Og bemærk at den var rettet til pladserne !! https://drive.google.com

Jeg vil geren sige at jeg IKKE er forarget men skuffet og alligevel nærmest beundrerne. - som nogle ellers har givet udtryk for at være. Det er en genial konstruktion. Og da det hele er forretning, ikke underligt at det skal gi overskud til bla lønninger, pensioner aftrædelsesordninger osv osv. :-)

Men er vel lidt for smart idet folk kommer/kom til at betale for en masse ydelser som de aldrig komme til at få gavn af, og da det (kun?) gavner privates forretninger, alligevel kritisabelt. Tilskuddet til campingpladserne burde i stedet være statsligt og på finansloven.

Der er egentlig rigtig mange også rimelige vinkler på dette. Vil man i det hele taget ha campingpladser/turister, og hvorfor blev der engang oprettet kommunalt ejede pladser, Eller for den sags skyld shelters osv osv endda helt skatteyderbetalte.

Læsset væltede især fordi man ikke tonede rent flag, men fortalte folk at passet var et lovkrav OG brugte beskidtes metoder mod dem der undrende spurgte ind til, hvorfor? Det passer simpelthen ikke hvad i siger!

Sørgeligt...

Billedet er et afsnit af brochuren ..

Annette jeg kan ikke finde: Er det tid til nytænkning, har du et link? BJ kunne jo lige så godt ha udvirket dette i Marts 2012. Profetisk





https://drive.google.com

Forstør Zoom
Måske denne du tænker på Sten ? De..   Anette Tracz Knudsen 5.3.2017 |  12:34
Måske denne du tænker på Sten ?

Der er mere historie med, men det kan du bare springe over.

https://drive.google.com
Det plejer at være denne version du..   Anette Tracz Knudsen 5.3.2017 |  12:39
Det plejer at være denne version du bruger ;-)

https://drive.google.com
tak :-) undrende, plejer? Er d.. Sten 5.3.2017 |  19:45
tak :-)

undrende, plejer? Er der forskel?

Natbordslæsning studiekredse ...

Må jeg foreslå et lignende system.. :-))


blr.dk

Forstør Zoom
;-) , fordi du mener at jeg støtte.. Sten 5.3.2017 |  19:59
;-) , fordi du mener at jeg støtter BJ? Det er ikke tilfældet, er bare lidt historisk interesseret, prøver at forstå hvorfor "man" ender som konen med ... Kendte selvfølgelig risikoen.

Billedet: filmcentralen.dk

Forstør Zoom
Utroligt, at man i alle lande syd f..   F. Bruun 5.3.2017 |  20:37
Utroligt, at man i alle lande syd for den danske grænse i årevis har kunnet drive campingpladser helt uden "Campingråd" og obligatoriske pengemaskine plastikkort
... og nord for Danmark! Hilsen Ol..   Ole3.0 5.3.2017 |  21:12
... og nord for Danmark!

Hilsen
Ole Bergabe.
@Ole3.0 SCR sammenslutningen af sve..   F. Bruun 5.3.2017 |  21:35
@Ole3.0
SCR sammenslutningen af svenske campingpladser er også med på CKE-kortet:

"Kundkortet Camping Key Europe
Camping Key Europe är kundkortet för alla som bor på campingplats. Camping Key Europe är ett europeiskt samarbete och det finns idag mer än 1 miljon kortinnehavare. Alla campingplatser som är medlemmar i SCR Svensk Camping är anslutna till systemet och alla våra gäster behöver ett kort för att bo hos oss."
Som du kan se her, er adressen på den forsikring der hører til kortet også hjemmehørende i Sverige:
SOLID Skadeavdelning (skadeafdeling)
TMP-access AB
Sveavägen 159
SE-113 46 Stockholm, Sverige
Tlf.: +46 (0)42 450 33 45
Solid.skadeavdelning@tmp-access.se

Kortet afløste jo SCR kortet som jo også var svensk:

www.campingkeyeurope.com
F.Bruun - du er ikke helt opdateret..   Anette Tracz Knudsen 5.3.2017 |  22:10
F.Bruun - du er ikke helt opdateret...
Meget overraskende, for du plejer at have styr på det hele, godt og vel.

I Sverige er der ca. 1000 campingpladser. En massiv splittelse i SCR for mange år siden, medførte at ca de halve pladser forlod SCR over nogle år.
De pladser der løsrev sig og blev til frie og uafhængige campingpladser, kaldte sig for: F-camping.

I dag er flere end halvdele altså F-pladser, som IKKE forlanger nogen form for campingkort....
Måske nogen giver rabat på et eller andet kort, men de er altså ikke nødvendige.

Tidskriftet 'Alt om husvagn och camping' havde en kvik redaktør, som begyndte at omtale de pladser som melde sig ud af SCR og det blev efterhånden til det pæne og brugbare Campingkatalogen.

www.husvagnochcamping.se

Forsellen på SCR og CR er, at SCR toner totalt rent flag, det er svenske campingværter og hytteudlejeres rigsforbund. CR er hverken det ene eller andet... Men i virkeligheden og ifølge vedtægterne, så er det jo kun campingpladsejernes interesseorg.
@Anette Tracz Knudsen! Netop som j..   F. Bruun 5.3.2017 |  22:16
@Anette Tracz Knudsen!

Netop som jeg skrev:
Alla campingplatser som är medlemmar i SCR Svensk Camping är anslutna till systemet och alla våra gäster behöver ett kort för att bo hos oss

Vi boede for et par år siden på en hyggelig lille plads ved Uddevalla og det eneste de ville se, det var 150 SEk pr. døgn alt incl.
Jeg har hørt.... fra en svensk SCR ..   Anette Tracz Knudsen 5.3.2017 |  22:34
Jeg har hørt.... fra en svensk SCR plads, i 2016, at de ikke længere kræver CKE... Men om det kun var den ene, ved jeg ikke.... Måske de bare HAR handlet på besked fra EU ;-)
Min lille punkt var, at Norge (som ..   Ole3.0 5.3.2017 |  23:03
Min lille punkt var, at Norge (som stort set resten af Europa) klarer os udmærket uden Camping Card.

Jeg er ikke SVENSK!

Ole
Hej Ole3.O Jeg havde overset din k..   Anette Tracz Knudsen 6.3.2017 |  0:22
Hej Ole3.O

Jeg havde overset din kommentar. Vil gerne høre lidt mere fra Norge.

Kan man i 2017 campere over alt i Norge, uden brug af CKE-kortet ?

Findes der en guide til de pladser som ikke er tilknyttet Norsk Rejseliv, som står for CKE-kortet i norge ?

Eller, har Norge helt droppet at bruge CKE-kortet ?

Vi planlægger at tage Norge på langs, over 2-3 mdr. i sommer. Har rejst i Norge i 49 år, men de seneste år mest i Nordnorge, uden brug af campingpladser.

mvh
Anette
Hej Anette! Vi har sikkert besøgt ..   Ole3.0 6.3.2017 |  10:12
Hej Anette!

Vi har sikkert besøgt over hundrede campingpladser omkring Norge. Kun en av dem har forlangt campingkort.

Vi bruger så meget som mulige pladsene til Norsk Bobil og Caravanclub. Listen er tilgængelig her: https://www.campingportalen.no. De er specielt udvalgt af klubbens medlemmer baseret på blandt andet rengøring, værtskab og gæstepladser. Pladserne er ikke nødvendigvis sofistikeret eller meget moderne. Du behøver ikke være medlem for at bruge dem, men du får hver 8. nat gratis med medlemskab.

En kæde, der ønsker at fremstå som lidt mere luksuriøse er plus camp: https://www.campingportalen.no.

Og så er det et utal til. Spørg Archie!


Velkommen!

Ole
Vi har været på nogle pladser i Nor.. Sten 6.3.2017 |  10:39
Vi har været på nogle pladser i Norge hvor de skiltede med, at man hos dem krævede CKE. Vi da 3 familier på tur sammen kun biler, brugte hytter (og feriehuse) og ble ikke bedt om at vise kort. De kikkede ud på bilens nummerplade, og så betalte vi gerne med kort ved tjek ind, så vi bare kunne kører videre næste eller næst næste morgen. Det ID virkede ikke til at være særlig interessant, og så var det måske i en periode hvor mange pladser bortset fra enkelte meget godt beliggende trafikalt, var nærmest tomme. Familiemedlem i gruppen var norsk hvilket måske behovet. :-))

Men altså, nogle havde det kendte skilt på informationstavlen. Her kræves CKE.

Tjekkede lige et sted med dengang markant, meget stort CKE skilt i receptionen, men også et skilt om enhedspriser til autocampere, ( ikke særlig billigt :-)

Og, som et mini _lyntjek_ kan jeg i dag ikke finde noget om paskrav på deres side... Billedet.

Flot turistet sted hvor der er investeret mange millioner. Man ku jo ringe og spørge om man er velkommen uden CKE. De bør vel ha fingren på pulsen, og er så store at de ikke eksperimenterer med deres markedsføring.

TJae alt er selvfølgelig muligt. :-) Højborg for CKE måske Og så kan man vel ikke udlede noget af svaret. ... Var det et trickspørgsmål? Vi har jo før hørt campister fortælle at pladserne her i landet ikke vil svare på det via en telefonopringning.
I tilfældet hvor man køre 3 familier sammen, alle over 18 kun 2 gifte par, og mindst 2 hytter eller enhedder, et interessant spørgsmål.

Hvor mange CKE pas skal vi ha selv om "kasseren" betaler samlet fra fælles konto. :-))

https://www.mineralparken.no

Forstør Zoom
Et spørgsmål. Er der ikke tilknytte..   Verner Skov Hansen 6.3.2017 |  16:50
Et spørgsmål.
Er der ikke tilknyttet en ansvarsforsikring til passet? Har alle en privat ansvarsforsikring? Hvis ikke hvem skal så betale eventuel skade som man selv, eller børn kan ske at lave?
Mvh Verner
Du har en ansvarsforsikring igennem..   Per Henneberg Kristensen 6.3.2017 |  18:14
Du har en ansvarsforsikring igennem din indboforsikring.

Den forsikring DCU og CR har forsøgt at sælge campingpasset med, har formentlig aldrig nogen sinde udbetalt en eneste krone, da det er ens egen forsikring der skal betale først og fremmest.

Jeg opfordrer igen alle der har fået en dækning på en skade på campingpasset til at melde sig.
Til Verner Skov Hansen - Du skal ..   Anette Tracz Knudsen 6.3.2017 |  19:17
Til Verner Skov Hansen

- Du skal læse og forstå forsikringsbetingelserne for at finde ud af OM og hvordan, og i hvilke situationer CKE forsikringen evt. kan komme i brug.

Det er meget vanskeligt for de fleste, uden særlige forudsætninger, for at forstå vilkårene og undtagelserne.

Når DU har LÆST OG FORSTÅET, vil du så ikke godt dele det med vi andre :-)

Til gengæld, så campingpladsejerne/forpagterne dækket ind for en periode, hvis en kunde med et CKE stkker af fra regningen.
Virker underligt, at os der gerne betaler kontant hver dag forud, at vi skal betale for dem der stikker af uden at betal... En forsikring som virksomheden selv bør betale.

Har du selv en forsikring, så vil du ALTID selv bruge din egen forsikring.... Så glem bare den der forsikring på CKE.

MVH
Hel Ole TAK for dine tip, dem vil ..   Anette Tracz Knudsen 6.3.2017 |  19:22
Hel Ole

TAK for dine tip, dem vil jeg se nærmer på og gemme linkene. :-)

Jeg søger helst de mest enkle pladser, foretrækker naturen, og skal bare overnatte. Vi rejser, ligger ikke.

I gamle dage brugte vi gerne MA-pladser, men det er jo fortid.

mvh
Anette
Jeg har forsikring, men jeg har hør..   Verner Skov Hansen 7.3.2017 |  15:14
Jeg har forsikring, men jeg har hørt om mennesker der ikke har nogen, hvis en uden forsikring laver en skade på andres vogn, telt eller andet, hvem står så med håret i postkassen?
Mvh Verner
@Verner Skov Hansen! Under plænekli..   F. Bruun 7.3.2017 |  15:38
@Verner Skov Hansen!
Under plæneklipning kastede min rotorklipper en sten gennem begge lag glas i naboens termorude. Jeg meldte det til min ansvarsforsikring, som meldte tilbage, at det var naboens husejerforsikring som skulle betale og det var hans forsikringsselskab enig i, Så "hvem står så med håret i postkassen"???
Så hvis en anden skader din vogn, kan det jo nemt være din kaskoforsikring på vognen der skal dække!
Er der nogen her i denne tråd der h..   Flemming Nielsen 7.3.2017 |  19:20
Er der nogen her i denne tråd der har hørt / læst mere vedr. campingpasset, om det glider ud eller hvad ?
Tja så fandt man da lige lidt info ..   Flemming Nielsen 7.3.2017 |  19:37
Tja så fandt man da lige lidt info vedr. campingpasset.

Indlæget er dog fra den 08-02-2017 kl. 11:23
www.magacin.dk

I bunden af ovenstående link, kan man så læse at der faktisk samme dag er kommet yderligere info.
Se dette her.
www.magacin.dk

Så må vi jo se hvad det ender med.
Der er ikke nogen nye informationer..   Anette Tracz Knudsen 7.3.2017 |  20:01
Der er ikke nogen nye informationer i de to artikler, de er fra 8. februar 2017.

Men jeg kan da under mig ganske meget over, ingen af dem der styrer det her, at de står frem og fortæller hvad de går og planlægger.
Især undrer jeg mig meget over, at DCU ikke synes at de skylder deres medlemmer en forklaring, nu hvor andre har 'åbnet posen'

Et spørgsmål til DCU på FB, om havd DCU siger til fyringen af Poul Fejr svare DCU følgende:
DCU ønsker Poul Fejer Christiansen alt det bedste i fremtiden og takker for et særdeles godt samarbejde.
Mvh. redaktionen

Ja tak, det tror jeg på.
Især husker mange af os nok den seneste optræden Campingrådets direktør havde i dec.2016 - med historien om betaling på Shelterpladserne.

ps. jeg har talt med endnu en plads som siger at de ikke behøver at kræve campingpas i år....
- Konkurrenceloven tillader at CR udelukker andre landes kort i Danmark, derfor KAN CR ikke fastholde deres krav. Det VED de godt på nuværende tidspunkt. De har informeret campingpladserne, men Campingrådet finder det åbenbart ikke nødvendigt, eller rimeligt, at vi forbrugere skal informeres.... Det er dog trods al OS der hidtil har betalt mange millioner kroner for de CKE kort, hvert år.
RETTELSE - RETTELSE -RETTELSE ALVO..   Anette Tracz Knudsen 7.3.2017 |  21:42
RETTELSE - RETTELSE -RETTELSE

ALVORLIG MENINGSFORSTYRRENDE FEJL.

Der er faldet et vigtigt IKKE ud i sidste afsnit:

- Konkurrenceloven tillader - IKKE - at CR udelukker andre landes kort i Danmark, derfor KAN CR ikke fastholde deres krav.


Sorry, og tak en kvik og venlig ven :-) Tak Per :D
Jeg prøver at forstå hvad det er ma..   Sten 8.3.2017 |  9:11
Jeg prøver at forstå hvad det er man har gjort galt.



Mc Donalds kører deres kendte koncept i deres / pladsernes egne forretninger, franchise, altså ejet af hvem? uden der tilsyneladende er nogen der gøer.

Opstår konkurrence regel problemmet for campingpladserne, fordi campingpladser et offentligt reguleret område hvortil alle med og uden fordels kort, hvorfra? i princippet SKAL gives adgang?

Hvis nu man ville bore efter olie drive et mobilselskab eller en radiostation, ja så kan man købe en licens af staten. ER det det der er galt, man har ikke betalt stat eller kommune for en årlig "campingplads licens" der giver hvilke rettigheder?

Hvad nu hvis det skete? ku man så holde ugræsset ude, eller alle skal kunne byde ind eller, er det løb kørt?

Fristende tanke ikke? eller selvfølgelig, vrøvl!
Konkurrencerådet tillader selvfølge.. F. Bruun 8.3.2017 |  10:51
Konkurrencerådet tillader selvfølgelig ikke, at kun Campingrådets kort er obligatorisk for at campere på en plads, som tillige er tilsluttet Campingrådet - det er jo monopol.
Selvfølgelig skal en campist med f. eks. CCI-kort have samme adgang, som en med CKE-kort!

Forstør Zoom
Sten, en gang imellem, så har du en..   Anette Tracz Knudsen 8.3.2017 |  11:16
Sten, en gang imellem, så har du en evne til at blande så mange ting samme, roden rundt i det og igen helse det ud over siden.... at jeg mister evnen til at se hva du egentlig mener og om hvad. ;-)

Holder jeg mig til det overskuelige, altså første linje, så kan du ikke forstå hvad sagen handler om, ikke sandt ?

1.Campingrådet sælger et ID-campingkort = CKE

2. ACSI, som er hollandsk ejet sælger også et ID-campingkort, men det har CR bestemt at campisterne ikke kan NØJES med i Danmark, de skal nemlig også købe CR's CKE, for ellers får de ikke penge i kassen.

3. CR bestemmer, at de campingpladser som gennem en medlemsforening er tilknyttet CR, er 'godkendt' af CR og som får besøg ef en CR-konsulent, - de MÅ IKKE ACCEPTERE andre kort ALENE, uden at de samtidig følges af CR's eget CKE.
CR har altså MONOPOL / ENERET på at sælge 'adgangs kort' til campingpladser i Danmark.... Ingen slipper ind uden.

4. CKE-kortet er et PRODUKT, på samme måde og kaffe, bananer eller biler.
Ingen ville acceptere, at FIAT fik eneret (tiltog sig) til at sælge BILER i Danmark.
Eller alle andre former for - UDEKLUKKELSE AF ANDRE AKTØRER -

Konkurrenceloven forbyder det. Man vil have et frit marked, OG MAN VIL HAVE KONKURRENCE.

Hvis nu der faktisk havde været et lovkrav om at alle skulle være registreret via et autoiseret 'Campingkort' - så ville det enten være udstedt af det offentlige, altså autoriseret.... ELLER, der ville vare et frit marked.... Hvor alle der har lyst til at byde ind på at producere kortet, havde lige ret og lige muligheder.... og en fri prissætning.

Campingrådet har bildt os alle en løgn på ærmet, i mange år.
Lejrpasset og de senere campingpas har ALTID KUN været kort i forbindelse med en FORENING.

I 2000 Campingreglementet blev det slået fast, at det ikke længere måtte gøres til en 'betingelse' med medlemskab af en forening, for at få adgang til en dansk Campingplads. Inden 2000 havde f.eks. kun medlemmer af FDM adgang til FDM pladserne....

På dette tidspunkt burde man i Campingrådet havde ophævet kravet om brug af Campingpas.... Måske var det DCU*S formand der krævede at akt fortsatte.... Vi ved det ikke, for ALT hemmeligholdes.

Der er Ingen som helst lovmæssig begrundels for at der kræves brug af et kort... at vi skal betale for et ligegyldigt kort. Det er kun blevet fastholdt fordi alt for mange har troet på alle de løgnagtige forklaringer fra CR.

Schengen aftalen.... NEJ, den handler netop og eupærenes FRIE BEVÆGELIGHED OSV.

Vi afventer en afslutning på konkurrencesagen.... dette var MIT forsøg på at forklare det JEG TROR det handler om. Jeg ved ikke mere end Jer... Men efter at have læst lidt i Konkurrenceloven, så mener jeg at CR har flere problemer end det spørgsmål som ACSI har rejst.

STOR TAK TIL ACSI, de fik nemlig myndighederne til at kigge CR i kortene. De vi andre IKKE har kunne få dem til....

I 2012 sende F-Camping et brev til Forbrugerombudsmanden, i den tro at han, eller hans folk, i det mindste ville læse brevet. Vi troede også, at hvis de fandt at en anden afdeling ville være den rette modtager af brevet, at de så enten gav os besked om hvilken... eller sendte brevet videre til rette vedkommende.
- De havde IKKE resourcerne -

I 2016 finder Konkurrencestyrelsen SELV vores brev, i deres undersøgelse omkring CKE-kortet. De finder også vores underskriftsindsamling.
Vi bliver kontaktet af Konkurrencestyrelsen, og bliver inviteret til et 'Uformelt kaffemøde' i Kbh.
Jeg afbryder en ferie, tager hjem og samler relevante dokumenter og vi er 3 pers der tager ind til mødet. Fremlægger vores synspunkter og aflevere relevante dokumenter og kører hjem igen.

Vi får intet at vide før noget mmåske bliver offentliggjort.
Vi har haft mundkurv på, meget, meget længe. Først i det øjeblik at ANDRE BEGYNDER AT OMTALE SAGEN, har er vi ogsp gået ind i debatten. Vi er præcis lige så spændte som alle andre på udfaldet og på konsekvenserne.

Hvis nogen i dag har lyst til at kæse omtalte brev fra 2012 - så kan det findes her:

https://drive.google.com

Der er løbet meget vand i åen siden den gang. Iøvrigt vil gen gerne benytte lejligheden til at takke dem der hjalp med skrivet, især Flemming Flouberg som renskrev og satte det pænt op :D

TAK FF
Tak for opsummeringen. Det er j..   Sten 8.3.2017 |  11:57
Tak for opsummeringen.

Det er jo en lang tråd og nogle nye på siden læser måske kun de seneste indlæg. :-)
En kæmpe cadeau til ACSI: www.camp.. F. Bruun 8.3.2017 |  12:15
En kæmpe cadeau til ACSI:

www.campingcard.dk

Forstør Zoom
Havde ellers besluttet at "holde kæ..   Kjeld L Kristensen 8.3.2017 |  14:22
Havde ellers besluttet at "holde kæft" i denne sag hvor politiske kandestøberier og andet selvfølgelig er meget afvekslende.
Men når du Bruun skriver kæmpe cadeau til ACSI, så kan jeg da ærlig talt ikke se andet end man med et sådan kort i hånden går fra det ene monopol til det andet
Hertil kommer jo som du kan se af gårsdagens afstemninger at campister foretrækker at være uafhængige altså ikke bundet op af aftaler med profitinteresser som ikke leverer andet end en bog og et kort som symbol på at man har betalt til en organisation som end ikke ejer andet end denne.

Herudover kan man undre sig over at der hos i hvert fald de danske pladser som er tilsluttede sådanne arrangementer ikke er selvstændighed nok til at markedsføre sig på en selvstændig måde.
Har campister rygrad nok så boykot disse pladser som er frække nok til at forskelsbehandle

Om vore organisationers og det offenliges tavshed lad dem dog tænke sig grundig om.
Håber at DCU og andre samtidig forstår at de er medlemsorganisationer. Kan de ikke dette, må man som alm campist selvfølgelig melde sig ud.

Hvem siger iøvrigt det er danske campister alene der skal trække turister til DK.
Hvis det er nødvendigt må det vel være den enkelte plads eller det offentlige som går ind her. Det kan da ikke kun være os som yder disse bidrag.
Profitten kommer jo ikke umiddelbart campisterne til gode, hvorimod det er turistindustrien og tilknyttede virksomhed som skummer fløden.
@ Kjeld L Kristensen! Der er da KÆM.. F. Bruun 8.3.2017 |  15:21
@ Kjeld L Kristensen!
Der er da KÆMPE forskel på og slet ikke tale om monopol, når talen falder på rabatkort!
At være indehaver af et ACSI-Card, et Campingcheques kort eller et Best Deal kort, har dog ikke det fjerneste med monopol at gøre! Du er jo ikke udelukket fra campingpladser uden disse kort, du undlader blot at opnå op til 50% rabat på dit ophold!
Selv med Campingrådets diktatoriske monopol CKE-kort er det jo alligevel ikke lykkedes dem, at udelukke campisters adgang til campingpladser tilmeldt Campingrådet, jeg har da de senere år camperet på pladser med skiltet her adskillige gange, helt problemfrit!
Hvor har campisterne haft "folkeafstemning" igår?????

Forstør Zoom
F Bruun Folkeafstemning ! Nej det ..   Kjeld L Kristensen 8.3.2017 |  17:36
F Bruun
Folkeafstemning ! Nej det var det ikke, men en afstemning her på siden hvor majoriteten af campister havde givet udtryk for frie valg Medens ACSI og Camping Cheques rangerede lavere.
Hertil kommer at ACSI jo ikke er noget campistorganisation, men kun en virksomhed som på forunderlig vis har formået at kræve gebyrer op hos campister, og samtidig overtalt uselvstændige campingpladser til at yde en rabat når campisten har betalt "entre" hos ACSI
Den slags organisationer er derfor kun endnu et led mellem køber og sælger. og kan derfor kun være overflødigt.
@ Kjeld L Kristensen!! Som der fre.. F. Bruun 8.3.2017 |  17:58
@ Kjeld L Kristensen!!

Som der fremgår af linket her, er "Chefen" på Campingferie.dk tilhænger af ACSI-Card og dets voldsomme fordele:
campingferie.dk

Må jeg forstå din terminologi derhen, at alle de danske campingpladser der er med under Campingrådet, DCU inklusiv er, "uselvstændige campingpladser" efter din opfattelse??

Forstør Zoom
Jeg forstår delvis Kjeld L. Kristen..   Anette Tracz Knudsen 8.3.2017 |  19:14
Jeg forstår delvis Kjeld L. Kristensens betraktiniger, jeg så også gerne at alle kan få en lav pris... for kan en plads sælge til een pris til Hansen med et kort, så kan de vel også til Jensen uden kort.

Men, jeg står af nar ACSI sammenlignes med CKE. De har intet med hinanden at gøre, ud over at der er en FORRETNING bag.

Campingrådet har misbrugt en dominerende stilling og ladert alle tro at det var lov.

ACSI er først og fremmest GIUDE-BØGER.
- I de bøger der viser pladser med LAVSÆSON rabatter, følger der et 'gratiskort' med.... Men man behøver jo ikke bruge det. Guide bøgerne er uundværlige når man kører syd for Danmark.
Lad være med at vende tingene på ho..   Kjeld L Kristensen 8.3.2017 |  20:12
Lad være med at vende tingene på hovedet Bruun
Der var i går en afstemning her på sitet som bad deltagerne stemme om hvilke ordninger man fandt bedst. Flertallet stemte på at man selv foretrak at overnatte under ens eget valg, altså uafhængige !!!!! Hvad Peers og andres mening så end er rykker det jo ikke ved gårsdagens faktum
Dit sidste spørgsmål er derfor helt ude i hampen. Om DCU kan man jo endvidere sige at denne organisation jo selv er i besiddelser af pladser som udbydes efter markedsførende principper og dermed ikke kan siges udelukkende være en "fortoldningsorganisation"
Om CR kan man sige at det kun varetager Branchens interesser og absolut ikke campisternes
@ Kjeld L Kristensen! Med DCU`s fo..   F. Bruun 8.3.2017 |  21:50
@ Kjeld L Kristensen!

Med DCU`s formands i lange perioder dobbeltrolle, som formand for både CR og DCU samtidig, har jeg særdeles svært ved at se, at ikke begge foretagener absolut kun varetager " Branchens interesser og absolut ikke campisternes"!
Send lige et link til den afstemning du skriver så meget om!
Afstemning øverste HØJRE hjørne ht..   Anette Tracz Knudsen 8.3.2017 |  22:27
Afstemning øverste HØJRE hjørne

campingferie.dk
Det ligner mest dødt løb:.. F. Bruun 8.3.2017 |  22:57
Det ligner mest dødt løb:

Forstør Zoom
Burde nok lave en ny tråd..... Ved..   Anette Tracz Knudsen 9.3.2017 |  7:58
Burde nok lave en ny tråd..... Vedr. spørgsmål i undersøgelsen

Det er en meget forenklet undersøgelse.
Jeg overvejede da meget hvor jeg skulle stemme, fordi så enkel er min verden ikke.

Spørgsmål: "Jeg kigger ikke efter rabatter, men pladser jeg vil besøge"

Der er nok meget forskel på, om man - ligger sig på en plads - og så er det der man er.... Eller som os, der altid er på farten, på REJSE.

Vi kører og vælger efter et område, og ud fra det leder vi efter pladser i området.
Når vi så vælger en campingplads, så foretrækker vi at betale mindst muligt og derfor er det meget, meget ofte en ACSI lavsæson rabat plads. Men vi camperer heller slet ikke i Danmark i højsæsonen. Så jeg er ikke imponeret over undersøgelsen... Måske er den også kun tænkt til undersøgelse af autocampernes adfærd ;-)
Jo Anette man kan godt oprette nye ..   Kjeld L Kristensen 9.3.2017 |  10:12
Jo Anette man kan godt oprette nye tråde, men Hvis et kort (CKE) er ved at falde kan man godt advare mod at kortet ikke bare overtages af andre.
Her er ACSI, Campingchecque og lign. jo kun "Mæglere " mellem nogle pladser og campister. De tilfører derfor intet
Omvendt er det med den selvstændige udbyder som ved egen markedsføring udmærket kan tilbyde samme betingelser.

Jeg har meldt mig ud af DCU, men denne union er jo dog selv udbyder af campingpladser og kan selvfølgelig ligesom F. pladser og private ejere tilbyde og indgå i den alm. konkurrence
Om CR kan jeg så som sædvanligt sige CR er en branche organisation hvor nogle Campist foreninger desværre har ment også at skulle være medlem. Håber "Lyset" vil trænge ind hos dem også.

Derfor har jeg skrevet som jeg har og kan ikke se anderledes på denne sag.
og afstår derfor fra yderligere at kommentere.
Man må jo forvente at DCU nedsætter..   Per Henneberg Kristensen 9.3.2017 |  11:09
Man må jo forvente at DCU nedsætter kontingentet med tilbagevirkende kraft, når de nu mister campingpasset som har en værdi på - var det 110 kr. sidst jeg så det.
Man kan jo også tænke den tanke: Hv..   Anette Tracz Knudsen 9.3.2017 |  13:27
Man kan jo også tænke den tanke: Hvormeget billigere kan campingovernatninger sælges til, når campingpladserne ikke skal administrer salg af produkter for Campingrådet og lønne store administrationer i måde den ene og anden forening....?

Der tilføres KUN penge et sted fra, dem som holder alle formaer, alle foreninger og 'alt det andet' kørende i camping-industrien, og det er penge fra FORBRUGERNE.

INGEN ANDRE END FORBRUGERNE, TILFØRE PENGE TIL AT HOLDE HELE 'CIRKUS'ET' KØRENDE. Værd at tænke over... Vi betaler selv alle reklamerne, alle tilbudene, alle PR-tiltag, messer osv... ALT lægges på priserne, hvor ellers ?
Kunne det tænkes at DCU kontingente..   F. Bruun 9.3.2017 |  18:58
Kunne det tænkes at DCU kontingentet stiger, nu hvor salg af CKE-kort, nødpas og grønne plader til uindregistrerede fastligger vogne bortfalder???
CKE- kortet koster jo ikke 110 kr. pr. syk.at fremstille. Det er jo blot hvad Campingrådet og tilsluttede foreninger har været så ublu og enige om, at forlange for det!
CKE kortet bortfald ?????? Er der ..   GHansen 9.3.2017 |  19:56
CKE kortet bortfald ??????

Er der nogen der tror at overnatningspriserne på de danske campingpladser vil blive billigere efter bortfald af campingpas???
Jeg tror det ikke, jeg ved ikke om el. hvor meget dcu tjener på cke kortet men mener at have hørt at før cke / CCI kortet betalte man ikke extra
gh
Nej jeg tror ikke at hverken medlem..   Svend Poulsen 9.3.2017 |  20:33
Nej jeg tror ikke at hverken medlemskab af DCU eller overnatningspriserne vil ændre sig, og det er jeg egentlig også lige glad med. Alene det, at tvangen mht cke kortet er væk, er nok for mig, og jeg vil som pensionist stadig kunne nyde godt af de rabatter vi får på dcu pladserne, og også på samarbejdspladserne. Det vil jo kun kræve et medlemskort fra DCU.
Ja det har jeg skam Bruun, og har o..   Svend Poulsen 10.3.2017 |  11:01
Ja det har jeg skam Bruun, og har også besøgt en del af dem. Men: Nu forholder det sig sådan, at jeg af familiære grunde rigtig ofte er på en bestemt DCU plads, og derfor er jeg medlem af DCU.
PS: Nej jeg har IKKE overset dem...   Svend Poulsen 10.3.2017 |  11:03
PS: Nej jeg har IKKE overset dem.
Ud over selv konkurrenceloven og mu..   Anette Tracz Knudsen 13.3.2017 |  11:11
Ud over selv konkurrenceloven og mulige overtrædelser af den, mådke flere §§, så handler hele sagen også om, at Campingrådet ikke har været ærlige. De driver en forretning med salg af produkter, som ikke er nødvendige.... og som mange (alt for mange) stadig tror at de skal købe. Herunder også de grønne nr.plader.

INGEN lov kræver nogen som helst af Campingrådets produkter eller ydelser.
De er simple købmænd, som har skabt nogle produkter og skabt nogle kunstige behov...

Problemet er, at Campingrådet og alle der støtter og profitere af dem, - ikke er ærlige. Det er det helt store problem.
Ja det er (næsten) som at være blev.. Sten 13.3.2017 |  12:15
Ja det er (næsten) som at være blevet god vin, øl, ryger eller sukker/fedt afhængig. (sprøde kanelsnegle eller 80% mørk chokolade) vælg selv din last. ...

OBS på at man i samme blad hvor Landsformand Bjarne Jensen DCU og næstformand i CR fortalte os i lederen, Er det tid for nytænkning, at passet ret beset IKKE behøves i DK..

Igen i samme blad, informerede fra DCU om campingpasset som værende nødvendigt i henhold til LOV i DK.

Det er ganske vist, kik i jeres gamle blade, marts, 2012. Samme påstås og vel også senere fra Danske campingpladser osv osv.

Jeg ved ikke hvornår man opdagede hulheden, at der VAR prikket hul i dæmningen. endda _også_ fra "egen" side.. Nogle er vel stadig i tvivl?

Men OGSÅ FU har i senere debatindlæg år siden, beklaget ærgret sig over dele af markedsføringen, at man burde...

Taget med hænderne i småkagedåsen. Politikere siges at stå sig ved omgående at vedgå og, beklagende, stille sig til rådighed/gå frivilligt og kan så senere, uundværlige måske tas til nåde igen.

:-) Billedet: waters boy and frog www.seppo.net of

Forstør Zoom
Om konsekvenser af fremgangsmåden, .. Sten 14.3.2017 |  10:21
Om konsekvenser af fremgangsmåden, lovligt eller lov, :-) lige en tanke mere på hvorfor man i 2012 fortalte medlemmer og omverden, at der ret beset ikke var "pastvang i DK" find selv formuleringen i Er det tid for nytænkning?

Men altså, ved at lægge det frem og fortælle, at man alligevel fortsatte og, må vi gå ud fra, få mandat til at fortsætte, har man bredt flyttet eller i det mindste delt ansvaret med i første hånd DCU s besluttende forsamlinger der tydeligvis har sanktioneret, syns at, i det mindste målet har været rigtigt.

At det fortsættelsener sket på et ufuldstændig oplyst grundlag er så en sag mellem formand bestyrelse og medlemmer der så at sige blev feddet ind i sagen, formentlig uden at vide, at man kom til at overtræde konkurrencebestemmelserne. Kun EU eller også de danske? Ville den danske konkurranceråd finde det nødvendigt at undersøge forholdet hvis der "kun" er tale om EU bestemmelser :-) eller skal der mon være en klagende part.

Det konkurrence forvridende har ellers svjh være fremført i debatter på internettet, uden dog tilsyneladende at blive hørt? ??

Jeg har virkelig spekuleret på hvorfor BJ skrev som han gjorde, men klart, at det også er en "ryggen fri" ting. Hvilket vel, pænt tænkt og da forstået rigtigt, var rosværdigt.

Anette når jeg siger at noget et system er genialt, om pas og pladesystemets måde at financierer CR er det set ud fra dets egen vinkel. Man har sine "egne" penge og behøver ikke at diskutere småligheder med pladserne om anvendelsen, da det ikke er dem der betaler. Samtidig er betalingskredsen uendeligt meget større hvis man kan holde alle, menige campister, der IKKE kunne finde på at campere i DK, fast i betalingskredsen.

Jeg kender ikke fordelingen, men mon ikke der af danske campister tilbringes mange flere døgn på udenlandske pladser, end her i landet.

Altså genialt, ud fra sin egen målsætning.

Mvh

Billedet: En afstikker op ad en sidevej ved Sysenvatn.

Forstør Zoom
Tilbage til fremtiden? Hvis nu cam.. Sten 14.3.2017 |  12:05
Tilbage til fremtiden?

Hvis nu campingrådet i den kendte form, og med kendte vedtægter og deri fastsat bestyrelsessammesætning pga uenigheder, modstridende interesser pengemangel og andet, nedlægges.

Kan det så tænkes, at man kunne danne noget der mindede om det det gamle rigtige :-) campingråd med repræsentanter fra de kredse der dengang deltog.

Eller vil tanke om det, at der måske dannes " et rigtigt råd" der mindsker pladsernes og den kommercielle del af branchens indflydelse, være så afskrækkende at man finder en måde at fortsætte i nuværende regi, men, mindsket økonomi, for rebede sejl?

Kan man gendanne det rigtige campingråd?

Nu er der vel tale om en sag, hvorom vi IKKE endnu kender udfaldet, men "skaden", campister og pladser fritstillet, er vel allerede sket.

Forstør Zoom
Som en "politiske pottemager" må ma..   Kjeld L Kristensen 14.3.2017 |  13:16
Som en "politiske pottemager" må man vel sige at campingkortet i sin nuværende form er slut.
Om det genopstår som et fordelskort/medlemskort hos nogle campingpladsejere i lighed med ACSI kan der jo gisnes om.

Campingråd som det er i dag må man jo ønske er en saga blot. Ønsketænkningen er derfor en sammen slutning af campistorganisationer uden indblanding fra Branchen.
Herudover er det vel naturligt at en branche har et brancheorgan som varetager branchens interesser

Skal der derfor være et organ som samlet repræsentere Campinglivet må det være en offentlig organisation (Styrelse eller fond) som fuldt ud efter demokratiske regler regulerer forholdene på dette område.
www.dcu.dk/forum/camping-i-danmark/..   F. Bruun 15.3.2017 |  11:24
www.dcu.dk
Mulighed for ekstraordinær generalf..   P. Gug-Kjeldsen 15.3.2017 |  12:11
Mulighed for ekstraordinær generalforsamling plejer at være indeholdt i foreningers vedtægter. Her kan medlemmerne med et vist antal underskrifter kræve afholdt en sådan. Taburetklæbere kan således på behørig vis blive vejet og måske fundet for lette.
mvh
Gug, GSM
Jeg har startet en NY tråd. Denne..   Anette Tracz Knudsen 15.3.2017 |  12:36
Jeg har startet en NY tråd.

Denne tråd er nu rundet 100 indlæg.
Der er desværre endnu ikke kommet en afgørelse fra Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen. Jeg forsøger at være tålmodig. Vi har i F-Camping kendt til sagen i meget lang tid.

På Campingrådet hjemmeside står der at læse følgende:
>>> Hvert andet år vælges 3 repræsentanter for campingpladserne til Campingrådets repræsentantskab. Der er således valg den 15. marts. <<<

OBS: Det er idag d. 15. marts


Den nye tråd handler om DCU, DCU's medlemmer og den totalt manglende information til foreningens 50.000 medlemmer.... både aktuelt og generalt.

debatforum.campingferie.eu

Deltag i debatten

Du skal være logget ind for skrive eller redigere i vores debatforum

E-mail  
Password  
Husk mig  

Er du en ny bruger af vores debatforum, kan du oprette en profil her

Har du glemt dit password?

Fortvivl ikke. Udfyld din e-mail adresse herunder, og vi sender dig straks et nyt.

  E-mail