Hovedområder
Arrangementer /træf
Autocampere
Biler
Camping i TV
Campingnyt
Campingpladser i DK
Campingpladser i udl.
Campingvogne
Digital TV
Diverse
Efterlysninger
Fortelte og telte
Gode råd
Konkurrence
Køb og salg (Udstyr)
Mit vogntog
Navigation
Ny campist
Personlige sider
Rejseinspiration
Storebæltsbroen
Udstillinger
Udstyr og Tilbehør
Vintercamping
Debatforum på diverse mærker
Alle områder (liste)
Alle områder (detalj.)
Betingelser
Hjælp:
Oprette ny tråd eller svar på indlæg
Private hjemmesider
Fold alle indlæg sammen

Titel Forfatter Dato

EuropaCamping  JanC 6.7.2016 |  11:51  
14 måneder med bil & campingvogn rundt i Europa, er hvad vi har begivet os ud i :) Efter at de første 3 måneder er gået, er vi kommet godt i gang og har fået rigtig mange gode oplevelser :) Vi har lavet en hjemmeside, hvor turen kan følges og man kan se vores bedømmelser af de campingpladser vi har besøgt. Der kan selvfølgelig også findes en masse billeder fra de forskellige steder. Tag et kig på siden, hvem ved, måske finder du noget brugbar inspiration :) europacamping.weebly.com

tak for kigget, den er gemt og vill..   martin larsen 6.7.2016 |  18:00
tak for kigget, den er gemt og ville blive besøgt jævnligt.
Fin og oplysende rejseside. Den vi.. Ove Lund 6.7.2016 |  18:52
Fin og oplysende rejseside.

Den vil vi holde godt øje med. Det er et spændende projekt i har gang i, og vi ønsker jer god tur, med en masse gode oplevelser.

venlig hilsen
Familien. Lund
www.rullevognen.dk

Forstør Zoom
Ja vi synes det er et spændende pro..   JanC 7.7.2016 |  19:53
Ja vi synes det er et spændende projekt, og at vi så begge to er første gangs campister gør det jo ikke mindre spændende og da også udfordrende :)

Forummet her blev flittigt brugt til at søge efter svar på en masse spørgsmål inden turen startede :)
Nu er vi efter 4 dejlige uger i Ung..   JanC 23.7.2016 |  16:50
Nu er vi efter 4 dejlige uger i Ungarn kørt videre til Ãstrig. Hjemmesiden er blevet opdateret omkring Ungarn, bl.a. billeder :) Ungarns siden kan findes her europacamping.weebly.com
1½ døgn med regnvejr, så der har v..   JanC 11.8.2016 |  16:25
1½ døgn med regnvejr, så der har været god tid til at lave noget på hjemmesiden. Der har været flere der har henvendt sig, og spurgt om ikke der kunne komme større billeder på siden. Det er der så kommet, så nu er det slut med at sidde med en lup i hånden :D

Iøvrigt kan jeg fortælle at vi har lagt Ãstrig bag os, og er nu i Slovenien. Der da bare er det mest fantastiske campingland :) europacamping.weebly.com
Så er det vist tid til en lille opd..   JanC 20.9.2016 |  17:49
Så er det vist tid til en lille opdatering, nu da vi næsten har overstået det første ½ år af turen :)

Alle de mange bekymringer der var inden start, om man nu også kunne indfinde sig med den knappe plads der er i en campingvogn, er totalt væk. Vi føler os rigtig godt tilpas i vognen, og hver gang der er stillet op på en ny campingplads, bliver der nydt et glas rødvin og sagt velkommen hjem :)

Turen indtil videre er gået gennem Tyskland, Tjekkiet, Slovakiet, Ungarn, Ãstrig, Slovenien og Italien. Lige nu sidder vi på den Italienske Riviera, og lørdag går turen videre til Frankrig. Alle steder vi har været, har vi fået rigtig mange fantastiske oplevelser, som der alt sammen kan ses mere om på hjemmesiden :) europacamping.weebly.com
Fantastisk tur jeg kun kan være mis..   Henning S 20.9.2016 |  19:04
Fantastisk tur jeg kun kan være misundelig på...

Gode korte beskrivelser af pladserne og fine billeder af byer og områder. Kom endelig med mere...

Henning
Det er nu næsten 7 måneder siden at..   JanC 21.10.2016 |  8:54
Det er nu næsten 7 måneder siden at vi kørte fra Danmark, og vi har krydset 8 internationale grænser. Det har indtil nu været en fantastisk tur med utroligt mange dejlige oplevelser. I morgen er det så tid til at årets sidste grænse krydses. Turen går 240 km sydpå til Camping Blanes i Spanien. Den ligger lige ved stranden, 60 km nord for Barcelona :) Se alt om turen på europacamping.weebly.com
Opdatering. På grund af den megen r..   JanC 6.12.2016 |  8:39
Opdatering. På grund af den megen regn området omkring Malaga har fået, med store oversvømmelser til følge, så har vi valgt at blive hvor vi er (Camping Los Escullos). Vi bliver til efter nytår og kører så derefter over til Costa del Sol.

Som altid kan i følge med på hjemmesiden europacamping.weebly.com men der kommer nok lidt færre opdateringer i dagbogen den næste måneds tid. Ud over det, så kan vi fortælle at billedsiderne fra Tyskland, Tjekkiet og Slovakiet er blevet opdateret. De var meget mangelfulde, så nu er der blevet tilføjet en masse nye billeder til dem :)

God jul til jer alle :)
Vi har i de sidste 10 måneder kørt ..   JanC 20.1.2017 |  8:56
Vi har i de sidste 10 måneder kørt 9000 km igennem 9 lande, hvor vi har været på 37 forskellige campingpladser. Sikke et eventyr det har været :) I morgen starter vi så på den 5 måneder lange tur tilbage til Danmark. En tur der går gennem Spanien, Frankrig, Luxembourg, Belgien, Holland og Tyskland. Første etape er en tur på 175 km, der går til Camping Playa de Poniente, som ligger ved byen Motril på den Spanske solkyst.

europacamping.weebly.com
Vi har nu været undervejs på vores ..   JanC 2.4.2017 |  18:55
Vi har nu været undervejs på vores tur, og boet i campingvognen i 1 år. Efter en lang overvintring i Spanien, er kursen sat stik nord, og vi er efterhånden nået et godt stykke op i Frankrig. Vi har stadig omkring 2½ måned inden vi er tilbage i Danmark, hvor der står en lidt nyere campingvogn og venter på os, og som skal med ud på nye eventyr :) Hjemmesiden er ved at være godt fyldt op med beskrivelser af det vi oplever, og der er rigtig mange flotte billeder, af områderne vi besøger. Tag et kig på europacamping.weebly.com Det kan være at der er lige den inspiration du søger til en tur med vognen :)
Tak for I deler jeres fantastiske r..   Poul Westergaard 3.4.2017 |  14:48
Tak for I deler jeres fantastiske rejse med os andre campister. Det er en fornøjelse at læse.
Når i tager ud på nye eventyr i jeres nye vogn så vil jeg foreslå at i kører nordpå som en start ( forår/sommer) Det vil give jer en helt anden rejse at besøge den Scandinaviske natur og gæstfrie befolkning.
Blot et forslag :)

mvh

Poul
Det har været oppe og vende et par ..   JanC 4.4.2017 |  8:26
Det har været oppe og vende et par gange om vi skulle tage en tur til Norge og Sverige, inden vi kører videre sydover. Vi har tidligere været der (dog ikke i campingvogn) så vi kender godt til den smukke natur, der findes i vores nordlige nabolande :) Vi har dog besluttet at det ikke bliver denne gang, men det er helt sikkert med i tankerne, og kommer nok med i overvejelserne en anden gang :)
Det er efterhånden længe siden at v..   JanC 4.9.2017 |  19:03
Det er efterhånden længe siden at vi er kommet med en opdatering herinde, så mon ikke det er på tide :)

Den første rundtur er længe overstået. Vi kørte meget hurtigere nordover end hvad planen egentlig var, men den "nye" vogn der bare stod i DK og ventede på os, trak altså en del :D Efter et kort visit i DK kørte vi igen sydover mod nye eventyr, og det er blevet til rigtig mange spændende oplevelser undervejs. Kursen blev efter noget snak frem og tilbage sat i retning mod Grækenland. På nuværende tidspunkt har vi været gennem Tyskland, Polen, Tjekkiet, Ungarn, Slovenien, Kroatien og Bosnien-Hercegovina, hvor vi befinder os i skrivende stund. Om en uges tid fortsætter vi til Montenegro, videre til Albanien inden at vi krydser grænsen til Grækenland, hvor vinteren skal bruges på den græske halvø Peloponnes :)

Nå men nok om det, som altid kan hele turen følges på europacamping.weebly.com
Siden sidste opdatering herinde hvo..   JanC 14.3.2018 |  7:26
Siden sidste opdatering herinde hvor vi befandt os i Bosnien-Hercegovina er der sket rigtig meget. Vi fortsatte turen sydover gennem Montenegro og det noget mere ukendte land Albanien. En lang og til tider meget våd vinter i Grækenland har vi også lagt bag os. Lige nu nyder vi de smukke omgivelser i det sydlige Bulgarien inden turen fortsætter nordpå gennem Serbien, Ungarn, Tjekkiet og Tyskland til Danmark, hvor vi skal være fremme i begyndelsen af maj måned.

Turen kan følges i vores rejsedagbog på https://europacamping.weebly.com Her er der også nogle små korte beskrivelser/bedømmelser af de campingpladser som vi benytter undervejs :)
Hej JanC. Det er dejligt at følge.. Ove Lund 16.3.2018 |  8:38
Hej
JanC.

Det er dejligt at følge jer på jeres tur rundt i europa, og man må da sige at i oplever noget.
Det er fantastisk at nogle vælger at rive en masse tid ud af kalenderen, og gøre som i gør, det er med til at give store oplevelser i livet, og indsigt i hvordan andre lever.

Tak for at i deler med os andre.

Venlig hilsen
Ove.
ferievognen.dk

Forstør Zoom
Efter en tur hjemme i Danmark hvor ..   JanC 11.6.2018 |  16:45
Efter en tur hjemme i Danmark hvor bilen blev synet, campingvognen tjekket og diverse familiefester overstået, så er vi nu igen på vej sydover. Eller rettere sagt vi var på vej, men er lige nu strandet pga en defekt kobling i bilen. Det ændrer dog ikke på planerne for det næste års tid, hvor vi har tænkt os at køre gennem Tyskland, Frankrig og Spanien ned til Portugal, hvor vinteren skal tilbringes på Algarvekysten, inden det atter går nordover mod lille Danmark i det tidlige forår :)

Dette er vores tredje tur og år med campingvognen og som altid er det muligt at følge turen på https://europacamping.weebly.com
Der er gået 6 måneder og blevet kør..   JanC 25.11.2018 |  16:24
Der er gået 6 måneder og blevet kørt omkring 5.000 km siden, at vi atter rullede sydover efter et kort besøg i gode gamle Danmark. Turen gik som tidligere nævnt gennem Tyskland, Frankrig, Spanien og Portugal ned til Algarvekysten, hvor vi nu har sat støttebenene i jorden for en længere vinterpause :) Undervejs herned fik vi set og oplevet en masse spændende bl.a. lidt af det meget smukke Alsace, Omaha Beach, Mont Saint Michel klostret, de fantastiske kyster i det nordlige Spanien og det vestlige Portugal samt den spændende portugisiske storby Braga. Ja det er blevet til meget mere end det, men det er umuligt at nævne det hele her, men det kan alt sammen findes på vores hjemmeside :) https://europacamping.weebly.com

Vi håber at der er nogen der finder hjemmesiden interessant og måske kan få lidt brugbart info med derfra :) Men uanset hvad, så får vi ihvertfald nogle hyggelige timer til at gå med at lave den og bliver derfor ved med det :D

Deltag i debatten

Du skal være logget ind for skrive eller redigere i vores debatforum

E-mail  
Password  
Husk mig  

Er du en ny bruger af vores debatforum, kan du oprette en profil her

Har du glemt dit password?

Fortvivl ikke. Udfyld din e-mail adresse herunder, og vi sender dig straks et nyt.

  E-mail