Hovedområder
Arrangementer /træf
Autocampere
Biler
Camping i TV
Campingnyt
Campingpladser i DK
Campingpladser i udl.
Campingvogne
Digital TV
Diverse
Efterlysninger
Fortelte og telte
Gode råd
Konkurrence
Køb og salg (Udstyr)
Mit vogntog
Navigation
Ny campist
Personlige sider
Rejseinspiration
Storebæltsbroen
Udstillinger
Udstyr og Tilbehør
Vintercamping
Debatforum på diverse mærker
Alle områder (liste)
Alle områder (detalj.)
Betingelser
Hjælp:
Oprette ny tråd eller svar på indlæg
Campingvogne
Fold alle indlæg sammen

Titel Forfatter Dato

LMC med Alde-fyr.  Kristian Kaysen 18.2.2015 |  16:10  
Har lige købt ny LMC-Musica 490 med Alde centralvarme. Det overrasker mig at fyret kun kan starte når der er tilsluttet 230V. Både fyr og cirkulationspumpe bruger kun 12V. Nu er der ikke mange problemer i at trække en 12v-ledning fra ben 10 til fyret, så det kan varme under kørsel. Der er også 12v-akkumulator i vognen, så derfra kunne de 12V også trækkes og bruges feks. på rasteplads. Mit spørgsmål er dog hvis 12V fra ben 10, akkumulator og sluttelig fra CV-éns egen 12V omformer samles i fyrets 12V indgang, så løber strømmen vel også baglæns i ledningerne? Kan omformeren tåle dette, og kører jeg så faktisk og lader min akkumulator op hvis bilen er startet? Skal der monteres dobbeltpolede afbrydere på alle ledninger, eller evt. ensrettere?
Alle de velmenende holdninger om man må eller ikke må behøver jeg ikke at læse igen.
PS. Kan det passe at gulvvarmen-vandbåren- er noget afmålt i denne model?
MVH. Kristian

Hej Mit Alde fyr kører nu fint UDE..   Johnny 18.2.2015 |  16:21
Hej

Mit Alde fyr kører nu fint UDEN 230V tilsluttet.
Har du husket at åbne for gassen på flaske og skifte til gas på alde panel.
Jeg har aldrig oplevet et Aldefyr d..   Bruger slettet 18.2.2015 |  16:46
Jeg har aldrig oplevet et Aldefyr der ikke kunne køre på 12 volt. Jeg mener det må bero på en fejl.
Du bør henvende dig til forhandleren og få dette rettet.

Vh. Tommy Hansen
Øhh, det skulle da gerne virke, ude..   Steen 18.2.2015 |  17:37
Øhh, det skulle da gerne virke, uden at man skal til at montere ekstra afbrydere m.m. LMC plejer da at lave vogne der virker så tror du ikke du bare skal læse brugsanvisningen en ekstra gang og kigge lidt på hvordan displayet er indstillet
Har du tændt for hovedeafbryderen t..   Hugo 18.2.2015 |  19:44
Har du tændt for hovedeafbryderen til batteriet ? og er der mere end 11V på vognens batteri ? Ellers vil fyret ikke køre
Hej kristian, vores venner har også..   yan mikkelsen 18.2.2015 |  19:51
Hej kristian, vores venner har også en lmc med alde 3010 centralvarme, men deres cv er ikke født med batteri, og deres varmeanlæg har ikke 12v pumpe men er kun monteret med 220v pumpe, så det virker også kun når de tilslutter 220v, de kan eftermontere en 12v pumpe og 12v strøm, men har fået at vide at det var rimeligt dyrt at eftermontere, mvh yan
Hej Kristian. Du skriver at i har ..   Flemming Bøgvad 19.2.2015 |  8:32
Hej Kristian.

Du skriver at i har købt en ny LMC Mucika med Alde varme, jeg går ud fra at i fik vognen leveret med batteri monteret, hvis dette er tilfældet så tilbage til forhandler og få det repareret på garanti.
Du bliver højere oppe spurgt om du har husket at tænde for hovedafbryderen?
Kan du ikke tage et billede af dit panel med kontakter og lægge op således at vi kan se hvor hvilke kontakter sidder?
Hvor bor du henne i landet, det kunne være at der var en LMC campist som boede i nærheden.

Venlig hilsen
Flemming Bøgvad
www.lmc-klub.dk

Deltag i debatten

Du skal være logget ind for skrive eller redigere i vores debatforum

E-mail  
Password  
Husk mig  

Er du en ny bruger af vores debatforum, kan du oprette en profil her

Har du glemt dit password?

Fortvivl ikke. Udfyld din e-mail adresse herunder, og vi sender dig straks et nyt.

  E-mail