Hovedområder
Arrangementer /træf
Autocampere
Biler
Camping i TV
Campingnyt
Campingpladser i DK
Campingpladser i udl.
Campingvogne
Digital TV
Diverse
Efterlysninger
Fortelte og telte
Gode råd
Konkurrence
Køb og salg (Udstyr)
Mit vogntog
Navigation
Ny campist
Personlige sider
Rejseinspiration
Storebæltsbroen
Udstillinger
Udstyr og Tilbehør
Vintercamping
Debatforum på diverse mærker
Alle områder (liste)
Alle områder (detalj.)
Betingelser
Hjælp:
Oprette ny tråd eller svar på indlæg
Bürstner debatforum
Fold alle indlæg sammen

Titel Forfatter Dato

el-hejs på seng.   1.2.2015 |  17:42  
Hejsa
Er der nogen derude der har erfaringer med, det åbenbart berygtede, el-hejs til burstners dobbeltsenge i deres køjevogne. Har hørt at man skal holde sig fra dem, så spørgsmålet er: hvis først det har været gået i stykker har burstner så udviklet en reparationsmetode så den ikke går i stykker igen efter en evt reparation, eller bliver det bare fikset med dele med den samme sygdom som originalen?
Det er bare om man tør købe en sådan, eller er det roden til evig bankerot :-)
Vh
Mac

Berygtet? Dit indlæg er det første..   Steen 1.2.2015 |  17:51
Berygtet?

Dit indlæg er det første jeg har set om emnet på nettet

vh
Steen
Det er rygter fra hestens mule, alt..   Bruger slettet 1.2.2015 |  20:01
Det er rygter fra hestens mule, altså forhandlerne og så har jeg hørt det fra et par enkelte campister som kiggede forundret på mig da jeg intet kendte til emnet. Så det er kun derfor at jeg gik ud fra at det er berygtet, så hvis ikke det er tilfældet, så er jeg bare en happy camper :-) tak for dit svar Steen.
Har hørt om en vogn med el hejs at ..   Torben Metzsch 1.2.2015 |  20:18
Har hørt om en vogn med el hejs at Burstner måtte opgive at lave efter at have forsøgt i 3 år
Hejsa.. Jeg er den LYKKELIGE ejer ..   Simon L 1.2.2015 |  21:00
Hejsa..

Jeg er den LYKKELIGE ejer af en burstner med seng med el hejs. Vi har også haft problemer med vores motorer og har det stadig. Men jeg har været i kontakt med både importør og forhandleren. Og de er klar over problemet og ubekræftet har jeg fået at vide at man bliver tilbudt at få lavet de automatiske om til manuel uden beregning. Det har indtil lige før nytår ik været muligt at lave den om til manuel, eller de har ikke prøvet på det før nu. Da man skal skifte hele sengen og ophænget. Nu ved jeg så 100 % det er muligt. Jeg afventer selv endelig besked fra importøre.
Men ville til en hver tid stadig vælge Burstner averso plus 510 tk, da der ik findes en vogn på markedet der er lige så fedt indrettet..

mvh Simon
Vi har en tilsvarende Burstner Aver..   Niels H 7.2.2015 |  16:45
Vi har en tilsvarende Burstner Averso Plus 510 TK- årgang 2011 hvor sengen undervejs til Kroatien i sommerferien 13 blev så ødelagt at den ikke kunne bruges. Efter hjemkomsten afleverede vi vognen hos forhandleren som sendte den på fabrikken i Tyskland hvor seng, ophæng og motorer blev udskiftet. Det nye ophæng er af en langt bedre kvalitet og vi har ikke haft problemer af nogen art siden. Vi er også glade for vognen
perfekt med respons.. vi er ret lu..   Bruger slettet 7.2.2015 |  19:25
perfekt med respons.. vi er ret lune på idéen og lurer lige færdig men herligt at der er lys for enden af tunnelen hvis man skulle ende med en defekt.
Hej, Jeg har nu en 510 TK' fra 2011..   Thomas Rasmussen 21.7.2015 |  14:28
Hej,
Jeg har nu en 510 TK' fra 2011 med defekt el-seng (hænger i den ene side).
Inden jeg går til forhandleren, ville det være rart at høre om der er en status på evt. Kulance/ gratis reparation, fra nogen af jer - om der er nogen der pt. har fået konverteret fra el til manuel eller lignende.
Tak.

Hilsen
Thomas
Ja, her kan jeg desværre ikke hjælp..   Bruger slettet 21.7.2015 |  14:48
Ja, her kan jeg desværre ikke hjælpe, vi sprang fra ideen og fandt noget andet. Men jeg ved der er læsere derude der har fået lavet noget pr kulance,men betingelser mv må de lige selv fremkomme med.
Hej Thomas, Har fået lavet vores på..   Niels H 22.7.2015 |  20:48
Hej Thomas,
Har fået lavet vores på 100 procent kulance. Præcis samme problem, vognen blev sendt på fabrikken i Tyskland som udskiftede hele sengen ophæng med mere.
Har virket siden. Har fra vores forhandler hørt at de nu på dansk værksted kan skifte til manuel hævning så klikkes sengen fast i loftet i nogle kroge og er dermed passivseret. Men udgiften for rep. er 100 procent forhandleren/ importørens problem. Ellers kontakt advokat inden rep.
Mvh Niels
Hej Jeg har i dag afleveret min av..   Martin H 29.7.2015 |  18:11
Hej
Jeg har i dag afleveret min averso plus 510 tk med defekt seng. Den er fra 2010. Har netop fået af vide, at nye motorer og styreboks vil koste mig 10.000kr plus montering?
Jeg er ikke blevet tilbudt kulance. Er der nogen af jer der har fået kulance på dette der kan guide mig lidt? Hvilke forhandlere har hjulpet jer?
Vh Martin
Hejsa Jeg har stået i samme situat..   Simon L 29.7.2015 |  22:46
Hejsa

Jeg har stået i samme situation, jeg kontaktede importøren. Burstner har erkendt at der er et problem med elhejs. Derfor ved jeg fra importøren at de går ind og dækker delvist at man kan få det lavet om til manuel. Det har jeg fået lavet hos min forhandler i århus. Www.cgo.as.
Importøren vil give selve sengen, materialer osv plus så dækker de 10 arbejdstimer. Jeg fik det lavet gratis af min forhandler, men ved at det tager ca 18 timer at sætte den i. Derfor bliver egenbetalingen altså 8 timer..
Skriv endelig ved flere spørgsmål eller kontakt morten elsborg fra campinggården ormslev ved århus.

Mvh Simon
Hej Simon Tak for dit svar. Jeg kon..   Martin H 30.7.2015 |  14:56
Hej Simon
Tak for dit svar. Jeg kontakter Lunderskov camping, hvor den oprindelig er købt, så må vi se, om de kan hjælpe mig. De har jo importøren som nabo! Hvis jeg kan slippe med at betale for 8 arbejdstimer, hjælper det trods alt noget.
MVH Martin
Hej Martin Jeg fik som tidligere sk..   Niels H 30.7.2015 |  20:55
Hej Martin
Jeg fik som tidligere skrevet sendt min vogn på fabrikken i Tyskland som udskiftet hele hejseværket, styreboks m.m. samt transport frem og tilbage uden beregning.
Det var også Campinggården i Ormslev her i Århus som sammen med Steen Reinholdt Rasmussen fra Intercamp, Lunderskov som hjalp mig med min reklamation.
Campinggården Ormslev kan også skifte fra motor til manuel - så hold fast - Burstner har fra starten solgt et produkt som ikke har været stærkt nok og det må fabrikken og importøren stå på mål for.
Held og lykke.
Mvh Niels Harkjær
Tak for rådet Niels Jeg har fået sa..   Martin H 1.8.2015 |  7:00
Tak for rådet Niels
Jeg har fået sat en sag i gang. Nu må vi se hvad det ender med.
Det er i øvrigt rart at der findes et seriøst camping debatforum. Det er en stor hjælp som ny campingvognsejer!
Mvh Martin H
Hej Igen Jeg har i dag fået af vide..   Martin H 1.8.2015 |  10:46
Hej Igen
Jeg har i dag fået af vide, at der ikke længere er garanti på vognen og at der derfor ikke kan laves en garanti/kulancesag.
Min Bürstner er fra 2010. Lyder det rimeligt, når det er et erkendt problem fra Bürstner?
Vh Martin
Hej martin, det er fandme surt.. um..   Bruger slettet 1.8.2015 |  11:01
Hej martin, det er fandme surt.. umiddelbart vil jeg tro at Bürstner har deres jura på det rene, men om det så god stil overfor kunderne er jo noget helt andet. Jeg fatter ikke, at man som virksomhed synes at man har råd til at negligere et problem som dette. Mange glemmer at kunder fortæller dårlige oplevelser 10 gange, en god kun 3. Så kan man jo selvfølgelig argumenterer at der jo så her er glimrende mulighed får dårlig omtale, og den er jo som bekendt bedre end slet ingen omtale.

Det hjælper jo bare desværre ikke jeres familie lige nu, de er bare så surt at have brugt de penge der står camping på, og så få en udsigt til endnu større udgift. Den erfaring har jeg førstehånds, har selv 2 gange stået med en lang næse ved inbytning af vogn ved handel. Måske der kun er tilbage, at kontakte importøren og høre om ikke deres moral skulle til at være lige så høj som deres cigarføring. Spøg til side, jeg ville sgu også føle mig malet lidt op i et hjørne..
Hejsa Bare lige for at forstå det ..   Simon L 1.8.2015 |  21:44
Hejsa

Bare lige for at forstå det helt. vil burstner ikke dække hverken seng eller noget. I så tilfælde vil jeg prøve at maile importøren og høre om det kan være rigtigt. Jeg startede med at skrive til importøren og han kontaktede så min forhandler. Og på intet tidspunkt er jeg blevet spurgt til alderen på vognen. Iøvrigt var garantien udlæbet. Min vogn er fra 2012 og jeg har lige fået det lavet.
Mvh Simon
Hej Simon Jeg har bare fået af vide..   Martin H 2.8.2015 |  11:31
Hej Simon
Jeg har bare fået af vide af forhandleren at garantien er udløbet og at de derfor ikke kan hjælpe med en garanti/kulance sag. Derudover anbefaler de, at jeg får udskiftet den ene elmotor der er i stykker. 3200 kr + montering! Hvor længe går der så før at den anden går i stykker?
For mig er garanti og kulance to forskellige ting. Kulance er vel forhandlerens og importørens velvilje til at lave noget. Jeg kunne da godt regne ud, at der ikke er garanti på vognen længere. Jeg ville da heller ikke forsøge at reklamere et defekt skab eller et toilet e.lign.
Jeg har nu kontaktet FDM og DCU. Så må vi se hvad deres juridiske rådgivning anbefaler.
Det er meget ærgeligt alt sammen, for det er grundlæggende en god campingvogn og perfekt til 3 børn. Nu har jeg lige ofret klimaanlæg på den og så skal der bruges en masse penge for at få en seng til at virke!
VH Martin
Jeg ville kontakte importøren. Så k..   Simon L 2.8.2015 |  15:07
Jeg ville kontakte importøren. Så kontakter de sikkert en forhandler. Så kommer du nok til at betale differencen på ca otte timer. Men det er billigere i længden. Jeg synes det er den mest perfekte vogn. Vores vogn har fået skiftet 4 motorer på 1,5 år. Heldigvis på garantien.

Mvh Simon.
Ok det gør jeg. Jeg har svær ved at..   Martin H 2.8.2015 |  16:16
Ok det gør jeg. Jeg har svær ved at finde ud af, hvem jeg skal skrive til. Er det bare intercamp A/S?
Vh Martin
Jeg vil gerne finde mail adressen t..   Simon L 2.8.2015 |  16:54
Jeg vil gerne finde mail adressen til dig. Skriver lige den i aften er ik lige hjemme.
Hej igen Jeg har haft kontakt til ..   Simon L 2.8.2015 |  21:40
Hej igen

Jeg har haft kontakt til Svend Ottsen, hvor jeg har skrevet til mail@intercamp.dk. Du kan evt lave att.: Svend ottsen i emne feltet.

Mvh Simon
Tak for det. Jeg skriver en mail me..   Martin H 2.8.2015 |  22:59
Tak for det. Jeg skriver en mail med det samme og krydser fingrer.
Vh Martin
Hej Martin, I min sag skrev jeg med..   Niels H 4.8.2015 |  11:04
Hej Martin,
I min sag skrev jeg med Steen Reinholdt Rasmussen sr@intercamp.dk - han er en af to ejere af intercamp - og jeg ville samtidig lade en jurist/advokat vurdere sagen.
Det er helt korrekt at garantien er udløbet på din vogn, men levere man en varer som efterfølgende viser sig generelt at være fejlbehæftet, gælder der helt andre regler for erstatning. Du har jo stadig ikke fået den varer i den kvalitet du har betalt for.
Mvh Niels
Hej Niels Tak for info. Jeg har mai..   Martin H 5.8.2015 |  13:29
Hej Niels
Tak for info. Jeg har mailet til importøren og de har meddelt, at de kigger på sagen og vender tilbage.
Vh Martin
Hej Martin Er der noget nyt i sage..   Simon L 10.8.2015 |  21:04
Hej Martin

Er der noget nyt i sagen?
Hej Simon og jer andre! Tak for hjæ..   Martin H 23.8.2015 |  0:04
Hej Simon og jer andre!
Tak for hjælpen. Jeg fik fat i importøren og de gik med til at sende mig to nye elmotorer, en ny styreboks og en ny fjernbetjening. Jeg har netop monteret det hele og nu virker sengen. Svend sagde at hvis jeh kunne afmontere kunne jeg også selv montere det. Så det har jeg gjort her til aften. Jeg tror dog ikke den kan holde på sigt. Der er nogle unøjagtigheder på nogle mm, der gør at hængslerne konstant er i spænding. Svært at forklare på skrift.
Den nye fjernbetjening har en R knap. Ved I hvad den gør? Der medfølger ikke manual.
Vh Martin
Den kan du reset systemet med hvis ..   Simon L 23.8.2015 |  8:06
Den kan du reset systemet med hvis du skal have motorerne til at køre ens med. Det var feks nødvendigt da jeg udskiftede kun den ene motor. Man trykker 3 gange og så kan du køre motorerne helt ud eller ind. Der findes en manual på nettet. Jeg fandt den da jeg havde problemer.
Ok jeg tænkte nok det var sådan nog..   Martin H 23.8.2015 |  9:04
Ok jeg tænkte nok det var sådan noget. Jeg fik det også til at virke. Har du linket til manualen? Jeg har ikke kunne finde den på nettet.
Vh Martin
Skal prøve at se om jeg kan finde d..   Simon L 23.8.2015 |  13:10
Skal prøve at se om jeg kan finde den igen. Kigger senere
Her er linket til manualen. Det er ..   Simon L 23.8.2015 |  17:04
Her er linket til manualen. Det er side 90-94...

www.buerstner.com
Tak for hjælpen..   Martin H 23.8.2015 |  19:32
Tak for hjælpen

Deltag i debatten

Du skal være logget ind for skrive eller redigere i vores debatforum

E-mail  
Password  
Husk mig  

Er du en ny bruger af vores debatforum, kan du oprette en profil her

Har du glemt dit password?

Fortvivl ikke. Udfyld din e-mail adresse herunder, og vi sender dig straks et nyt.

  E-mail