Hovedområder
Arrangementer /træf
Autocampere
Biler
Camping i TV
Campingnyt
Campingpladser i DK
Campingpladser i udl.
Campingvogne
Digital TV
Diverse
Efterlysninger
Fortelte og telte
Gode råd
Konkurrence
Køb og salg (Udstyr)
Mit vogntog
Navigation
Ny campist
Personlige sider
Rejseinspiration
Storebæltsbroen
Udstillinger
Udstyr og Tilbehør
Vintercamping
Debatforum på diverse mærker
Alle områder (liste)
Alle områder (detalj.)
Betingelser
Hjælp:
Oprette ny tråd eller svar på indlæg
Camping i TV
Fold alle indlæg sammen

Titel Forfatter Dato

TV-Kanalen.dk  Mona R. Damholdt 12.10.2010 |  15:34  
hej med jer,

jeg har flere gange forgæves forsøgt at se jeres nye TV-kanalen.dk, men streamingen er ikke god, lyden er, men billedet følger ikke med overhovedet... Har en 20 mbit fiber op/ned forbindelse, så jeg tror ikke det er der det halter for mig. Min flash er updated, så jeg tror heller ikke det er der, men eller eller andet er der i vejen og håber I kan guide mig i den rigtige retning, så jeg kan drage nytte af jeres store arbejde med lidt camping tv :)

mvh.

Mona
www.hansoghendes.dk
www.consett.dk

Halløjsa ingen problemer gennem TDC..   ErikJensen 12.10.2010 |  16:31
Halløjsa ingen problemer gennem TDC telefonstik
Hmmm vi kører på en 4 Mbit forbinde..   Lars 12.10.2010 |  16:34
Hmmm vi kører på en 4 Mbit forbindelse og har lige set 3 udsendelser, og de kører perfekt, husk nu, at selv om du har en hurtig forbindelse og alt det der, så kan der jo være mange andre ting som spiller ind.

Lars
hej Lars og Erik, mærk jer, det er..   Mona R. Damholdt 12.10.2010 |  16:55
hej Lars og Erik,

mærk jer, det er ingen kritik jeg kommer med :) kun ønsket om "et bette tip" til hvad jeg kan forbedre for at se udsendelserne. Kanalen ser ud til gentagne gange at streame gennem en udsendelse og holder millisekunders pause mens der uploades... Det er dog blevet bedre end igår hvor f.eks. Mads's fortælling fra Rüdesheim slet ikke kørte og hvis jeg så ville stoppe udsendelsen, reagerede udsendelsen slet ikke eller meget forsinket...

Lars>> du skriver mange ting kan spille ind... kan du være lidt mere specifik, så jeg i givet fald kan gøre noget ved det. Det er nemlig som at stå på en campingudstilling med lommen fuld af penge og nogen så har sømmet den til med kinesertråd :)

mvh. Mona
Det er lidt svært at komme med lige..   Bruger slettet 12.10.2010 |  17:57
Det er lidt svært at komme med lige det guldkorn der skal til for at tingene spiller som det skal. Min erfaring er at man skal være sikker på at man har alle opdateringer til ens PC/ bærbar,ikke bare dem fra Microsoft,men også fra dem der har lavet bundkort og grafikkort. Men dermed er det alligevel ikke sikkert at det fungerer.Hvordan virker You Tube på PC'en www.youtube.com .Er det ok?

Prøv om du kan køre med en lavere opløsning på skærmen.Man skal ind i grafikkort opsætningen for at ændre det.

Min stationære PC har ingen problemer på min 20Mbit kablede forbindelse,men min lille notebook som også er koblet til samme forbindelse bare trådløst hakker voldsomt i billedet men ikke i lyden.Jeg har endnu ikke prøvet at kable notekook'en og kan derfor heller sige om det så er bedre.

Mvh
Harni
det er sådan at en forbindelse ikke..   ulrik krog 12.10.2010 |  18:15
det er sådan at en forbindelse ikke er stærkere end det svageste led, og det er tilsyneladende ikke din internetforbindelse det er galt med. Jeg tror du har problemer med din PC.
Forresten har jeg ikke nogen problemer med at streame med en 4Mbit forbindelse på min bærbare med windows 7

mvh ulrik
Hej Mona Det kan være en god ide a..   AVH 12.10.2010 |  18:42
Hej Mona

Det kan være en god ide at slette din browser filer engang i medlem , det kan gøre pcér lidt langsommere og endelig valg af browser kan også gøre forskellen . tit og ofter syndes jeg, at IE - browser " microsoft" er langsom og tung men det er smag og behag, bruger selv mest google chrom eller fire-fox
og rosinen i pølseenden er din Virusskannner der virkelig kan lukke en fest
håber du kan bruge det til noget


mvh

AVH
Jeg har et lille vindue nederst i ..   Bruger slettet 12.10.2010 |  19:13
Jeg har et lille vindue nederst i højre hjørne, der hedder netMeter. Den fortæller hvor meget der uploades og downloades plus der er mængder af statistik.

Den hjælper mig mange gange når jeg ikke lige ved hvad der foregår :)
takker for svarerne og kløver på me..   Mona R. Damholdt 12.10.2010 |  19:14
takker for svarerne og kløver på med krum hals - for nu går vi den mørke tid i møde og den skal da helst krydres med lidt camping tv, når trangen melder sig :) Som du også erfarer det med din notebook, Harni, så har jeg heller ingen problemer på min laptop, som kører vista. Det er kun den stationære her, som kører XP med Firefox som favorit browser, som har problemer, til trods for et endog ret kraftigt grafikkort.... men går i gang med diverse opdateringer og håber på et godt resultat i sidste ende...

mvh. Mona
Som der har været skrevet før, så k..   Lars 12.10.2010 |  20:01
Som der har været skrevet før, så kan der være rigtig mange ting, at du har et kraftigt grafikkort er ikke ensbetydende med et godt billed :)). Det kan sagtens være en virusscanner som laver ballade, det kan også være mængden af RAM, det kan være en driver til fx chipset'et på motherboarded, så mulighederne er rigtig mange.

En ting du hurtig kan tjekke, er der 2 eller flere virusscanner på din PC ??, 2 er ikke dobbelt så godt, det er 10 dobbelt så skidt :((. Men hvis man ikke lige er opmærksom, så er der visse gratis webtjenester, som lige smider en virusscanner på din pc, hvis du ikke lige husker og hakke af, at det ønsker du ikke.

Så hvis du keder dig her i den "mørke" tid, kan du jo prøve og lave en komplet reinstall. :o)).

God arbejdslyst...

Lars
Nu er det netop min notebook med XP..   Bruger slettet 12.10.2010 |  20:03
Nu er det netop min notebook med XP der giver problemer,men min stationære med Vista der kører ok. Jeg bruger Firefox som browser på begge.

Jeg har netop prøvet at kable min notebook.Det blev lidt bedre.Dog kunne den ikke køre med fuld skærm.

Mvh
Harni
Når du anvender XP, er din PC jo no..   P Rasmussen 12.10.2010 |  20:36
Når du anvender XP, er din PC jo nok lidt ældre sag - det kan være den kun har et 10Mbit netkort - ud over, den jo nok også har en langsommere CPU.

Og ellers som nævnt tidligere, f.eks. RAM.

Jeg har i tiden løb også erfaret, at AVG "gratis virusscanner" kræver meget RAM og skifter den, om jeg skal hjælpe nogen med PCen.
Peter, selv om det er et 10 MBit ne..   Lars 12.10.2010 |  21:36
Peter, selv om det er et 10 MBit netkort, så skulle det ikke give nogen problemer, og de fleste med XP har da vidst også 100MBit netkort i :o)). Med hensyn til RAM, så skal man også lige være opmærksom på følgende:

XP (og for den sags skyld også Windows 2000, NT, vista osv) i 32 Bit version, kan maks. adressere op til 4GB RAM, men det er ikke alle 4GB der er til rådighed, idet at et 32 Bit operativsystem, bruger 500MB til at kunne adresser de 4GB, og samtidig, hvis du har et grafikkort med 500MB RAM på, så skal de også trækkes fra, da operativsystemet stadig ikke kan adressere mere end 4GB totalt, så regnestykket vil blive at der er 3GB RAM til rådighed, og ud af disse bruger systemet en del, og resten er så til rådighed for applikationer.

Så hvis man vil over de 4GB RAM, så hedder det x64, som kan adressere op til 4TB RAM, den grænse når man nok ikke lige de første par dage ;)).

Lars
Hej Harni Jeg har også problemer p..   Danni Pedersen 12.10.2010 |  23:47
Hej Harni

Jeg har også problemer på min hjemmemaskine med Vista 32 bit. Har ingen problemer med at streame normal kvalitet men lige så snart det er HD så viser den x antal sekunder af filmen hvorefter den skal loade igen. Det er hamrende irriterende. Eneste der virker er at sætte filmen manuelt på pause og lade den hente en del inden man trykker play.

Og ja Lars du har helt ret og jeg er også led og ked af mit 32 bit styresystem. 64´eren var bare sindsygt dyr :)

Mvh

Danni Pedersen
Hej Mona Ser du nogen form for tv ..   Allan 13.10.2010 |  0:55
Hej Mona

Ser du nogen form for tv på nettet andre steder? TV2, You tube eller andre portaler? har du problemer der?

mvh
Allan
God morgen Allan, jeg ser en del T..   Mona R. Damholdt 13.10.2010 |  5:20
God morgen Allan,

jeg ser en del TV på TV2, uden problemer, tillige med youtube og jeg ser meget camping tv på altomcamping.dk og har heller ingen problemer der overhovedet... og jeg hygger med DR Bonanza og har heller ikke her problemer...

Mit netkort er et Intel Pro/100 VE, min processor er en Intel Pentium 4 - 3.0 GHz, og mit skærmkort er et Radeon X1950 Pro, min skærm er en 23 tommer Samsung Syncmaster P2370 som kører digitalt og har 2 GB Ram i maskinen. Der hvor jeg har fået at vide, af ham som har bygget min maskine, at min maskine kan have problemer, det er min strømforsyning og ved ikke om det i grunden er der hvor problemerne opstår, for hardware mæssigt, burde jeg bestemt ikke have problemer... og som Danni, så er min maskine også en 32 Bit maskine... Jeg kørte tidligere Win7 med glæde, men måtte skifte tilbage til XP, da det var en OEM version og fik jo nyt bundkort da denne maskine blev bygget til mig og dermed regnede jeg ikke med at jeg kunne benytte min WIN7. (bør måske nok købe en WIN7 igen, som så IKKE er en OEM version...)

mvh. Mona
hej Mona, Strømforsyningen, som du..   P Rasmussen 13.10.2010 |  7:05
hej Mona,

Strømforsyningen, som du nævner, er måske noget at kigge på.

Min søn har haft en alm. PC med kraftig nVidia grafikkort til online spil - der var mange afbrydelser / hak undervejs - den fungerede fint til mange andre opgaver.
Efter div. forsøg og undersøgelser fandt jeg ud af, at grafikkortet kunne kræve mere strøm end strømforsyningen var dimensionere til.

En ny spille PC med særlig kraftig strømforsyning, har løst det problem.

hilsen Peter
At du skifter motherboard har intet..   Lars 13.10.2010 |  7:08
At du skifter motherboard har intet at gøre med en OEM version, OEM version er kort sagt, en version af Windows som følger med din computer, dvs at det er en version forhandleren har købt, og sælger videre til dig, at den følger computeren, er også grunden til, at lablen med serienr. skal sidde på computeren.

Hvis du fx skifter motherboard, så aktivere man den ganske enkelt igen.

Ang. PSU'en, så er det et ofte overset problem, fordi at de ofte ikke kan levere spænding nok, til spidsbelastninger, men ikke alene det, men på flere og flere stykker hardware sidder der indtil flere blæsere som er nødvendig for afkølingen, de skal jo også have noget at leve af, at man spare på disse er mig en gåde. Ting som fx AGP porten tager ganske meget strøm, så sørg for at få en PSU der kan levere varen.

Lars
Mona, prøv en tracert www.tv-kanale..   Peter M. 13.10.2010 |  7:39
Mona, prøv en tracert www.tv-kanalen.dk fra en "kommando prompt" og se hvilke svartider du får fra de forskellige "mellemstationer" mellem dig og tv-kanalen.dk. Den kan evt. afsløre flaskehalse. ?

Det kører også rigtig flot her, uden hakker eller forsinkelser overhovedet.

Peter
Har desvære kun 2mb.... men ingen p..   Flemming Illum Nielsen 13.10.2010 |  8:28
Har desvære kun 2mb.... men ingen problemer med hak og forsinkelser...
ved ikke lige hvordan det hænger sa..   Mona R. Damholdt 13.10.2010 |  17:59
ved ikke lige hvordan det hænger sammen, men jeg skiftede Firefox ud med Google Chrome og nu kører TV-kanalen som om den aldrig har bestilt andet :)

Ja ja, verden vil forundres og jeg tillige med ;)

Ønsker alle en god aften, med eller uden camping tv på computeren...

mvh. Mona
Det var godt du fandt fejl kilden :..   Peter M. 13.10.2010 |  19:58
Det var godt du fandt fejl kilden :-).

Deltag i debatten

Du skal være logget ind for skrive eller redigere i vores debatforum

E-mail  
Password  
Husk mig  

Er du en ny bruger af vores debatforum, kan du oprette en profil her

Har du glemt dit password?

Fortvivl ikke. Udfyld din e-mail adresse herunder, og vi sender dig straks et nyt.

  E-mail