Hovedområder
Arrangementer /træf
Autocampere
Biler
Camping i TV
Campingnyt
Campingpladser i DK
Campingpladser i udl.
Campingvogne
Digital TV
Diverse
Efterlysninger
Fortelte og telte
Gode råd
Konkurrence
Køb og salg (Udstyr)
Mit vogntog
Navigation
Ny campist
Personlige sider
Rejseinspiration
Storebæltsbroen
Udstillinger
Udstyr og Tilbehør
Vintercamping
Debatforum på diverse mærker
Alle områder (liste)
Alle områder (detalj.)
Betingelser
Hjælp:
Oprette ny tråd eller svar på indlæg
Home-Car debatforum
Fold alle indlæg sammen

Titel Forfatter Dato

Home-Car debatforum  Peer Neslein 17.3.2005 |  21:58  
Her kan Home-Car ejere udveksle erfaringer og gode råd.
mvh
Peer Neslein

Forstør Zoom

God ide med en Home car club, den k..   Curt Elmelund 28.3.2005 |  18:43
God ide med en Home car club, den kan vel ikke blive så stor jeg har kun mødt ganske få af slagsen, men det kan jo være udmærket alligevel.Nu må vi se om nogen tager et initiativ ellers.?
mvh.Curt Elmelund
Det er en være en god ide, så Home-..   Torben Jensen 8.5.2005 |  17:09
Det er en være en god ide, så Home-Car ejere kan udveksle erharinger. Jeg er kommende ejer, da jeg har bestilt en af slagsen. Jeg har også undret mig over, at man ikke ser ret mange vogne af dette fabrikat, så er der nogen som har en forklaring.
Vi er et ægtepar medio 50, som neto..   Flemming Olsen 21.5.2005 |  14:31
Vi er et ægtepar medio 50, som netop har anskaffet os vores første campingvogn, men har dog camperet før. Efter en temmelig grundig gennemgang af stort set alle mærker på det danske marked er vi endt med at anskaffe en Home-Car model Racer Trophy 39-ATF, der - efter vores mening - virkelig giver value for money. Vognen skal trækkes af vores lille Suzuki Jimny (4WD), der til vinter skal bringe os rundt i Frankrig og Spanien. Derfor har Home-Car's ubetinget gode comfort og kraftige isolering været vigtige faktorer for os.
Flemming Olsen Til lykke med jeres ..   Niels Anderson 21.5.2005 |  15:36
Flemming Olsen
Til lykke med jeres nye Home Car. Jeg har gennem et stykke tænkt på netop den model, I har købt. Jeg har ikke haft mulighed for at se den, da den pt. ikke findes vest for Storebælt. Min betænkelighed - ansporet af et par forhandlere - er, pladsen i siddegruppen. Er det til at komme ud og ind af siddegruppen? Jeg glæder mig til at høre jeres erfaringer, når I har haft mulighed for at afprøve jeres vogn. Jeg vil nemlig heller ikke have noget, der er større og tungere end absolut nødvendigt.

Venlig hilsen
Niels
Det var dejligt med et Home-car for..   Kurt Nielsen 21.5.2005 |  23:29
Det var dejligt med et Home-car forum, og vi er glade for at se at andre også har fået øjenene op for netop denne vogn!

Vi har også erhvervet os en Home-car 45 spirit, de ting vi også faldt over ved vognen var den ekstra isolering, og det ekstraudstyr vognen er født med, samtidig kunne vi godt lide vognens linier.
Vi har også gennemgået markedet hvor vi også konstarede at det var den vogn hvor vi fik mest kvalitet for pengene, vi tror vognen bliver meget populær inden for de næste par år, når andre også får øjenene op for vognen. Vi bor i Næstved, og valgte at køre til Holbæk CaravanCenter for at se vognen, og vi blev meget postivt modtaget, og fik en god behandling, så alt i alt er vi glade for at have valgt en Home-car, og kan varmt anbefale den.

Vi ser frem til at høre andres oplevelser med Home-Car, og ser frem til at se mere til dem på Campingpladserne.

mvh
Kurt
Hej Niels Vi synes, at der er god ..   Flemming Olsen 23.5.2005 |  18:18
Hej Niels

Vi synes, at der er god plads i siddegruppen, selvom mit livmål (desværre) ikke hører til de mindste !
3 personer sidder rigtig godt, og 4 kan være der, selvom den ene bænk er lidt kortere end den anden. Før vi købte Home-Car havde vi kig på en Adria 432 med samme indretning; - og der er samme siddeplads i Home-Car39ATF som i denne.

Venlig hilsen
Flemming
Hej - igen - Niels Jeg glemte helt..   Flemming Olsen 24.5.2005 |  12:02
Hej - igen - Niels

Jeg glemte helt at fortælle dig, at vi har købt vores nye Home-Car i Holbæk Caravancenter - efter at have "snuset" flere steder...Vi blev simpelthen begejstret for deres engagement, seriøse vejledning og gode efterservice.

Venlig Hilsen
Flemming
Hej Flemming Tak for dine tilbageme..   Niels Anderson 25.5.2005 |  21:49
Hej Flemming
Tak for dine tilbagemeldinger. Held og lykke med jeres nye vogn og god tur, når den tid kommer.

Venlig hilsen

Niels
Halvglad ejer af Home car 45 Racer ..   Johnny Larsen 26.5.2005 |  23:54
Halvglad ejer af Home car 45 Racer Spirit 2002. Dejlig lys og velindrettet. Drømmevognen men desværre har den nu stået på autoriseret værksted i 2 mdr. og ventet på en ny bagrude!
Derudover er bunden i toiletrummet revnet efter sammenlagt 7 ugers brug.
Der er ifølge forhandleren ingen hjælp at hente fra fabrikken da garantien er udløbet.
Sidst men ikke mindst ville det være rart fra sagkyndig side at få belyst, er det lovligt som vognen er leveret med vanddunk med dykpumpe i gaskassen.
Hej Johnny. Det er da helt klart fo..   Flemming Olsen 27.5.2005 |  11:54
Hej Johnny. Det er da helt klart for ringe, at forhandleren ikke har repareret vognen inden for 2 måneder. Hvis garantien er udløbet, er det vil fair nok at man - desværre - selv må betale, men hvordan kan det være at brusebunden kun har været brugt i 7 uger, når vognen er 3 år gammel ?
Før man angriber en forhandler for ..   Tommy Hansen 27.5.2005 |  13:02
Før man angriber en forhandler for nøl skal man huske på at det ofte på nogle CV-mærker kan være svært at få stumperne hjem fra fabrikken.
For at skifte et vindue og måske en brusebund skal delene jo hjem og ikke alle fabrikker bruger dele der helt i standard.
Hej Flemming og Tommy, spændende me..   Johnny Larsen 30.5.2005 |  22:29
Hej Flemming og Tommy, spændende med en reaktion.
Flemming fejlen ved brusebunden blev konstateret umiddelbart før sommerferien sidste år efter brug i 2 sommerferier + det løse, ialt 7 uger. Bunden er ganske enkelt ikke understøttet godt nok, konstruktionsfejl.
Tommy hensigten var ikke at hænge en forhandler ud, han har efter min opfattelse gjort hvad han kunne, men har importøren/fabrikken også det? Tager jeg helt fejl, når jeg formoder, at du er ansat i campingbranchen?
Mener du helt seriøst, at det er rimeligt, at skulle vente foreløbig 2 mdr. på at få skiftet noget så banalt som en rude på en næsten ny vogn?
Faktisk er det jo lige nøjagtigt de..   Tommy Hansen 31.5.2005 |  7:16
Faktisk er det jo lige nøjagtigt det jeg skriver: At nogle CV-fabrikker ikke følger op med levering af reservedele og at nogle fabrikker bruger dele der ikke er standard og derfor er svære at skaffe hjem. Jeg er sikker på forhandlerne gør hvad de kan, for når varen er leveret til kunden er pengene jo også hjemme.
Ja, du tager meget fejl da jeg har et godt fuldtidsjob i et stort gasselskab.
Ja, jeg mener du skal vente til forhandleren har fået delene hjem - hvad vil du ellers gøre ?
Min begrundelse - se herover.
At det er alt for dårligt af fabrikken er vi helt enige om.
Hej Johnny. Home-Car har i år fået ..   Flemming Olsen 31.5.2005 |  11:29
Hej Johnny. Home-Car har i år fået en ny importør i Danmark, der måske endnu ikke er helt oppe i omdrejninger. Kigger du på Home-Cars hollandske hjemmeside, så vil du se at høj service eren del af deres grundkoncept. - Har du prøvet at spørge en af de andre og nye forhandlere om de kan hjælpe dig hurtigere ? (Personligt har jeg gode erfaringer med Holbæk Caravancenter).
Prøv evt. også www.vs-camping.dk so..   Tommy Hansen 31.5.2005 |  13:28
Prøv evt. også www.vs-camping.dk som har forhandlet Home-Car i lang tid.
Vi har en ældre model, 38 fra 1986,..   Torben Wire 28.10.2005 |  11:35
Vi har en ældre model, 38 fra 1986, og synes det kunne være hyggeligt at møde andre med ældre vogne. Så ideen med en klub for Home-Car er bare god. Vores e-mail er twire@get2net.dk. Vi vil gerne være med til at starte en klub op.
Bedste hilsener Torben Wire.
Hej! Er der nogle der har en instru..   Mogens Koch 30.10.2005 |  17:33
Hej! Er der nogle der har en instruktionsbog til en home car rally 442 "86. Det jeg ville vide mere om er strøm anlægget 12/230v
Hej. Instruktionsbog haves - måske ..   Jens-Erik Thomsen 30.10.2005 |  18:22
Hej. Instruktionsbog haves - måske Vi købte i foråret en 86 Home Car Rally GTI 442, og jeg tror, at der ligger en gammel instruktionsbog i vognen. Min mail er jenserik@thomsen.mail.dk. Til hengæld er forruden pludselig revnet indvendigt. Hvor finder man en ny rude til en vogn fra 1986 ? God idé med en klub
Også jeg synes, at dannelse af en b..   Flemming Olsen 30.10.2005 |  22:49
Også jeg synes, at dannelse af en brugerklub er en god idé, der flere gange har været oppe at vende i dette forum. Men måske er antallet af Home-Cars i Danmark i øjeblikket et for lille grundlag at starte på, siden der ikke sker noget.
- Ville det være en idé at medtage de andre mærker - f.eks. Chateau - som samme fabrik fremstiller, i en Dansk brugerklub ?

Mange hilsener
Flemming O
Idéen med at medtage andre mærker f..   Torben Wire 31.10.2005 |  14:36
Idéen med at medtage andre mærker fra samme fabrik er ok. Så måske det kan hjælpe på interessen.
Bedste hilsener
Torben Wire
Vi, min kone og jeg, vil gerne høre..   erling Bitsch 8.3.2006 |  18:22
Vi, min kone og jeg, vil gerne høre mere fra "professionelle" Home Car-ejere. Vi har omkring juletid købt en Home Car Racer 49 Trophy. Vi har ikke kørt endnu, vi har ikke haft vand på af hensyn til frosten. Vi har gennemprøvet Thruma-varmen og gasvarmen, som er ok, men også konstateret, at der går el-ledninger ud i gaskassen. Jeg har bemærket, at der i forkanten af gaskassen er en bred åbning, eventuelt for udluftning, men om det er nok, ved jeg ikke. Måske nogen i dette forum kan give svaret. Umiddelbart er der tale om en dejlig vogn, men vi vil gerne høre lidt mere om produktet. En god id'e med en dabatside.
Venlig hilsen til alle Home Car peoble.
erling bitsch
Hej alle sammen jeg har lige købt e..   Preben Jensen 13.3.2006 |  17:55
Hej alle sammen jeg har lige købt en Homecar rally 532 fra 1987 men har et kæmpe problem er der nogen der ved hvordan man skifter en del af bunden ud i en sådan da min er råden i bagenden jeg ved godt at kassen skal løftes fri af rammen der hvor bunden skal skiftes men ellers ikke andet men jeg ville gerne vide lidt mere om det inden jeg gik igang.
Hej preben Vi har lige udskiftet en..   Anette Kobborg 8.4.2006 |  22:57
Hej preben
Vi har lige udskiftet en del af bunden i vores homecar rally 55 fra 86. Vi startede inde fra. fjernede alt det dårlige og løsnede skinnerne i kanten når det er gjort ( masser af arbejde) lavede vi et nyt skelet til at bære. lagde en god vandfast krydsfiner underbunden, HUSK TRÆBESKYTTELSE, og isolerede med flamingo og så en 9 mm vandfast krydsfiner til gulv inde i vognen. Disse plader skubber du ind fra ydersiden under skinnerne skal løsnes. Fug det hele smaddergodt med en byggesilikone ( er fin elastisk til formålet) skinnerne skrues fast med NYE rustfrie/ syrefrie skruer. og så er du flyvende. Der er mega meget arbejde i det men nu har vi ihvertfald en flot vogn. Husk ekstra forstærkning i hjørnerne hvor støttebenene sidder fast. og masser af træbeskyttelse under bunden. Kan faktisk ikke få for meget.
Håber du snart kommer ud og køre med vognen.
Hilsenb
Anette Kobborg
Hej, vi har også lige anskaffet os ..   Peder Ulrik Pyndt 2.5.2006 |  13:06
Hej, vi har også lige anskaffet os en "Home car rally GTI 552" fra ´86.Er der nogle der har instruktionsbogen til den også. Her var der også lidt med el nettet inde i vognen. Det er jo nok den samme som i 442, så det kunne være at jeg kunne få en kopi af denne hvis den kom frem??? Ligeledes har vi problemer med at få gasfyret til at varme sådan rigtigt... Det brænder, men varmer sgu ikke rigtigt... Hvis der er nogle der har forstand på dette må de meget gerne komme med lidt råd... Vi er nye på området og har ærligtalt ikke meget forstand på dette...

Hilsen Rikke og Peder Ulrik
Til Rikke og Peder. I skriver at I ..   Tommy Hansen 2.5.2006 |  14:33
Til Rikke og Peder.
I skriver at I er nye på området og derfor må jeg råde Jer til at søge faglig bistand når der er noget galt med gasinstallationen og de gasforbrugende apparater. Det gælder Jeres (og andres) sikkerhed.

Mvh. Tommy
Jeg glemte lige: Det er ulovligt se..   Tommy Hansen 2.5.2006 |  14:34
Jeg glemte lige:
Det er ulovligt selv at rode med gasinstallationen i campingvogne.

/Tommy
Hej Tommy, Tak for rådet, jeg vil p..   Peder Ulrik Pyndt 4.5.2006 |  23:21
Hej Tommy,
Tak for rådet, jeg vil prøve at høre en fagmand omkring gasfyret. Det er rigtigt, det er sgu ikke til at spøge med gas, har allerede anskaffet en gas alerm som skal smides i vognen.
Så hedder vognen iøvrigt 532 hvis det skal være helt rigtigt. Ved du hvad den originale omformer/lader til det elektrikste evt hedder. Den der sidder ser fin nok ud, men ligner noget der er eftermonteret. Hvis det nu var en original som bare hvar flyttet lidt rundt kunne han måske finde en forklaring på hvordan og hvorledes man skal smide batterier til. Kunne jo være rat at have lidt 12V når man holder ude i ingen ting. Vores turer går for det meste til steder uden 230V :-) Nu hvor man er opgarderet til campingvogn fra bioark kunne det jo være rat med lidt strøm også :-) (man bliver hurtigt malig)
Det blev godt nok en lang besked... :-)

MVH Peder Ulrik
Hejsa. Synes Jeres debatforum ligge..   Dorthe Jørgensen 14.6.2006 |  6:37
Hejsa.
Synes Jeres debatforum ligger lidt stille :o) Ellers en rigtig god ide. Vi har kig på en home-car Eureka 50 fra 86 og jeg har søgt mange steder for at finde lidt oplysninger om mærket. Gør os lidt betænkelige, at et par stykker har skiftet gulv. Er der nogen der ved, om det er en ofte set svaghed ved vogne af dette mrk. fra 80´erne?

venlige sommerhilsner Dorthe
god ide med sådan en debetforum vi ..   julie holm jensen 20.9.2006 |  22:48
god ide med sådan en debetforum
vi har lige købt en racer trop. 49 kmf fra 2005 er der nogle der har den model
hej er der nogen der har erfaring ..   per møller kroman 20.5.2007 |  17:09
hej
er der nogen der har erfaring med home-car rally contour 51 tk 1995
hvad skal man kigge efter ved køb af brugt home-car
og hvad er den generelle menig om home-car

mvh
Per Kroman
vejle
Jubi jeg fandt et Forum omkring Hom..   Henrik Sørensen 27.5.2007 |  23:56
Jubi jeg fandt et Forum omkring Home-car. Er selv ejer af en Rally 462 årgang 1990. En dejlig lys vogn der er nem at have med at gøre.
Hej alle, vi har netop købt en home..   Benny Knop 19.6.2007 |  20:45
Hej alle, vi har netop købt en home car racer 45 trophy og har selvfølgelig været ude at trille en tur, her opdagede jeg et problem (konstruktionsfejl??) i skabet lige bag højre hjul sidder omformer og sikringer men der er også et udlufningshul i bunden, det er særdeles uheldigt placeret da regnvand og snavs sprøjter direkte fra hjulet og ind i skabet, er der nogen der har et forslag til løsning af det problem?? hilsen Benny
Hej Benny. Jeg har haft en Hobby hv..   Claus Nielsen 19.6.2007 |  21:02
Hej Benny.
Jeg har haft en Hobby hvor der var sat nogle 10 - 15 cm lange plastikrør ned i udluftningshullerne, Ved ikke dimensionerne på dem.
Men det var nogle grå rør som lignede afløbsrør som dem man har under vasken hjemme i huset. Prøv at måle den indvendige dimention og kør i det lokale byggemarked og køb sådan et rør og skær det til og sætte ned i udluftningen.
MVH Claus
Hej Claus ja det er måske en muligh..   Benny Knop 20.6.2007 |  18:52
Hej Claus
ja det er måske en mulighed, havde selv tænkt mig at prøve med en stænklap, men virker det ikke tilfredstillende kan jeg prøve røret som du skriver eller måske begge?
MVH Benny
Hvad så venner - med en Home Car? S.. Svend Poulsen 20.6.2007 |  20:21
Hvad så venner - med en Home Car?
Skal vi iike have en klub op at stå?.
Har tidligere luftet tanken uden den store respons, men det kan da stadig lade sig gøre, hvis der er nogle, der er med på tanken!!
MVH
Svend
mail: elseogsvend snabelawebspeed.dk

Forstør Zoom
Hej Svend, og andre Ved et rent til..   Jørgen Glad 3.11.2007 |  20:28
Hej Svend, og andre
Ved et rent tilfælde sad jeg og fandt denne debatside og selv om det ikke syntes at være den store tilslutning til en klub, vil jeg gerne melde mig under fanerne. Vi bor i Jægerspris, har en rally 445 og kender ikke nogen andre Home Car ejere. Men altså! her er vi så...
Med venlig hilsen
Anne Jørgen
Hej Jørgen (evig) Glad. Det er ikke..   Svend Poulsen 4.11.2007 |  16:01
Hej Jørgen (evig) Glad.
Det er ikke første gang jeg har prøvet at skabe interesse for en Home Car klub, men problemet er nok, at der ikke er så mange af dem, Synd for det er en dejlig vogn.
Jeg har endda foreslået at inddrage Chateau og Delta, som kommer fra samme koncern, men ikke opnået nogen respons, så ---- det bliver nok ikke til mere.
mvh
Svend
Hej Svend. Jo, du har sikkert ret. ..   Jørgen Glad 6.11.2007 |  21:10
Hej Svend.
Jo, du har sikkert ret. Vi er ikke så mange, men men men.... Jeg er ikke så velbevandret i brug af internet, men der er måske en anden måde at gøre det på, så jeg vil forelægge det for et af mine børnebørn, som er på nettet altid og høre om der er en anden måde at komme i kontakt med andre Home-car brugere.
Hvor har du det med "evig glad" fra, det er normalt kun i brug ret internt. Så det kunne være at vi skulle mødes en dag over en lille øl et sted i lille Danmark. Så hvis du syntes det samme , har du jo min mail adrs, så bare skriv. Måske er der andre der læser dette og så melder sig under fanerne.
Med venlig hilsen Jørgen 47530535
Hej igen Jørgen, nej jeg har IKKE d..   Svend Poulsen 6.11.2007 |  21:35
Hej igen Jørgen, nej jeg har IKKE din mailadresse, men du kan sende den til elseogsvend@webspeed.dk., men jeg gemmer da lige tlf. nummeret.
Og til Evigglad:
Jeg er inkarneret AaB fan (fodbold), og klubben havde for få år siden en Søren Frederiksen som spiller. Han var altid glad og smilende - gik derfor under navnet Søren Evigglad.
Fansene sang under spilleropvarmningen : Søren glad -Søren glad - Søren evigglad.
Herlige tider, som jeg mindes med glæde.
mvh
Svend
Go'råd-HOME-CAR 462 /1995 Hej, har ..   nich.flint 5.3.2008 |  17:30
Go'råd-HOME-CAR 462 /1995
Hej, har fået tilbud på en overstående cv som er pæn og i orden, pris 32.000,00 Dkr.
Vi er første gangs køber og mangler lidt mod til at komme igang.
Vores trækker vil være en Rav4-diesel med 116 hk. er der nogen der kender til overstående cv model?
Svar venligst hurtigt da tilbudet gælder indtil fredag den 7 marts i år
MVH Nich
Hej vi er nye campister og har kig ..   Bruger slettet 7.6.2008 |  16:31
Hej vi er nye campister og har kig på en homecar Raser 49 thorpy. Årgang 2005. Vi syntes den passer godt til os da vi har 3 små børn. Hva må vi gi for sådan en og er der andre der har erfaring i denne model. Hvordan er gensalgs prisen hvis vi vil sælge den igen efter et par år?
MVH Erik Knudsen
Har en Eureka 44 fra 1986. En meget..   Bruger slettet 5.8.2008 |  23:54
Har en Eureka 44 fra 1986. En meget fin vogn, som vi har haft glæde af i 6 år. Netop hjemkommet fra Norge må vi konstatere at køleskabet ikke virker perfekt, hverken på el eller gas. Blæseren er gået i stk. Mon det kan betale sig at reparere skabet?
Hilsen
Asger Jensen
Hej Jeg har købt en Homecar racer ..   Gert Juhl 20.10.2008 |  13:37
Hej

Jeg har købt en Homecar racer 45 spirit fra 2001, vil hører om der en der har instruktionsbog til denne model, evt. kopier af bogen
Hej Gert. jeg ved ikke om det er no..   Svend Poulsen 20.10.2008 |  13:54
Hej Gert.
jeg ved ikke om det er noget specielt du har brug for af instruktioner.
Jeg har en brugsanvisning til Home Car/Chateau - min Home car (racer 45 spirit9 er fra 2006, og jeg vil tro de er ens.
Endvidere er der også en til Truma varmeovnen , men mail evt med et billede af din vogn til :
elseogsvend(snabela)webspeed.dk, hvis du mener det her kan være en hjælp.
Jeg synes dog - i forhold til andre vogne jeg har haft - at det egentlig ikke fortæller ret meget om den.
mvh
Svend
PS: kan se i salgaannoncer at 2003 ..   Svend Poulsen 20.10.2008 |  14:18
PS: kan se i salgaannoncer at 2003 modellen er magen til min, så mon ikke også 2001 modellen er det?
mvh
Svend
Hej Gert Juhl Jeg har en Home-car R..   Preben Frederiksen 15.11.2008 |  13:25
Hej Gert Juhl Jeg har en Home-car Racer Spirit 2001 købt som ny, jeg kan fortælle Dig at der følger ikke nogen instruktionsbog med vognen som ny,
der følger en lille folder med som fortæller om udstyr samt telt mål.
Mange Hilsner Preben
Jeg har netop købt en home-car Race..   Finn Madsen 17.1.2009 |  20:09
Jeg har netop købt en home-car Racer 45 spirit,kan nogen fortælle mig hvad A målet er? Og hvordan man måler det.
Venlig hilsen Finn
a målet er 905 for årg 2005, eller ..   martin larsen 17.1.2009 |  22:08
a målet er 905 for årg 2005, eller 900 for årg 2006-2007
Hej Finn - A- målet er 900 på din (..   sepp 18.1.2009 |  11:21
Hej Finn - A- målet er 900 på din (og min) Racer 45 Spirit!!
mvh
Sepp
Nogen af jer Home car ejere, som ke..   Dennis Nymark 22.8.2010 |  18:09
Nogen af jer Home car ejere, som kender til modellen 65 racer trofhy ?
og er der lavet en hjemme side for Home-car ejere ?
Hej Dennis jeg har en home-car rac..   kenneth nielsen 24.8.2010 |  16:33
Hej Dennis
jeg har en home-car racer 65 kfu trophy
om der er en hjemmeside ved jeg ikke
hvad kan jeg hjælpe med
mvh kenneth
har købt den :-) Men syntes da det ..   Dennis Nymark 24.8.2010 |  20:17
har købt den :-) Men syntes da det er en fantastisk indretning..
Hej Dennis. Til lykke med vognen - ..   Svend Poulsen 24.8.2010 |  20:44
Hej Dennis.
Til lykke med vognen - har selv haft en 45 spirit, og jeg tror ikke du/i vil fortryde jeres køb, det er dejlige vogne Home car har lavet.
Vi var MEGET glade for vores (savner den lidt ind imellem)
Hej Kenneth, HJÆLP :-) alligevel, ..   Dennis Nymark 14.11.2010 |  12:13
Hej Kenneth,
HJÆLP :-) alligevel,

hvordan virker TV/antenne i denne trophy 65 ??
Hej jeg har lige opdaget dette foru..   Knud F. Olesen 3.7.2011 |  12:39
Hej jeg har lige opdaget dette forum.
Jeg har en Home Car Raly 462 fra 1995 og er meget glad for den.

Et spørgsmål i denne lyn og torden-tid - er det lige så sikkert i en home car rally462 i tordenvejr som i en bil. Er der nogen der ved, om denne CV lavet af metalplader på ydersiden?

vh / Knud
Jeg har en ældre Home-Car Rally 362..   Claus Alstrup Nielsen 24.7.2011 |  12:55
Jeg har en ældre Home-Car Rally 362 fra 1988. Der er nogle småting som baglygter og andre plasticting som nu trænger til en udskiftning, men hvor kan man købe reservedele til disse ældre Home-Car campingvogne. Jeg synes ikke rigtig jeg har kunnet finde ud af noget via nettet.
Jeg har en Home Car Rally 512 fra 1..   ARLY VEDEL 17.10.2011 |  20:14
Jeg har en Home Car Rally 512 fra 1994 er utrolig glad for den, har lige været 1 måned i Rom.
Kan nogle være behjælpelig med hvor jeg kan købe gummilister til min dør?
ligeledes søger jeg efter en frontklap da min egen efterhånden ikke er for pæn. Findes der en importør i Danmark?
Jeg har en Home Car Racer Stremear ..   Oluf Lausen 5.11.2011 |  11:56
Jeg har en Home Car Racer Stremear 45 fra 2007 som vi er glade for , men da vi har den til eftersyn hos DCU center viser det sig at forruden er gået fra hinanden vi mener at det muligvis er sket ved indbrudforsøg.Er der nogen der har været ude for noget lignede med en forrude. Til Arly Vedel prøv Kais Caravan i Ejby på Fyn

Deltag i debatten

Du skal være logget ind for skrive eller redigere i vores debatforum

E-mail  
Password  
Husk mig  

Er du en ny bruger af vores debatforum, kan du oprette en profil her

Har du glemt dit password?

Fortvivl ikke. Udfyld din e-mail adresse herunder, og vi sender dig straks et nyt.

  E-mail