Hovedområder
Arrangementer /træf
Autocampere
Biler
Camping i TV
Campingnyt
Campingpladser i DK
Campingpladser i udl.
Campingvogne
Digital TV
Diverse
Efterlysninger
Fortelte og telte
Gode råd
Konkurrence
Køb og salg (Udstyr)
Mit vogntog
Navigation
Ny campist
Personlige sider
Rejseinspiration
Storebæltsbroen
Udstillinger
Udstyr og Tilbehør
Vintercamping
Debatforum på diverse mærker
Alle områder (liste)
Alle områder (detalj.)
Betingelser
Hjælp:
Oprette ny tråd eller svar på indlæg
Camping i TV
Fold alle indlæg sammen

Titel Forfatter Dato

Signe og Peer Neslein i TV2  Peer Neslein 10.7.2010 |  16:56  
Mandag den 12. juli 2010 kan du se Signe og Peer Neslein i TV2 Go morgen Danmark, hvor de fortæller om camping, campingvogne og autocampere.

Udsendelsen sendes fra kl. 07.00 om morgenen som "Live" TV- fra Tivoli i København.

I programmet fortæller Signe og Peer om en af de mindste og billigste campingvogne. De viser ligeledes en af de mest solgte vogne gennem alle årene og endelig vises en af de største og dyreste campingvogne i Danmark. De slutter med at vise den ultimative campingbus, som vel nærmest er et rullende hotalværelse.

Forstør Zoom

En god ide at national TV i Danmark..   Gorm Eskelund 10.7.2010 |  21:21
En god ide at national TV i Danmark sætter lidt fokus på camping.
Flot arbejde og stort tillykke, at ..   Peter M. 10.7.2010 |  22:18
Flot arbejde og stort tillykke, at det er lykkedes at få foden indenfor. Håber det evt. med tiden kan føre til mere tv-tid på tv2 for jer. :-).
Så må vi ikke håbe det går på samme..   Bent-L 11.7.2010 |  7:50
Så må vi ikke håbe det går på samme måde som sidste gang TV2 havde camping i deres morgenprogram !!!!! (med den løbske bil bagud af autocamperen)
http://www.youtube.com/watch?v=Yslp..   Michael Nielsen 11.7.2010 |  8:58
www.youtube.com
Shiit happens. Vi husker noget lig..   Bruger slettet 11.7.2010 |  9:39
Shiit happens. Vi husker noget lignende m en el-bil.

Og for øvrigt, hvem stod for præsentationen? Det er nok ikke sket for dem senere.

Mon kanalens "værgring" mod camping kan skyldes simpel skræk, altså personale værgringer, og forhøjede forsikringspræmier. Det der er altså farligt.

Eller gav det blod på tanden, forhøjede seertal, så Peer og Signe forventes at komme med et nyt og endnu bedre stunt:-)) I ved, det det der gør sig bedst er biljagter, eksplosioner, skyderier, mord og voldtægter.

Eller også, helt simpelt, at man lader sig stikke af en hveps, eller vader rundt blandt piranhas, i ved de fisk der skeletere en okse på sekunder.

Vi lærer for øvrigt også, at man altid skal trække håndbremsen på CV før der kobles fra, så hvad har de gang i, de 2 campister.

Det var I alt fald ikke Peer og Signe, så var det selvfølgelig ALDRIG sket.

Eller hvad gør man ikke for at underholde os? Vi venter spændt :-)
Det klarede i da rigtig fint!! :) H..   Knud Madsen 12.7.2010 |  10:05
Det klarede i da rigtig fint!! :)
Håber TV2 kunne få mod på noget mere camping- og bilstof.
Det er da i grunden sært, at de områder, som optager så mange mennesker så meget, nyder så ringe bevågenhed på lansdækkende TV.
Det var da meget mere interessant at se sådanne udsendelser, frem for de inderligt kedsommelige genudsendelser af alt muligt uaktuelt og fjollet.

mvh
Knud
Campinghabitten er afgået ved døden.. Bruger slettet 13.7.2010 |  6:04
Campinghabitten er afgået ved døden - og - Du kommer 20 år for sent - hvis Du gik ud på en campingplads sådan, tror jeg faktisk Du bliver til grin.

Udtalelser af Peer Neslein på landsdækkende tv og jeg håber at disse udtalelser var ment som en joke og som noget internt, som var aftalt på forhånd, men jeg mener at det er et meget dårligt og meget forkert signal at sende til kommende campister.

Man kan på en campingplads gå klædt fuldstændig som man selv agter det og dette skrevet til de nye campister der så, og i særdelseshed hørte, hvad man åbenbart IKKE skal bære af tøj på en campingplads.

Der ER intet tøjcodecs på en campingplads og hvis andre mener at en bestemt type tøj er "yt", så skal man kun betragte disse tåber som - tåber.
Gå i det tøj Du synes og lad dig ikke styre af andres mening, for tænk hvis det blev alle andre der skulle bestemme over ens liv. Hold da op, hvilken suppedas ville vi ikke lande i med alt den ensformighed.

Forstør Zoom
Du er da også så forstokke Per. :-).. Bruger slettet 13.7.2010 |  10:43
Du er da også så forstokke Per. :-)

Underligt, men interessant. Klæder skaber folk, prøv en google.

Det er mere kompliceret end som så, og måske farligt, kan, som du lige gav udtryk for, kan misforstås. Og dog. Campinghabitten er vel efterhånden meget yt, bortset fra brugt som erstatning for de lådne inderst til fisketuren.

Dit obs retter så eventuelles vildfarelser.

Men det handler om en "opdatering" af nogle fortidige _billeder_ som nogle i nationen måske har af camping og campister.

Jeg har da også lidt med den påklædning, der brugt døgnet rundt kan antyde noget af en meget afslappet indstilling til tilværelsen, et stort spiritusforbrug, eller også, når man ser det hos fastboende, sygdom eller overvægt, der gør at man ikke rigtigt kan finde sig til rette i anden beklædning.

Beklædningen, set i dag, et taber eller handicappet signal. Undskyld men sådan opfattes det altså her.

Og jo, undskyld. Det er da stadig de sæt der vælges med til alvorligt syge der skal på sygehus og plejehjem.

Altså, campinghabitten gir hos nogle forkerte signaler, dels til unge, men også til folk i vores alder der har oplevet lidt af hver.

Og da man prøver at fremme camping, få nye ind i folden, lægges der afstand.

Hvor mange vil f.eks hjemme i de vante omgivelser iført kondisæt, gå ud mellem andre mennesker, i byen for at handle eller hvad det nu kan være.

En ting er at man har et bekvemt hjemmesæt, men det er netop til privat brug.

Jeg ved ikke rigtig hvor nudisterne skal indplaceres i det her, har de et problem hvis de vil skifte mode?

Nøgleordene kom efterfølgende; At man klær sig som hvis man skal på / er på charterrejse. :-o Kan det være mere folkeligt?

Jeg forstår derefter ikke hvad du er ked af Per?

Forstør Zoom
Per - Du forstår da også at opfatte..   John Henckel 13.7.2010 |  11:00
Per - Du forstår da også at opfatte det sagte ord negativt. Hvorfår anfægter du ikke også udtalelsen at det er yt at have et sort/hvid tv ??. Jeg må vel også selv bestemme hvor nyt eller gammelt tv jeg har, hvis jeg vil have et sort/hvid tv - så må jeg vel have det i fred. ???

Men du kan vel næppe være uenig i jeg ikke ligefrem ville være helt med på de nyeste noder med et Grundig Sort/hvid tv fra 70'erne ?. Det er præcis det der var ment i samme udtalelse om det gammeldags campinghabit outfit. Det var noget man benyttede 20 år siden, du ser ingen gå idet idag.

John.
Jeg ville være blevet meget skuffet..   Bruger slettet 13.7.2010 |  11:12
Jeg ville være blevet meget skuffet hvis ikke DU, Sten, med dine rodede og totalt intetsigende indlæg, var kommet på banen.
Du har sikkert ret i ALT hvad Du skriver, jeg falder desværre bare i søvn inden jeg når til dit sidste punktum. ;-) Beklager.

Ja, jeg er muligvis forstokket i din verden, men jeg har dog en mening der er forståelig for alle - eller NÆSTEN alle, Sten og min mening er fuldstændig som jeg skriver i mit forrige indlæg, at man ikke skal ligge under for, hvad andre tænker om ens påklædning.
At man er alkoholiseret, på vej hjem fra hospital, en fed person eller lider af andre vildfarelser i din verden, er da så sørgeligt, så sørgeligt.
Prøv engang at læse og forstå hvad Du selv skriver, Sten. Det er en meget trist holdning til dine medmennesker. Trist læsning og jeg håber at, nu jeg har kæmpet mig igennem dit indlæg, at det er én eller anden form for humor Du forsøger at skrive. I så fald beklager jeg, for jeg fatter ikke en hamrende fis af hvad Du skriver.
Hej Per Det jeg mener med min udtal.. Peer Neslein 13.7.2010 |  11:18
Hej Per
Det jeg mener med min udtalelse er at jeg er træt af at TV-stationerne, de landsdækkende, altid tror at ALLE campister går i ens joggingtøj. De tror at man SKAL gå i joggingtøj. Og det er jo fuldstændig latterligt at putte en stor del af Danmarks befolkning ned i en kasse, da det jo ikke er sandt.
Vi campister går i det vi føler os godt tilpas i, men det er efterhånden ganske få der går i den gammeldags type joggingtøj, hvor "far og mor" går i det samme joggingsæt. Men de store TV-stationer tror at sådan skal man gå på en campingplads. Og det var den holdning jeg angreb.
Måske skulle vi sende nogle billeder af os selv så vi kan få syn for sagen.
Hvad går du i Per?

Forstør Zoom
Beklager John. Krydsende indlæg. J..   Bruger slettet 13.7.2010 |  11:20
Beklager John. Krydsende indlæg.

Jeg forsøger at fortælle til nye campister at, det er fuldt legalt at gå i lige nøjagtigt den påklædning man ønsker.
Det er der vel ikke noget ondt i, vel?

At jeg skulle opfatte det sagte negativt, er da vist noget vås. Når der bliver sagt som der bliver gjort og jeg har en mening om dette, er det kun den der læser mit indlæg, der får det negative ud af min mening.
Kære Peer. Hvis man skal tro andre ..   Bruger slettet 13.7.2010 |  11:29
Kære Peer.
Hvis man skal tro andre skribenter her på forum, går jeg i for små sko. ;-)
Det gør man hvis man har en anden mening en hovedparten.

Jeg går i lige nøjagtigt det jeg vil gå i. Om der er pletter på trøjen eller på bowserne, rager mig i den grad en høstblomst. Bare det er rent.
Er farven grøn lyseblå med tværstriber på langs, er da fløjtende uden betydning.

Mennesker, der ikke er campister, har da set hvad en campist går i af tøj og den vildfarelse at Du skal overbevise dem om at, campisterne IKKE går i joggingtøj, holder ikke. Der har været så mange forskellige indslag i tv, så dansken ved godt hvad en campist har på af dress.
Jeg kan så tilføje, at min svigerda..   Knud Madsen 13.7.2010 |  11:48
Jeg kan så tilføje, at min svigerdatter blandt mange andre, ikke gider komme på en campingplads alene fordi hun er bibragt den opfattelse, at alle campister, uden undtagelse, er folk som skal iføre sig den kendte campinghabit, hvor far, mor og børn er i ens outfit og sidder/ligger, flyder øldrikkende, bøvsende og råbende alle vegne, medens de hele tiden griller sløje pølser.

Det billede vil jeg meget gerne være med til at udviske, idet jeg absolut ikke mener det er et retvisende billede. Var det sandheden, kom jeg bestemt heller ikke på campingpladser. :)

At så oplysningen til borger og samfund i øvrigt blev serveret så fikst af Peer, synes jeg var helt perfekt! :-)) Men humor og glimt i øjet har ikke altid lette vilkår! :-(

Og Per Jørgensen, jeg synes helt bestemt, at du blot klæder dig og dine, som du finder bedst, men tag ikke alt så inderlig tungt. Prøv at se lidt lyst på tilværelsen, selv om det kan være svært ind imellem!! :-))

mvh
Knud
Hej Per Jeg synes det er ganske pos.. Peer Neslein 13.7.2010 |  11:50
Hej Per
Jeg synes det er ganske positivt med en dialog. Så her er mit svar.

Du skriver:
"Mennesker, der ikke er campister, har da set hvad en campist går i af tøj"

Hvor har de set det Per?

Forstør Zoom
Det er meget sjovt at konstatere at..   Peer Neslein 13.7.2010 |  11:54
Det er meget sjovt at konstatere at du selv i dit indlæg skriver følgende:
"Der har været så mange forskellige indslag i tv, så dansken ved godt hvad en campist har på af dress".

Det er jo netop det der er problemet at de landsdækkende TV-stationer har vist de forkerte billede gang på gang gennem årene.

Så måske er vi enige uden at du ved det :-)
"Der har været så mange forskellige..   Bruger slettet 13.7.2010 |  11:59
"Der har været så mange forskellige indslag i tv, så dansken ved godt hvad en campist har på af dress."

Det skriver jeg faktisk i mit indlæg. Godt nok nederst og det er ikke sikkert alle er nået dertil. ;-)
Iøvrigt har vel nok enhver familie, venner eller bekendte der er campister, så helt ukendt er det nok ikke, hvilken påklædning en campist har på.
Det er muligt at vi er enige, men d..   Bruger slettet 13.7.2010 |  12:05
Det er muligt at vi er enige, men de indslag jeg har set, har der været campister med meget forskellig påklædning OG der har også været campinghabitten, men godt så.

Vi lader det ligge. ;-)
Per kan som sædvanlig ikke tåle at ..   Bruger slettet 13.7.2010 |  12:50
Per kan som sædvanlig ikke tåle at blive sagt i mod, andres synspunter, uden at blive grov og personlig. Kan man ikke finde på andet, kan man da brokke sig over noget uden for emnet. Min gramma eller rod er som den er.

Læs at jeg skriver, af nogle KAN opfattes. og, at jeg også har lidt i den retning, affødt af de og de erfaringer. Hvilket mere eller mindre bekræftes af andre - og vel er årsagen at man i det hele taget gir sig tid på at lave en "stunt" omkring sagen.

Jo "forstokket" er morsomt ment. Forstokket som en der hænger fast i fortiden.

Som jeg siger går det i udsendelsen på de _billeder_ folk har af Camping. Ikke på kritik af campisterne hverken enkeltvis eller i flok.

Utroligt at det kan "tænde" hvis der mangler et par småting i teksten.

mvh
Positivt at prøve at at slå hul på ..   Bruger slettet 13.7.2010 |  21:36
Positivt at prøve at at slå hul på myten om campinghabitten (hvis nogen stadig har den opfattelse). Og positivt at det sker med et smil på læben.

Men ..

Men jeg kom til at tænke på golf. Jeg spiller ikke golf, for jeg ville nok blive til grin med min påklædning. Jeg køber nemlig helst ikke tøj bare p.g.a. et modelune - jeg køber hellere tøj jeg SELV synes er pænt og som jeg befinder mig godt i. Du skal have 'udseendet i orden' for at begå dig på golfbanen. Men det passer ikke at man blir til grin, sir en af mine venner (der spiller golf). Det er kun en myte. Men alligeven .. jeg spiller i al fald fortsat ikke golf. Og min ven prøver stadig at fortælle at man IKKE blir til grin.
Jeg kan nu ikke se at der er noget ..   Lars 13.7.2010 |  22:19
Jeg kan nu ikke se at der er noget negativt i Per's indlæg, tværtimod, camping handler jo blandet andet om at acceptere andre som man er.
Og ja, jeg går i det der passer mig, og er der et hul på strømpen, ja så spare vi vasken næste gang den skiftes... sådan er det.

Den eneste her der ikke kan tåle kritik er da vidst Hr. Basbøll, som Per ganske rigtigt skriver, kommer med sine lange og fuldstændige uoverskuelige indlæg.
Der hvor skoen tydeligvis trykker, ..   John Henckel 13.7.2010 |  22:51
Der hvor skoen tydeligvis trykker, er at mange har svært ved at acceptere Basbøll faktisk er ganske velformulerende, og ikke mindst god til at argumentere for sine holdninger og de emner han ellers går ind i. Det er mere end hvad mange andre gør. De føler sig ramt, og evner ikke at forsvare sin sag med argumenternes magt, og har derfor kun den mulighed tilbage at blive personlige og feks. beskylde ham for lange og uinteressante indlæg, som man ikke gider læse osv. Jeg vil æde min hat på, at Per har læst hvert et komma i stens indlæg. Kan man ikke få fat i bolden, ja så kan man altid gå efter manden. (vist nok samme taktik Holland anvendte i finalen).

Emnet Per tager op ER offtopic i forhold til de udtalelser der anfægtes, hvilket Neslein selv har bekræftet længere oppe. Udtalelserne var et udtryk for hvordan campister klædte sig for 20 år siden, i forhold til hvordan det er idag. Det havde intet - gentager intet - at gøre med hvad man må og ikke må gå i. Alle må gå i hvad de lyster i, og lyster man at gå i campinghabit outfittet, så gør man det - og må finde sig i man ser gammeldags ud og nogle mennesker VIL grine af disse mennesker. Sådan er det bare.

Det er ikke anderledes end på alle andre områder hvor, dem som afviger fra "mainstream" trenden/looket, vil være de særlige, de underlige, de anderledes osv. osv. - og nu er samfundet desværre indrettet sådan, at hvis du ikke er idealet (går i kikset tøj, er handicappet, er tyk og overvægtig, er meget høj eller meget lav, har synlige sygdomme, er homoseksuel, eller på anden måde bare anderledes, ja så bliver der kigget skævt til dig.
god morgen :) tøj klæder folk, men..   Mona R. Damholdt 14.7.2010 |  6:02
god morgen :)

tøj klæder folk, men folket bestemmer selv hvad der klæder... "enough said" men syntes det er ærgerligt at campingverdenen endelig får mulighed for at vise det dejlige campingliv frem og så mødes Peer og Signe af to TV2 journalister som skøjter henover emnet på skrækkeligste viis og i mine øjne fremstår utroligt overfladiske og jeg sad faktisk mest og blev irriteret på dem da jeg så udsendelsen. Valg af campingvogne kan der tærskes langhalm, men ærgrede mig over at telt campisterne ikke var "repræsenteret". Ej heller de campister som ikke lige "er med på noderne" med spritnye campingvogne med alverdens "dingenoter og himstregimser". I mine øjne behøver man ikke nødvendigvis alverdens luksus og lir for at være campist, men udsendelsen viste nok hvad den kunne på den sparsomme tid i "prime-time"....

god dag til alle,

mvh. Mona
www.hansoghendes.dk
"campingliv - det frie liv med det frie valg"
Hej Mona Du har fuldstændig ret. Me..   Peer Neslein 14.7.2010 |  8:44
Hej Mona
Du har fuldstændig ret.
Men landsdækkende TV tænker altid kun i seertal og det betyder at de spørger efter den mindste, største billigste, dyreste vogn. En 3-10 år gammel campingvogn som de fleste måske har, interesserer dem ikke. Det er der ikke seertal i.
Du efterlyser et telt, men det var jo faktisk med i udsendelsen.
Det der betød noget for mig var at vise at en campingvogn nu om dage ikke ser ud som i 60'erne.
Jeg foreslog dem også at vise en billig og lille vogn og selvfølgelig en typisk campingvogn, som vi gjorde ved at vise en Hobby. Men jeg ville meget gerne have vist flere ganske almindelige vogne og almindelige autocampere. Det samme gælder med teltvogne. Men det lykkedes os at få 3 campingvogne og en camperbus i TV. Så langt så godt.
Men send en mail til TV2 og foreslå dem at lave mere camping.
Per , så har du åbenbart kun set di..   Bent-L 14.7.2010 |  9:11
Per , så har du åbenbart kun set dig selv i tv. Igår var Anne Vibeke også i morgen tv, og der var der Camp-Let med, så måske har morgen tv valgt at tilgodese alle campingportaler, og kan derfor ikke lade den ene om at vise alle de modeller som vedkommende gerne ville. DR1 kørte også en udsendelse med Anne Vibeke og Mark, som testede alt fra det billigste telt til en autocamper og viste forskellige campingpladser for ca. et år siden, så der bliver da vist lidt af hvert for familien Danmark.
Campinghabitten! Ja debatten her a..   Bruger slettet 14.7.2010 |  9:42
Campinghabitten!
Ja debatten her afslører jo igen en hel del forstokkethed om hvad man kan eller ikke kan. (bør eller ikke bør)
Med manglende tolerance, lidt Jantelov og andet forsøger nogle derfor at oprette de "rigtige" etiketter. Men! vi er nu glade for at vi en kold morgen stadig tør iføre os vore gamle campinghabitter når vi går over til baderummene, og iøvrigt i al almindelighed blæser på "inn og yt" både hos os selv og hos andre.
Jeg har ikke set den pågældende udsendelse, men Peers udtalelse må da ses på baggrund af, hvad er godt for hans kommercielle interesser, og det er da helt legalt. uden vi "gamle behøver" at udtale eller mene det samme
Væsentligt, at man ikke lægger mere..   Bruger slettet 14.7.2010 |  9:50
Væsentligt, at man ikke lægger mere i det her end det er. Ikke ser det der tages op som den absolutte sandhed.

Eller tar debatten om enkelthedder personligt.

Om Lones ønsker deles de sikkert af mange. Mere og flere facetter camping i tv.

Her var rammerne givet, Morgeni tv2 og at det skulle foregå i Tivoli koncentreret til en enkelt morgen.

Helt fint her, hvis man havde fået lov til at campere ved springvandet over nogle dage - og løbende filmet campisternes aktiviteter og oplevelser m både det ene og andet.

Bogstavelig talt Tivoliplads-camping - og mon ikke der let kunne være fundet nogle frivillige familier?

Jeg mener f.eks. at det ville være en fremragende ide at lave en programserie der følger nogle nye campister helt fra de første spæde overvejelser, ferie hvordan? Valg, og derefter på ferier.

Er der noget jeg har misset, findes det allerede?

Vi har før set tv programmer hvor man, efter komme i gang hjælp, har udlånt kameraer, hvorefter man senere har hjulpet m klipning osv. så det hele kan komme lidt over hjemmevideo stadiet. Husker i DR s båndværkstedet. Som regel fremragende programmer.

Men - Det er selvfølgelig det campisterne i forvejen præsterer på alle de camping hjemmesider vi får link til.

Og det man kan hente ved at læse fora, kikke på campingportaler og clubsider.

Det nye kunne være den mere begynder-personlige vinkel, hvor man lever med i nyes, campister in spe s forventninger, overvejelser, valg, nederlag og ærgrelser, men selvfølgelig også glæder og erfaringer.

Programtype. De unge campister. Camp xxx, Reality camp. 10 camping tommelfingre, osv osv. :-)

Det vil, "fødekæden!" i det her :-), også være ganske naturligt at følge nogle telt og teltvognscampister. Eller vise glæder og sorger hos nye der køber alle de mange ældre gode brugte vogne.

Branchen (og DCU med de mange penge?) skulle måske gå sammen i et produktionsselskab for at kunne svinge den? :-))

Spreder man sig for meget eller er vi heldige, at det er som det er ?

www.youtube.com Camping Loca style


mvh

Deltag i debatten

Du skal være logget ind for skrive eller redigere i vores debatforum

E-mail  
Password  
Husk mig  

Er du en ny bruger af vores debatforum, kan du oprette en profil her

Har du glemt dit password?

Fortvivl ikke. Udfyld din e-mail adresse herunder, og vi sender dig straks et nyt.

  E-mail