Hovedområder
Arrangementer /træf
Autocampere
Biler
Camping i TV
Campingnyt
Campingpladser i DK
Campingpladser i udl.
Campingvogne
Digital TV
Diverse
Efterlysninger
Fortelte og telte
Gode råd
Konkurrence
Køb og salg (Udstyr)
Mit vogntog
Navigation
Ny campist
Personlige sider
Rejseinspiration
Storebæltsbroen
Udstillinger
Udstyr og Tilbehør
Vintercamping
Debatforum på diverse mærker
Alle områder (liste)
Alle områder (detalj.)
Betingelser
Hjælp:
Oprette ny tråd eller svar på indlæg
Campingpladser i udl.
Fold alle indlæg sammen

Titel Forfatter Dato

Campingpladser i spanien  K.Nielsen 3.11.2006 |  22:36  
Hej
Vi påtænker at tage til Spanien på sommerferie næste år for første gang!
Efter en del år i hhv. Italien, frankrig, Kroatien og Østrig, vil vi nu gerne se den del af Europa.
I Kroatien har vi haft de absolut bedste ferier man kan drømme om, men man skal aldrig være blind for at prøve noget nyt!
Så derfor vil vi lige høre om der er nogen der kan øse ud af deres erfaringer. Vi er en familie på 5 med 2 teenagere på hhv. 13 og 15 og så lillebror på 5 år.
De store elsker et sted hvor der kan snorkles, en god strand og ellers alt det sædvanlige gøgl for de unge, hvis man kan tillade sig at sige så. Hvis stranden er rigtig god, er det ikke nødvendig med en pool, og lillebror elsker et sted hvor der kan bades og leges i strandkanten.
Som familie er vi til både dase og oplevelser, især naturen har interesse, men også spændende byer (historiske)
Er der nogen der ude som har noget spændende at berette og gerne links.
Vh
Fam. Nielsen

Vedhæfter lige et stemningsbillede fra stranden på Camping Simuni på øen Pag i Kroatien

Forstør Zoom

Hej, gør det noget at jeg udvider s..   Knud Madsen 4.11.2006 |  0:35
Hej, gør det noget at jeg udvider spørgsmålet med om der er nogen gode ideer til længere tids vintercamping i Spanien?

Undskyld min indblanden, men der er nok også nogen, der læser dette som kender vintersituationen også.

mvh
Knud
Hej Knud Det er helt OK. Jeg glemte..   K.Nielsen 4.11.2006 |  10:05
Hej Knud
Det er helt OK. Jeg glemte også at skrive at det gerne skulle være i det nordlige spanien.
Vh
K.Nielsen
Prøv og besøg disse 2 sider, vi har..   Ole Loldrup 4.11.2006 |  17:23
Prøv og besøg disse 2 sider, vi har de sidste 5 år været i Spanien, forskellige steder, men altid på pladser fra disse link.
www.campingcard.com
www.campingcheque.dk
Tak for Linkene Ole Jeg har kigget ..   K.Nielsen 6.11.2006 |  8:06
Tak for Linkene Ole
Jeg har kigget lidt på det, og der er jo mange spændende pladser.

Jeg havde håbet på at der var nogen der kunne bidrage med lidt erfaringer fra konkrete pladser.
Vh
K.NIelsen
Hej K. Nielsen Vi har prøvet Pals, ..   Frank Pedersen 6.11.2006 |  10:37
Hej K. Nielsen
Vi har prøvet Pals, Costa Brave, men det var en plads, som lå lidt ensom uden for by og 2,5 km til en godt nok dejlig strand, men det blæste en del. Så prøvede vi Cambrils Park og Bungalow. En helt suveræn plads med fine faciliteter, optræden, pool-område for børn og et stort for voksne. Der er godt nok 800 m til stranden, men en fin strand, og så er der ligeså langt til strandpromonaden, som går mellem Cambrils og Salou. Pladsen ligger ca. 150 km syd for Barcelona. Prøv selv at søge på Cambrils Park, så kan du selv se faciliteter mv. Den er 5 stjernet og har fået en særlig europæisk pris, så tip top i orden. Tager i øvrigt mod Campingcheque. Vi har været der 2 gange og overvejer til næste sommer.
Med venlig hilsen
Frank Pedersen.
Hej K. Nielsen Vi har været på en ..   Ellen Nielsen 6.11.2006 |  18:22
Hej K. Nielsen

Vi har været på en plads, og jeg har haft et indlæg her på siden. Jeg har klippet derfra:

Hej
Sidste år (2004) var vi i Nordspanien, i uge 28-29-30, Vi lå i byen BLANES ca. 80 før BARCELONA, på en plads der hed "BELLATERRA" og lå direkte ud til middelhavet. Vi var 2, og så var der 2 af vore voksne børn og børnebørn. Vi havde 3 gode pladser , de var også af en rimelig størrelse,lige ved siden af hinanden, vi havde ikke bestilt hjemmefra. Det var en plads der var adskilt af en vej, og vi lå på den, der var lige ned til en dejlig strand. Den på den anden side af vejen havde pool, og vi kunne benytte alt som vi ville/havde lyst til. Gik vi ud af hovedindgangen og til højre ,var vi med det samme i det pulserende liv, der var en stor legeplads 200m. henne, med alt hvad de små hjerter kunne begære , og der var disco Vi "gamle" kunne også få noget godt at spise;-)).
Gik vi ned til den anden side , var vi på stranspromenaden, og der var ca. 10 min. gang ind til byen BLANES og havnen. Man kunne også tage en lille tog, uden for pladsen. Den kørte også ind til BLANES, og det var så en anden måde at komme derind på. Stranden var dejlig, det samme var vandet, men det blev hurtigt dybt, og efter vores ringe mening ikke så børnevenlig . Barcelona er bestemt en el. to ture værd ;-)). En turistbus i 2 plan, syn's vi var en kanon ide. Vi kunne se alt og stå på og af som vi ville. Billet til en el. to dage , kunne man købe på bussen. For alle fodbold intuiaster, er der jo "CAMP NOU" , iflg.min "fodboldskøre" familie. et MUST. Og så selvfølgelig alt det andet, Barcelona også er.Vi havde en kanon ferie, og gør det gerne om en anden gang.
Håber du kan bruge dette til noget.:-))

Og mere klip, der var en der spurgte til prisen ;-))

Hej
Ja, det er dyrt(syn,s vi) :-)): 1 rimelig stor plads til campingvogn+bil+strøm+2 voksne, bad alt det du vil( gode, rene faciliteter), fri adgang til pool, gav vi 234kr. i døgnet for. Til gengæld var alt jo også betalt. Det kan være der er pladser der ikke er så dyre ,men da vi var mange ,deraf 2 børn på 3+4, var vi nød til at vælge en med pool, det må vi så betale for. Det var ellers en rolig plads(ikke så meget gøgl som på Lanterna) hvor det der foregik, var oppe ved indgangen, hvor "baren" lå, der var børnedans en timestid hver aften undtaget søndag, der var "flamincodans" for vi voksne osv. Man kunne handle i en lille butik på pladsen eller i andre foretninger i gåafstand fra pladsen. Inde i Blanes lå der både "ALDI" og "LIDL", også andre. Det var rimeligt i pris at gå ud at spise syn,s vi, jeg husker ikke lige hvad vi gav ,men det er noget vi gør jævnlig i ferien ,og vi studsede ikke over priserne. Jeg kan bare huske vi mente de var ok. Der er også et spisested på pladsen, mere til det lette;-). Da jeg er ivrig læser, af de diverese debarsider , ved jeg ,I plejer at campere med camlet og i Kroatien :-))) , og der har vi også været mange gange. Her er dyrere ,men ikke så meget, at det vil afholde os, fra at tage derned igen.

Spørg hvis du/I vil vide mere.

Mvh. Ellen
Hej fam. Nielsen. Vi har været på .. Joan Petersen 6.11.2006 |  18:24
Hej fam. Nielsen.

Vi har været på camping L´Amfora i det nordlige Spanien. Kig ind på vores hjemmeside og se billeder fra pladsen (der er også link til pladsen) og de ture vi var på. www.petersencamping.dk

Vi er selv meget glade for Kroatien, og vender sikkert tilbage dertil igen i 2007. Vi har flere gange haft kig på Simuni, men der har været lidt dårlig omtale af pladsen mht toiletter og bad. Nu får vi se.

Billedet er fra en af svømmepølerne.

Venlig hilsen
Joan

Forstør Zoom
Prøv at kikke på denne side det kan..   Poul Lunk 6.11.2006 |  19:32
Prøv at kikke på denne side det kan måske inspirere
www.lunk.dk

Poul
hej allesammen.vi er en familie med..   ole v. 10.12.2006 |  13:50
hej allesammen.vi er en familie med 2 børn på henholdsvis 11 mdr og 6 år.vi skal til spanien igen næste år.Sidst besøgte vi villanova park som var en kæmpe succes! alt var rent og pænt og virkede bare.I ferien 2007 skal vi til Max patoxas (costa blanca) og glæder os meget.Er der nogen af jer der har været der? Kan det anbefales? mvh ole v.
Vi har de sidste 4 år rejst i Spani.. jesper 21.12.2006 |  19:53
Vi har de sidste 4 år rejst i Spanien. glæd Jer. Vilanovapark kan varmt anbefales, dog bedst hvis man er selvkørende. Rigtig hyggelig. Cambrils er toppen af toppen, dog lidt dum vej ned til stranden hvis I vælger at gå, så prøv evt. Sanguli i Salou, noget mere livlig men tæt på alt og kræver ikke bil. Delfin Verde Costa brava. Her er mange danskere i alle aldre. Beregn dog ca. 20 min kørsel til Estartit hvis I skal ud og spise, der er dejlig pool og god strand. Der vil jeg nok anbefale Castell Montgri i udkanten af Estartit, der kører iøvrigt "tog" ind til centrum (ca. 1,5 km) hvor også stranden ligger. PS: prøv "spanair.com/dk" check pris den 23/6 og hjem 9/7 det kan gøres t/r for 4 personer: 3800,- så gider man næsten ikke køre vel !!!!. Billige biler fra BCN via "autoglobal" det virker. Ellers prøv toget fra barcelona - her møder I mange søde og hjælpsomme spaniolere og skal ikke tænke på trafik osv..
Foto: fællesleg fra Vilanovapark i Vacansoleilafdelingen.

Forstør Zoom
det var da nogle tips man kan bruge..   ole.v 8.1.2007 |  13:01
det var da nogle tips man kan bruge til noget! tak for dette.
har været inde og tjekke spanair.c..   ole.v 8.1.2007 |  13:27
har været inde og tjekke spanair.com men den billigste pris jeg kan finde er 1880 pr person (enkelt billet) jeg har kigget under den 23/6 så de er ikke ret meget billigere end mange andre..
Bor man Jylland/Fyn, er flypriser f..   poul 8.1.2007 |  14:17
Bor man Jylland/Fyn, er flypriser fra Hamburg mod syden noget billigere end fra eks. Billund.

v.h. poul
Ryanair har billige billetter fra Å..   Janice Hansen 8.1.2007 |  20:19
Ryanair har billige billetter fra Århus til Barcelona, de formidler desuden billige biler, og Eurocamp har i juni måned billige Mobilehomes, også på Cambils........

Hvordan er det forøvrigt med at kørere over Pyrenærene? Kunne nogen øse med erfaringerne herfra?

Hilsen
Janice
Motorvejene igennem Pyrenærene er m.. poul 9.1.2007 |  11:40
Motorvejene igennem Pyrenærene er med lave stigninger og kan nem køres med cv.

v.h. poul

Forstør Zoom
Hvad kalkulerer I med af euro for b..   Bruger slettet 24.2.2008 |  22:41
Hvad kalkulerer I med af euro for betalingsveje gennem Frankrig/til Sydspanien?
Hilsen Pia
Hej Pia Hvis du bare farer på med k..   B Jakobsen 25.2.2008 |  11:13
Hej Pia
Hvis du bare farer på med krum hals og skæv skulder koster det ca. 1800 dkk. retur at bruge betalingsvejene gennem frankrig og spanien.
Det kan gøres meget billigere men så bliver det ikke med 100 km/t i snit.
Vi kører ind gennem luxemburg, og ad en betalingsfri motorvej til et godt stykke syd for Nancy. Ad N57 til Besancon og derfra ad N83 til Lyon. Disse veje er udmærkede og man kan holde "lastvognshastighed" det meste af tiden.
Ringmotorvejen uden om Lyon er gratis. Indtil nu har det ikke kostet noget.
Alt efter temperament kan man herfra mod syd køre på N7 der løber parallelt med A7. Nede Ved Bolene skærer vi et stykke af en trekant gennem Bagnols til Remulinsog ind på A9-E15 ved exit 28. Derfra bruger vi betalingsvejen frem til exit 38. Følger A9 til exit 45 og bruger betalingsvejen op gennem grænsepasset til exit 1.
I spanien bruger vi på samme måde de parallelle hovedveje Rundt om Barcelona bruger vi betalings vejen et ganske kort stykke. I det indre af spanien er autovia gratis. På en spaniens tur kan vi nøjes med at betale ca. 200 dkk retur. Vi mister måske i hastighed, ½ dag hver vej på den måde - men en overnatning koster max. 108 dkk.
Det var noget mere end du spurgte om - håber du kan leve med det.
VH BJ.
Kære B.Jacobsen. Det var et rigtig ..   Bruger slettet 25.2.2008 |  15:15
Kære B.Jacobsen.
Det var et rigtig godt svar, mange tak. Jeg vil lige snakke med dem vi skal følges med, for vi har god tid, og kan vi spare 1600kr, er det da også værd at tage med. Turen begynder på lørdag.Så sommerfuglene er godt igang. Vi har aldrig prøvet en så lang tur før, og har tjekket/ordnet alt hvad vi kan komme i tanker om.
Mange hilsner og en gang til mange tak for svaret.
Pia
Hej, Pia Ellers er der en anden mu..   Ole Rasmussen 25.2.2008 |  16:00
Hej, Pia

Ellers er der en anden mulighed gennem Frankrig:

Jeg plejer at køre over Luxemburg (så kan jeg tanke billigt der!). Jeg skyder en lille genvej fra Bitburg i Tyskland over Iechternach i Luxemburg. I Frankrig er der først afgift fra Toul ved Nancy. Her følger jeg så betalingsvejen ned til Chalon-sur-Saone, hvor jeg tager vejen mod vest til Clermont-Ferrand. Herfra går der gratis motorvej A75 ned til kysten. På www.viamichelin.com kan du prøve at lægge en rute fra f.eks. Padborg til 66480 Le Perthus i Frankrig med viapunkterne Iechternach i Luxemburg samt 63310 Randan i Frankrig. Det giver en tur på 1830 km med en vejafgift på 33,30 EUR, ca. 250 danske kroner.

Mvh. Ole
...men prisen MED campingvogn er ca..   Ole Rasmussen 25.2.2008 |  16:09
...men prisen MED campingvogn er ca. kr. 390,- på ovennævnte tur efter de nuværende satser.

Mvh. Ole
Tak Ole, det er dejligt I er hjælps..   Bruger slettet 25.2.2008 |  17:29
Tak Ole, det er dejligt I er hjælpsomme. jeg printer det forskellige ud, til min mand det er ham der skal køre. Det bliver alså fedt. Tak for rådene.
Hilsen Pia
K. Nielsen Selv om jeg mener at ha..   Poul Lunk 25.2.2008 |  18:03
K. Nielsen

Selv om jeg mener at have god tid ned gennem Frankrig og Spanien tøver jeg ikke med at tage betalingsvejene

Jeg kører med en Hobby Prestige 650 UMFE, 2.5 m. bred, jeg er ikke til de mange lyskurver der er på de betalingsfrie veje.

Hvor lang tid har i ferie?. Hvis i kun har 3 uger så ville jeg ikke bruge 2 - 3 dage ekstra hver vej på køreturen, tænk også på at i har 3 børn med, det er lang tid at køre 6 - 7 dage for at nå frem.

Vedr. pris skal det lige bemærkes at hvis i kører med en campingvogn med dobbelt aksel er prisen gennem Frankrig og Spanien til La Marina syd for Alicante ca. 1300 kr. hver vej ca. 2800 km.alt efter hvor man kommer fra i Danmark. Fra Alicante til Frederikshavn 2910.

MVH.

Poul Lunk
Vi har ikke børn med. Vi har en 2,5..   Bruger slettet 25.2.2008 |  18:11
Vi har ikke børn med. Vi har en 2,5 m- cv. Vi har camperet i ca. 37 år så vi er ikke nybegyndere, har bare ikke været der før med cv. Vi har over 2 mdr. til turen.Vi skal køre med nogle venner. Men det er rigtigt man skal da gøre det op om man skal køre længere og mere besværligt, eller mere direkte. Nu printer jeg jeres råd ud og så må mændende bestemme.
( Hvem siger mænd ikke får lov at bestemme, jeg ku, ik, la, vær). Hilsen Pia
Hej Pia samt Poul L Poul jeg er ban..   B Jakobsen 25.2.2008 |  20:51
Hej Pia samt Poul L
Poul jeg er bange for at du er ved at tilføre Pia både børn og måske en større vogn end den hun har, samt et et betydeligt længere tidsforbrug end på den tur jeg skitserede.
Fra Malaga og hjem overnatter vi ved Valencia, Taragona, Montellimar Luxemburg og i Teklenburg. Vi kører stille og roligt og helst ikke over 650 km. pr. dag.
I Frankrig betaler man på betalingsvejene, for bilen + 60% for campingvognen ca. 75 øre pr. km.. I Spanien betaler man kun for bilen og vejene er som regel billigere. I det indre af Spanien kører man gratis på autovia ( de såkaldte EU veje). På min rute er der kun et rigtig kritisk punkt hvor man kører gennem landsbyen Saulx der har et smalt z sving, men det er virkelig godt skiltet.
I år må vi vente med at starte på spaniensturen til sidste halvdel af april.
VH BJ.
Vi skal nok finde ud af det, vi har..   Bruger slettet 25.2.2008 |  21:17
Vi skal nok finde ud af det, vi har lagt kørplan med gode råd kan man altid bruge. hilsen Pia
Vedr. Camping Vilanova Park har fle..   Bruger slettet 25.2.2008 |  23:29
Vedr. Camping Vilanova Park har flere stillet spørgsmål - og nu er der så kommet en del fotos ind derfra på hjemmesiden.:
hos.djurs.net
Rigtig god tur til alle der skal den vej på (og til I andre i øvrigt også, hvor end I så agter jer hen)
Venligst Skytte
Hejsa Jeg læst indlægne om camping ..   Bruger slettet 26.2.2008 |  20:21
Hejsa
Jeg læst indlægne om camping i nord spanien, men. Jeg er sammen med min datter inviteret til A Curona i NV i uge 29, vi skal hjem med fly fra Madrid. I uge 30 ville vi leje en bil og kører selv med ophold på campingpladser undervejs, 1-3 stk. Er der nogle som kender dette hjørne af Spanien, tips, pladser og lign.
På forhånd tak
Kaj og datter

Deltag i debatten

Du skal være logget ind for skrive eller redigere i vores debatforum

E-mail  
Password  
Husk mig  

Er du en ny bruger af vores debatforum, kan du oprette en profil her

Har du glemt dit password?

Fortvivl ikke. Udfyld din e-mail adresse herunder, og vi sender dig straks et nyt.

  E-mail