Hovedområder
Arrangementer /træf
Autocampere
Biler
Camping i TV
Campingnyt
Campingpladser i DK
Campingpladser i udl.
Campingvogne
Digital TV
Diverse
Efterlysninger
Fortelte og telte
Gode råd
Konkurrence
Køb og salg (Udstyr)
Mit vogntog
Navigation
Ny campist
Personlige sider
Rejseinspiration
Storebæltsbroen
Udstillinger
Udstyr og Tilbehør
Vintercamping
Debatforum på diverse mærker
Alle områder (liste)
Alle områder (detalj.)
Betingelser
Hjælp:
Oprette ny tråd eller svar på indlæg
Hobby debatforum
Fold alle indlæg sammen

Titel Forfatter Dato

Bo i Campingvogn hele året  Louise 28.2.2006 |  23:59  
Hej
Jeg overvejer at investere i en Hobby landhus 750 som jeg vil bo i hele året mens jeg studere så jeg har lige et par spørgsmål.
Kan man holde varmen i sådan en vogn?
Må man bo på en campingplads hele året?
Louise.

hej Louise du kan sagtens bo i din ..   Mogens Andersen 1.3.2006 |  6:53
hej Louise
du kan sagtens bo i din hobby landhause hele året men du skal nok få vinter optimeret vognen først, herefter er der ingen problemer
om man må bo på en campingplads hele året det er der en debat med masser info om her i debatforummet andetsteds

mvh M Andersen
Du må ikke bo i en campingvogn hele..   Cyrano 1.3.2006 |  8:53
Du må ikke bo i en campingvogn hele året, forstået derhen, at du ikke må have postadresse der. Du må opholde dig i meget lang tid i campingvogn. Altså hvis du har adresse et sted, og har campingvognen stationeret på en helårsåben campingplads, kan du jo vælge at overnatte der. Skulle det være København, er en mulighed en campingplads i Ishøj. Der er flere, især håndværkere fra Jylland, der har en vogn stående, som de overnatter i så de ikke skal fare til Jylland hver aften. Det kunne du jo også.
Du skal blot have en post restante ..   Svend Åge Hansen 1.3.2006 |  12:47
Du skal blot have en post restante adresse på posthuset i den by hvor du evt. holder til.
Længere er den såmænd ikke.

Venlig hilsen
Svend Åge Hansen
Noget helt andet er, at jeg nok per..   HenrikH 1.3.2006 |  12:59
Noget helt andet er, at jeg nok personlig ville vælge en alm. model Hobby eller anden CV end den specielle landhus model.

Værditabet på landhus-modellen er helt sikkert meget større. Men OK er det nu den stil man er til - såehh..
Hej igen. Tak for jeres svar. Det l..   Louise 1.3.2006 |  16:55
Hej igen.
Tak for jeres svar.
Det landhus jeg har kikket på er brugt men pænt, den skulle være vinteroptimeret, grunden til netop landhus er jo størrelsen, og da den skal stå fast kan man jo lige så godt få den så stor som mulig. Når man kikker på de brugte der er til salg synes jeg da ikke de har specielt større værdi tab en andre vogne men det kan da godt værre. Jeg har netop været ude på en campingplads og høre hvordan og hvorledes og jeg må godt bo der for ham hele året, jeg fik så ikke lige hørt med adressen men den kunne jeg nok stadig beholde hjemme hos mine forældre hvis ikke den må være på campingpladsen.
Er der nogle af jer der har sådan et landhus? Hvad skal man mon regne med at det koster at holde den varm?
Louise
Helårsbeboelse er ikke tilladt jf. ..   Jacob 1.3.2006 |  23:19
Helårsbeboelse er ikke tilladt jf. cirkulære 98 af 04/09/1986 hvori der står i starten:

"Formålet med bekendtgørelsen er dels at sikre campingpladser af tilfredsstillende standard, dels at regulere langtids- og permanent campering, herunder at sikre, at campingpladser ikke anvendes til sommerhusområder eller helårsbeboelse. "

Det kan findes på retsinfo.dk ved at søge på camping

/Jacob
Halløj louise Det ser ud til at du..   L. Sørensen 1.3.2006 |  23:35
Halløj louise

Det ser ud til at du bliver nødt til at holde en uges ferie eller 2 hjemme så du ikke bor der hele året :-))
mvh
Hej Louise Hvis jeg skulle bo i en ..   Henning 2.3.2006 |  0:13
Hej Louise
Hvis jeg skulle bo i en CV hele året, ville jeg vælge en vogn med gulv- og centalvarme, Cabby, Kabe, Polar eller Solifer.
Disse vogne er bedre isoleret, hvliket er en fordel både vinter og sommer.
Mvh Henning
Hej Henning. Den er jeg helt med på..   Louise 2.3.2006 |  0:36
Hej Henning.
Den er jeg helt med på, mine forældre har en Kabe og det er jo en skøn vogn, men skulle jeg købe sådan en i samme størrelse koster den jo tæt på en halv million, de siger i øvrigt det samme som dig ang. vogn valg. Desværre vil de ikke have jeg lægger beslag på deres hele året.
Men jeg har godt nok kik på en gammel Polar med centralvarme, men den er over på den anden side (Jylland) men jeg må jo se om jeg kan lokke den gamle til at køre med derover.
Til L Sørensen, ja der har du jo ret, der skal ikke så meget til.
Louise
Hej Louise For 1/4 million får man ..   Henning 2.3.2006 |  1:33
Hej Louise
For 1/4 million får man altså osse mange lækre vogne. F.eks.
www.bilbasen.dk
Mvh Henning.

PS. Jeg ville vælge en 2½ m vogn.
Hej Louise. Det er en rigtig god id..   Skytte 2.3.2006 |  8:36
Hej Louise.
Det er en rigtig god idé du har fået - og der er rigtig mange helårsåbne Campingpladser hvor man gerne må Bo HELE året (permanent). så det er intet problem.
M.h.t Adresse.: Du kan sagtens (og lovligt) ha´ din Postadresse på Campingpladsen - det er kun Folkeregisteradressen der ikke kan være der permanent.. så det er heller ikke et problem.
M.h.t Vogn synes jeg Landhaus er en god løsning - den er ikke for dyr for et Ungt menneske - den er rummelig - du må endelig ikke købe for småt når du skal være der permanent - så kan man let få "Kuller".
Prisen er så meget mindre end "Vintervognene" - så der skulle være en del at "gøre godt med" til at lægge Varmefolie på Gulvet - det er det mindste af det hele,
Jeg ønsker dig held og lykke - det er en rigtig god idé du har fået - !
Vi har selv gjort det i nogle år - så vi ved det lader sig gøre.. vi havde også en Hobby - den helt store - men ikke Landhaus - så heldige var vi ikke at der var nogen til salg.
pøj-pøj med Studier og dit nye hjem
hilsen Skytte
Skytte du skriver: "Det er en rigt..   Jacob 2.3.2006 |  20:19
Skytte du skriver:

"Det er en rigtig god idé du har fået - og der er rigtig mange helårsåbne Campingpladser hvor man gerne må Bo HELE året (permanent). "

Ikke fordi jeg er jurist men synes ikke det hænger sammen med mit ovenstående citat som stammer fra campingdirektivet som gælder samtlige campingpladser.


Så forstår ikke din påstand.

/Jacob
Loven overholdes ikke alle steder, ..   Flemming Udbjørg 2.3.2006 |  20:41
Loven overholdes ikke alle steder, så derfor er der campingpladser som "tillader" helårsbeboelse.

Men det kan blive dyrt for pladsen. Jeg kender én plads som i januar i år fik besøg af kommunens og amtets kontrollanter - og det gav en frist på 14 dage til at få ryddet op i ulovlighederne, og en øjeblikkelig inddragelse af retten til at drive pladsen som campingplads, hvis ulovlighederne ikke blev standset.

/Flemming U
Hej igen Den er godt nok også lække..   Louise 2.3.2006 |  22:22
Hej igen
Den er godt nok også lækker den vogn du linker til der Henning, det er der ingen tvivl om, men nu det landhus jeg snakker om, koster altså kun 75, så det er jo lidt i overkanten den der pris på Polaren.
Det var jo også for at kunne få det hele til at hænge økonomisk sammen, uden at ende med en kæmpe studie gæld. Tak for de positive ord Skytte det er altid rart. Jacob det kan godt være det er ulovligt men her i den by hvor jeg bor i, er der 4 campingpladser og de har alle fast boende mere eller mindre, den ene er dog en rigtig skidt plads, med en masse ballade hele tiden, og der vil jeg ikke bo, men de andre 3 er fine pladser. I øvrigt er nogle af mine forældres venner lige blevet skilt og da manden var på kommunen for at høre om et sted at bo, fik han at vide at han bare kunne tage ud på campingpladsen så der bliver nok set igennem fingrene med det
Først til Jacob. Måske det du henvi..   Skytte 2.3.2006 |  22:46
Først til Jacob.
Måske det du henviser til - og det samme der er sket i det tilfælde som Flemming fortæller om fra Januar - er hvis nogen har tilmeldt sig Folkeregisteret med Bopæl på omhandlede C.plads..?
Det skal jeg ikke kunne sige - da jeg ikke kender de "faktiske omstændigheder" - eller hvad der lå til grund for besøg af Kontrollanter..?
Men jeg kan udtale mig om det jeg VED - og det er det samme som Louise skriver om i hendes seneste indlæg.
Jeg kan fortælle som tidligere, at vi selv har Boet Fast på en C.plads - da havde vi Postadresse på Campingpladsen - og Folkeregisteradresse på selve Rådhuset.
Jeg ved at man i Århus Kommune henviste Studerende til at Bo i Campingvogn i hele deres Studietid - og jeg ved at man i Fredericia Kommune har henvist Borgerne til at Leje et Hytte på C,plads - og Kommunen har endda betalt Lejen - jeg ved at man også har gjort det samme et par steder på Sjælland -!
Så jeg vil stadig sige til Louise..: Det er en RIGTIG god ide´- og er pladsen helårsåben - og kan du leje en helårsplads - så "Go for it" - det er bare dejligt - og hamrende hyggeligt i al slags vejr..
Hilsen Skytte
Øøhhh er det ikke ligesom campingpl..   L.Sørensen 3.3.2006 |  0:40
Øøhhh er det ikke ligesom campingpladsens problem. Hvis pladsen giver lov må det vel være dem der sidder med aben og så kan louise jo bare flytte ind i sit landhus.

Selv ville jeg nok også have valgt en nordisk vogn men til 75 k kan jeg godt se valget ikke er så svært. God ide at bo i cv under studietiden
Mit citat stammer fra et ministerie..   Jacob 3.3.2006 |  19:25
Mit citat stammer fra et ministerielt cirkulære som er baseret på en lovbekendtgørelse om hvordan gældende dansk lov skal forstås og tolkes.

Du kan finde det ved at søge i www.retsinfo.dk

Søg efter "Cirkulære om campingpladser"

Der står det næsten allerførst.

En anden ting er så om der bliver set gennem fingre med det og det er ikke nyt for mig at kommuner ikke overholder gældende dansk lov.

I øvrigt gider jeg ikke blande mig i, om folk bor hele året på campingpladser, sommerhuse etc.

Jeg svarer blot på om man må bo der hele året som Louise spurgte om.
Her er i øvrigt et link til det omt..   Jacob 3.3.2006 |  19:32
Her er i øvrigt et link til det omtalte cirkulære.

147.29.40.91

/Jacob
ps. håber det virker for har før haft bøvl med at linke til retsinfo.dk
Hej Jacob Jamen jeg har forstået at..   Louise 3.3.2006 |  22:09
Hej Jacob
Jamen jeg har forstået at det ikke er lovligt, men jeg ryger næppe i fængsel eller for en stor bøde for det, hvis det går ud over nogen, er det nok ejeren af campingpladsen, og hvad så med de andre der bor på pladsen, som kommunen har sendt derud pga. boligmangel. Jeg prøver det i hvert fald nu, det er en god måde at få det hele til at hænge sammen på økonomisk.
Tak for fordi, i delte jeres synspunkter med mig, kan i alle have en god camping sæson og så håber jeg bare på at det snart bliver forår og sommer.
Louise
Louise - det er ikke rettet mod dig..   Jacob 3.3.2006 |  22:48
Louise - det er ikke rettet mod dig overhovedet. Skriver også at jeg ikke vil blande mig i hvad du og andre evt. vil gøre ikke gøre i forhold til at bo hele året på camping.

Men vil gerne forstå hvorfor skytte påstår det er lovligt når jeg nu kan henvise til relevant lovgivning. Er der noget jeg har overset, Links til lovgivning vil jeg da meget gerne se.

/Jacob
Jeg sidder ofte og tænker tilbage p..   Bruger slettet 29.3.2009 |  13:40
Jeg sidder ofte og tænker tilbage på de mange sjov og spændende indlæg som under tiden kommer frem, ex dette Er der nogen som ved om Louise faktisk gjorde hendes tanke om at bo i campingvogn hele året til virkelighed eller forblev den bare en støtanke?
For ikke så længe siden var det et ..   lena breitholtz 24.7.2011 |  10:11
For ikke så længe siden var det et program i Tv om et ægtepar , der havde boet i flere år på en campingplads , året rundt. Måske håndhæves forbudet ikke ? Har selv den idé at flytte i campingvogn , men ikke bo samme sted altid, flytte lidt rundt på bedste zigøjnervis! . Mon Louise gjorde alvor af sin idé?
Hej Hvad betyder en post restante ..   Anne 2.9.2011 |  7:24
Hej
Hvad betyder en post restante adresse?
Vi står også for at skulle flytte i campingvogn og vi har virkelig problemer med at finde en adresse. Hvad gør vi?
/Anne
Poste Restante Hvis du i en periode..   Flemming Flouberg 2.9.2011 |  7:54
Poste Restante
Hvis du i en periode opholder dig i en by, hvor du ikke har fast adresse, kan pakker og breve sendes til dig Poste Restante. Forsendelserne bliver afleveret på posthuset, hvor du derefter kan hente dem.

Forsendelserne til dig skal opfylde nogle krav:

'Poste Restante' skal fremgå tydeligt af adressefeltet
Afsenderen skal skrive dit navn eller et mærke
Posthuset, hvor forsendelsen hentes, skal såvidt muligt fremgå af adressen
Postnummer og navn på den by, hvor du vil hente posten, skal fremgå af adressen.
Når du vil hente dine forsendelser, skal du oplyse dit navn og vise legitimation. Hvis afsenderen har skrevet et mærke i stedet for dit navn, skal du oplyse det mærke, før vi kan udlevere forsendelsen.

Poste Restante-forsendelser skal hentes inden 14 dage. Derefter returneres de til afsender.

www.postdanmark.dk
Post Restante DU kan ikke mere få s..   Peder Jensen 2.9.2011 |  8:01
Post Restante
DU kan ikke mere få sendt til et posthus, vi flyttede i campingvogn pr 1 April på en campingplads, pga hus salg og ville da afhente vores post på posthuset, dette kunne ikke mere lade sig gøre
God efter år vi bor stadig i campingvgn og får vores post sendt til campingpladsen, som der også har vinteråbent
Med hensyn til posten så bliver alt..   Jørn Mogensen 2.9.2011 |  8:28
Med hensyn til posten så bliver alt post jo efter hånden sendt elektronist som det er udelukkende folkeadressen som er et problem.
Vi har en camping plads her i nærheden hvor der er en del personer som kommune har anbragt de har folkeregister adresse på camping pladsen.
Jeg ville nok spørge kommunen om hvad de siger.
I har begge ret, det er slut med, a..   Bruger slettet 2.9.2011 |  8:34
I har begge ret, det er slut med, at lave en midlertidig adresseændring til posthuset som poste restante. Du kan sagtens stadig få sendt post direkte til posthuset, det kræver dog så, at man får sine afsendere til at adressere ens post på denne måde, det tror jeg ikke lader sig gøre. Det meste trykte post man i dag modtager er jo en slags automatiseret; Pbs staten mv. Så det er rigtigt ærgeligt, har ikke rigtigt fået en god forklaring på hvorfor, at post dk ikke synes at dette er en service der er værd at yde mere.

hilsen en medarbejder i en postbutik.
Info: Bekendtgørelse af lov om Det ..   Bruger slettet 2.9.2011 |  9:35
Info:
Bekendtgørelse af lov om Det Centrale Personregister

https://www.retsinformation.dk

§ 1. Formålet med loven er at sikre, at

1) enhver, der er omfattet af § 3, stk. 1, har et personnummer,

2) Det Centrale Personregister (CPR) indeholder grundlæggende personoplysninger om enhver, der har et personnummer,

3) enhver folkeregistreres på den adresse, hvor vedkommende faktisk bor eller opholder sig, og

4) oplysningerne i CPR på en hensigtsmæssig måde kan videregives til offentlige myndigheder og private med en berettiget interesse heri.

§ 6. Kommunalbestyrelsen skal i CPR registrere enhver på dennes bopæl i kommunen, hvis vedkommende efter kapitel 4-6 skal være registreret her i landet. Ved bopæl forstås det sted (bolig), hvor en person regelmæssigt sover, når denne ikke er midlertidigt fraværende på grund af ferie, forretningsrejse, sygdom eller lignende, og hvor denne har sine ejendele.

§ 7. Kommunalbestyrelsen skal registrere personer, der anvender flere boliger her i landet, med bopæl i den af boligerne, som de efter en samlet vurdering må siges at have mest tilknytning til. Ved afgørelsen af tilknytningen til en bolig skal en lovlig bolig altid gå forud for en ulovlig bolig.

Stk. 2. Kommunalbestyrelsens afgørelse efter stk. 1 træffes bl. a. efter følgende kriterier:

1) Antallet af overnatninger i boligen.

2) Boligens afstand fra det daglige arbejde.

3) Om ægtefælle eller samlever og børn bor i denne bolig.

4) Boligens størrelse og kvalitet.

5) Om personens ejendele opbevares i boligen.

Stk. 3. Hvis en helhedsvurdering efter kommunalbestyrelsens vurdering ikke klart peger på én af boligerne som bopælen, kan personens eget ønske følges. Et sådant valg mellem flere mulige bopæle kan ikke ændres af den pågældende, før der sker en ændring af de forhold, som forelå, da valget blev foretaget.

§ 9. Kommunalbestyrelsen skal registrere en person, hvis eneste bolig er en båd, en campingvogn eller lignende bevægelig bolig, med adresse dér, hvis båden, campingvognen eller lignende fast befinder sig et bestemt sted. Hvis denne bolig ikke ligger fast, kan kommunalbestyrelsen registrere personen med bopæl dér, såfremt kommunalbestyrelsen ikke er i tvivl om, at vedkommendes adresse er dér.

§ 10. En kommunalbestyrelse, der får formodning om, at en person ikke er korrekt bopælsregistreret, skal undersøge sagen for at rette eventuelle fejl. Undersøgelsen foretages af den kommunalbestyrelse, hvor vedkommende er registreret, medmindre der kendes en bestemt adresse i en anden kommune, hvor vedkommende menes at opholde sig. I sidstnævnte tilfælde foretages undersøgelsen af denne kommunalbestyrelse.

Stk. 2. Kommunalbestyrelsen kan til brug for undersøgelsen af en persons bopælsforhold ud over de oplysninger, som den har adgang til efter anden lovgivning, afkræve følgende oplysninger:

1) En nærmere redegørelse fra vedkommende selv om dennes bopælsforhold.

2) En erklæring fra husejer eller lejer om, hvem der flytter til eller fra dennes ejendom eller lejlighed, samt om, hvem der bor eller opholder sig i ejendommen eller lejligheden.

3) Oplysninger fra virksomheder, der er meddelt koncession efter lov om postbefordring, private tele- og forsyningsselskaber, private boligselskaber og -foreninger, arbejdsløshedskasser, fagforeninger og pengeinstitutter med henblik på at fastlægge vedkommendes bopælsforhold.

Stk. 3. Kommunalbestyrelsen kan til brug for undersøgelsen af en persons bopælsforhold indhente oplysninger i elektronisk form fra andre offentlige myndigheder. Oplysningerne kan indhentes som led i behandlingen af en enkelt sag eller som led i en generel søgning til brug for kontrol.

§ 11. Hvis en kommunalbestyrelse efter foretagne undersøgelser af en sag mener, at en person er forkert registreret, skal kommunalbestyrelsen skriftligt opfordre vedkommende til at melde flytning inden 14 dage, idet kommunalbestyrelsen samtidig skal oplyse om grundlaget for denne opfattelse.

Stk. 2. Har kommunalbestyrelsen ikke inden 14 dage efter, at brevet må antages at være kommet frem, modtaget nogen reaktion, som ændrer kommunalbestyrelsens opfattelse af den korrekte adresse, eller har det ikke været muligt at kontakte vedkommende, sørger kommunalbestyrelsen for at registrere den korrekte adresse, herunder en eventuel udrejse.

Stk. 3. Kommunalbestyrelsen skal skriftligt meddele vedkommende afgørelsen om adresseændringen og om grundlaget herfor.

Stk. 4. Indenrigs- og socialministeren kan fastsætte regler om kommunalbestyrelsernes orientering af tilflyttere på særlige adresser.
Info: https://www.borger.dk/Emner/b..   Bruger slettet 2.9.2011 |  9:37
Info:
https://www.borger.dk

Du har pligt til at melde din nye adresse til folkeregisteret i den kommune, du flytter til - eller indenfor. Anmeldelsen skal ske senest fem dage efter, du er flyttet.

Hvis du glemmer at anmelde flytning til folkeregisteret, kan du blive pålagt at betale en bøde.

Hvad er en c/o-adresse?
Hvis du flytter ind hos en ejer eller lejer, og dit eget navn ikke står på døren, skal du angive lejers /ejers navn i feltet 'Hos (c/o, der er en forkortelse af det engelske udtryk "Care of")'.

Hvis du flytter ind hos en ejer eller lejer, kan kommunen kræve, at vedkommende bekræfter din flytning.

Har du kun brug for at få eftersendt din post ved en midlertidig adresseændring, skal du stadig huske at melde adresseændring til folkeregisteret - uafhængigt af perioden.

Folkeregisteret kan ændre din adresse.
Folkeregisteret kan efter en konkret undersøgelse ændre de oplysninger, man selv har givet. Det kan de gøre, hvis:

Det kan bevises, at man ikke bor på den adresse, man har oplyst til kommunens folkeregister

Man nægter at ændre sin adresse.
Vejledning om campingreglementet. V..   Bruger slettet 2.9.2011 |  9:38
Vejledning om campingreglementet.
VEJ nr 62 af 30/06/2010 Gældende
Offentliggørelsesdato: 03-07-2010
Miljøministeriet

I uddrag:


5. Campingpladsens benyttelse

Ifølge § 8, stk. 1, starter campingsæsonen den 1. marts og slutter den 31. oktober.

6.3. Benyttelse af campingpladsen i vintersæsonen

I perioden 1. november - 28. februar må den enkelte campingenhed på campingpladsen alene benyttes til kortvarige ophold, weekends m.v. Ved kortvarige ophold forstås ophold, der sammenlagt højst må udgøre i alt 15 hverdage i perioden. Hertil kommer weekender og helligdage.

Citater slut!

Notat: Generelt vil campingpladsejere ikke have, at campister har adresse på campingpladsen og det er for øvrigt heller ikke foreneligt med campingreglementet.

Mvh.
Det var her vi startede www.lunk.d.. Poul Lunk 2.9.2011 |  10:39
Det var her vi startede

www.lunk.dk

Mvh
Poul

Forstør Zoom
Hei Lunk! Ja, der findes mange form.. F. Bruun 2.9.2011 |  11:36
Hei Lunk!
Ja, der findes mange former for "Hochsitz"!

Forstør Zoom
Til Anne.. Det er intet problem . ..   Bruger slettet 2.9.2011 |  14:24
Til Anne..

Det er intet problem . . !
Kan og må du bo på campingpladsen hele året - melder du Postadressen dertil - og så melder du på den pågældende kommune at du bor i kommunen - og adressen er således kommunens adresse . . da du SKAL ha´ en Folkeregister adr. -

Eneste er så at du selv afhenter off. Post på kommunen - evt. 1 gang om ugen (hvis du ikke modtager det digitalt..?)

Så det er altså INTET problem . . !!
God fornøjelse - !

Venligst Skytte
www.skyttens-camping.dk
Hej Skytte Tak for hjælpen. Det lyd..   Anne 2.9.2011 |  14:49
Hej Skytte
Tak for hjælpen. Det lyder da ligetil. Her har jeg gået og bekymret mig...
Mvh
Anne
Hej Skytte Ej, nu bliver jeg helt f..   Anne 2.9.2011 |  14:54
Hej Skytte
Ej, nu bliver jeg helt forvirret... Vores lejrchef siger, at vi ikke må ha' adresse på campingpladsen... Hmm... Hvad så med vores IKKE offentlige post? Hvor kommer den så hen? Vi kan ikke modtage post på campingpladsen, så vidt vi ved...
Mvh
Anne
Anne Læs dog lovteksterne jeg har i..   Bruger slettet 2.9.2011 |  15:22
Anne
Læs dog lovteksterne jeg har indsat tidlige på dagen, du må IKKE bo på en campingplads hele året!
Mvh.
Hej igen, Anne. . . Du må gerne ha..   Bruger slettet 2.9.2011 |  15:48
Hej igen, Anne. . .

Du må gerne ha´din POSTADRESSE på campingpladsen - og så ha´ den FOLKEREGISTER-ADR. på selve Kommunen (den kommune du bor i) - alt hvad der så hedder off. post afhenter du på kommunen - al anden post kommer til den campingplads du opholder dig på. ..

En Post adr. er IKKE det samme som en Folkeregisteradr. . .

Venlig hilsen Skytte ..
Hmm... Ja, det lyder jo let... og m..   Anne 2.9.2011 |  16:58
Hmm... Ja, det lyder jo let... og mig, der har været helt oppe at køre pga. adresse... Hmm... Hvordan gør jeg helt præcist?
Tager jeg til den nye kommune og skifter folkeregisteradresse dertil og hvem skal så have min postadresse at vide? Skal kommunen også ha' det? Det tænker jeg, at de skal...
Jeg bliver virkelig glad, når jeg ser så mange søde mennesker, der gerne vil hjælpe... Tak!
Mvh
Anne
Og så har vi lige læst mail fra vor..   Anne 2.9.2011 |  17:06
Og så har vi lige læst mail fra vores lejrchef - man må hverken ha' folkeregister eller postadresse på campingpladsen... Hva' nu?
Anne - det kan ikke passe du ikke k..   Bruger slettet 2.9.2011 |  17:13
Anne - det kan ikke passe du ikke kan få din alm Post tilsendt på campingpladsen . .?
ALLE der har f.eks. en sæson-plads kan få deres Post - man kan godt skrive til campingpladsens adr. med dit navn på - mange får også tilsendt deres aviser . . så det må være noget lejrchefen selv har indført. . .?
Naturligvis kan man modtage alm. post på en campingplads .. !

Prøv lige at høre ham hvad han mener med at du ikke kan modtage post på den plads. . . ?

Venligst Skytte
Hejsa Louise Der findes også andre..   Henriette Knudsen 2.9.2011 |  17:31
Hejsa Louise

Der findes også andre vogne med centralvarme Hobby har lavet nogle og Adria har lavet nogle (classica og Adiva modellerne bla i adria) de har så el gulvarme. Når vi ligger på strøm med gulvvarmen tændte bruger vi ca 10 kw pr døgn og hvis det er 10-15 g frost max en havl flaske gas i døgnet håber dte kan hjælpe dig med at regnde ud hvad det vil koste dig at bo i campingvognen.

Knus Henriette.
Hej Henriette Håber Louise har fund..   Brian 2.9.2011 |  18:57
Hej Henriette
Håber Louise har fundet ud af det, se datoen :-)))
Mvh
Brian
Hej skytte Nu har jeg i et par tråd..   Kurt Friedrichsen 3.9.2011 |  0:09
Hej skytte
Nu har jeg i et par tråde læst din påstand om, at man da bare kan få en folkeregisteradresse ved kommunen (læst af mig som kommunekontorets adresse). En betingelse skal i hvert fald være opfyldt, hvis det i det hele taget skal kunne lade sig gøre. og det er at man registrerer sig som hjemløs.
Men jeg forventer at se din påstand om ovennævnte dokumenteret i denne tråd.

Indenrigs og sundhedsministeriets vejledning om folkeregistrering, har nr. 85, siger i kapitel 3 pkt. 3.6 følgende som jeg har sakset til denne tråd:
3.6. Bevægelige boliger

Efter CPR-lovens § 9 skal kommunen registrere en person med bopæl i en bevægelig bolig, såfremt dette er vedkommendes eneste bolig. Hvis personen f.eks. også har rådighed over et hus eller en lejlighed, kan vedkommende således ikke være registreret med adresse på den bevægelige bolig.

Det er yderligere en betingelse, at den bevægelige bolig ligger fast på ét sted i en vis periode eller alene flyttes i meget begrænset omfang. I hvor stort omfang, boligen må flyttes, afhænger af en konkret vurdering, men det vil som hovedregel være i et omfang, som svarer til fravær i normale ferieperioder og weekender.

Hvis campingvognen, båden eller lign. flyttes i en længere periode, kan vedkommende ikke forblive registreret på det pågældende sted, hvor den bevægelige bolig befandt sig, før den blev flyttet. Det skal i så fald vurderes efter lovens § 9, om vedkommende skal registreres på det sted, hvor den bevægelige bolig efterfølgende befinder sig.

Det burde vel sige lidt om retten til en registrerings adresse i en campingvogn.

mvh
Kurt
http://www.campingferie.dk/2004Desi..   Bruger slettet 3.9.2011 |  10:51
www.campingferie.dk
6.3. Benyttelse af campingpladsen i..   Bruger slettet 3.9.2011 |  10:57
6.3. Benyttelse af campingpladsen i vintersæsonen

I perioden 1. november - 28. februar må den enkelte campingenhed på campingpladsen alene benyttes til kortvarige ophold, weekends m.v. Ved kortvarige ophold forstås ophold, der sammenlagt højst må udgøre i alt 15 hverdage i perioden. Hertil kommer weekender og helligdage.
Mvh.
Nu kunne det være sjovt at høre fra..   H.C 3.9.2011 |  14:46
Nu kunne det være sjovt at høre fra Louise hvordan det gik, da hun nu må være færdig med at studere. Tråden er jo startet i 2006.
Mvh
H.C. Et svar! Ja det ville være fin..   Bruger slettet 3.9.2011 |  15:01
H.C.
Et svar!
Ja det ville være fint, og/men tråden er jo startet igen
Kopi:
Anne 2.9.2011 | 7:24
Hej
Hvad betyder en post restante adresse?
Vi står også for at skulle flytte i campingvogn og vi har virkelig problemer med at finde en adresse. Hvad gør vi?
/Anne
I flg. Post Danmark: Poste Restante..   F. Bruun 3.9.2011 |  16:23
I flg. Post Danmark:
Poste Restante
Hvis du i en periode opholder dig i en by, hvor du ikke har fast adresse, kan pakker og breve sendes til dig Poste Restante. Forsendelserne bliver afleveret på posthuset, hvor du derefter kan hente dem.

Forsendelserne til dig skal opfylde nogle krav:

'Poste Restante' skal fremgå tydeligt af adressefeltet
Afsenderen skal skrive dit navn eller et mærke
Posthuset, hvor forsendelsen hentes, skal såvidt muligt fremgå af adressen
Postnummer og navn på den by, hvor du vil hente posten, skal fremgå af adressen.
Når du vil hente dine forsendelser, skal du oplyse dit navn og vise legitimation. Hvis afsenderen har skrevet et mærke i stedet for dit navn, skal du oplyse det mærke, før vi kan udlevere forsendelsen.

Poste Restante-forsendelser skal hentes inden 14 dage. Derefter returneres de til afsender.
www.postdanmark.dk
Vi har selv vores "fastliggervogn" ..   Michael Sørensen 7.3.2012 |  22:22
Vi har selv vores "fastliggervogn" stående på en campingplads udelukkende for helårs fastliggere, hvor vel omkring 6-8 personer har fast folkeregister adresse på lokaliteten. De bor alle i campingvogn på pladsen hele året.

Campingpladsen, der har omkring 40 pladser i alt er ikke underlagt "Campingrådet", hvilket så sparer os for en masse penge og besvær. Campingpas er således ikke nødvendigt, campingvognen behøver ingen nummerplade eller registreringsplade.

Faciliteterne fejler ikke noget, fine toiletforhold med varmt bad til en femmer for 5 minutter, vaskemaskine og tørretumbler, udslagskumme til kemisk toilet m.m.

Herligheden koster blot kr. 7500.- om året, en billig "husleje" for de personer, der bor der hele året. Men koster så nok noget i gas i de kolde måneder.

Hilsen fra

Michael
Man kan også kikke i vejledningen t..   Bruger slettet 8.3.2012 |  1:49
Man kan også kikke i vejledningen til campingreglementet der til sidst i afsnit 17.1 har noget om det her. Og i 17.2 om konsekvenser af evt overtrædelser.

https://www.retsinformation.dk
Klippet;

17.1. Kommunalbestyrelsens tilsyn

Tilsynet med overholdelse af campingreglementet påhviler kommunalbestyrelsen, herunder tilsyn med brandværnsforanstaltninger og de hygiejniske forhold, jf. nærmere afsnit 17.3. Omfanget af tilsynspligten er ikke nærmere fastlagt i sommerhusloven. Det er således overladt til kommunalbestyrelsen selv at bestemme tilsynets nærmere tilrettelæggelse. Opmærksomheden henledes på, at kommunalbestyrelserne har overtaget ansvaret for, at eventuelle afviklingsordninger for store eller permanente vogne er gennemført senest den 31. december 2010.

Kommunalbestyrelsen har ifølge sommerhuslovens § 10 a, stk. 4, pligt til at reagere, når den bliver opmærksom på et ulovligt forhold, medmindre forholdet er af ganske underordnet betydning. Med udtrykket ulovligt forhold sigtes til ethvert forhold, der er i strid med reglementet.

Pligten for kommunalbestyrelsen til at påse, at påbud efterkommes, og at vilkår fastsat i tilladelser overholdes, fremgår af sommerhuslovens § 10 a, stk. 3.

Kommunalbestyrelsens reaktion skal rettes mod campingpladsens udlejer (ejer/forpagter), som efter sommerhuslovens § 10, stk. 1, har pligt til at berigtige et ulovligt forhold. Det gælder også ved campisters helårsbeboelse på campingpladsen, uanset om campisten er registreret i CPR på campingpladsen eller på en dækadresse. Disse kan dog tiltales for medvirken til overtrædelse af campingreglementet, og ved campistens anvendelse af en dækadresse finder CPR-lovgivningen tillige anvendelse over for denne. En kommune kan ikke med henvisning til campingreglementet afvise at registre en person med adresse på en campingplads, hvis denne efter CPR-lovens regler skal være registreret på denne adresse, men det gør ikke helårsbeboelse i vintersæsonen lovligt efter campingreglementet. Der henvises i øvrigt til vejledning om folkeregistrering nr. 85 af 23. november 2006, kap. 3.2.

17.2. Tilbagekaldelse af tilladelser

Bestemmelsen i § 17 giver kommunalbestyrelsen mulighed for at tilbagekalde en tilladelse efter §§ 2, 9 og 10.

Formålet med bestemmelsen er at sikre, at bekendtgørelsen bliver overholdt, at vilkårene for en tilladelse ikke tilsidesættes, og at meddelte påbud efterkommes. § 17 kan kun bringes i anvendelse ved grove eller gentagne forseelser.
Her i Sønderborg foreslår kommunen ..   Jørn Mogensen 8.3.2012 |  9:29
Her i Sønderborg foreslår kommunen selv at folk tager ophold hele året, og de får så folkeregister adr. på campingpladsen det er jo billigere for kommunen i sidste ende.
Som jeg forstår det, SKAL man flytt..   Bruger slettet 8.3.2012 |  12:22
Som jeg forstår det, SKAL man flytte adr til pladsen hvis man ikke har adr andet steds.

Der er pladser der har pladser der er godkendte som helårspladsen. Man må vel gå ud fra at det er tilfældet med pladser der med kommunal sanktion og viden bruges til helårsbeboelse. Skibstrup tilbyder f.eks at deres fastliggerområde består af helårspladser der kan benyttes hele året uden rokeringer. Vi har da en bekendt der har boet der i mange år.

Jeg så et sted kan ikke genfinde hvor, at man i reglementet har 2 "slags camping", korttids og så en langtids, der svjh max måtte vare 8 mdr. Og så er der - også for "lovlig" vintercamping nogle grænser for benyttelsen. Så og så mange døgn i perioden.

Jeg ved ikke hvem der skal komme efter kommunen, hvis de er på "grissebassen" men det fremgår i campingrelementet hvor.

Det er vel synd hvis en familie af kommunalt sparehensyn i længere tid henvises til at leve i en lejet vogn eller lille hytte på en campingplads. Og så tror jeg, uden at vide det, at pladserne på det bestemte afviser at huse alt for socialt belastede, der, uro osv, vil ødelægge tilværelsen for alle på stedet.

Mvh
Halløj alle.. har læst en masse på..   Brian Skov 31.1.2014 |  17:37
Halløj alle..
har læst en masse på denne sidde, men kan ikke læse noget om det er lovligt at bo i campingvogn hos sine forældre, med adressen et andet sted?
Nej Brian. Det er det ikke. Men d..   Bruger slettet 31.1.2014 |  19:28
Nej Brian. Det er det ikke. Men det kommer selvfølgelig an på hvor ofte og hvor længe af gangen. :-)

Folkeregisteradressen skal svare til din bopæl.

Det du spørger på kan åbne for socialt bedrageri og / eller skattesnyd.

Spørg i din kommune eller søg oplysninger her https://www.borger.dk
Det er rigtigt, at man iht CPR-love..   Bruger slettet 1.2.2014 |  1:19
Det er rigtigt, at man iht CPR-loven skal have adresse hvor campingvognen holder hvis det er den eneste bolig, man har.
Men har man rådighed over en fast bolig, skal adressen være dér, ikke i cv'en.

Det er svjh CPR-lovens §9
Fandt det, her kommer de relevante ..   Bruger slettet 1.2.2014 |  1:25
Fandt det, her kommer de relevante afsnit:
<citat>
Bekendtgørelse af lov om Det Centrale Personregister LBK nr 5 af 09/01/2013

§ 9. Kommunalbestyrelsen skal registrere en person, hvis eneste bolig er en båd, en campingvogn eller lignende bevægelig bolig, med adresse dér, hvis båden, campingvognen eller lignende fast befinder sig et bestemt sted. Hvis denne bolig ikke ligger fast, kan kommunalbestyrelsen registrere personen med bopæl dér, såfremt kommunalbestyrelsen ikke er i tvivl om, at vedkommendes adresse er dér.


Vejledning om folkeregistrering (VEJ nr 9273 af 14/06/2013)

3.6. Bevægelige boliger
Efter CPR-lovens § 9 skal kommunen registrere en person med bopæl i en bevægelig bolig, såfremt dette er vedkommendes eneste bolig. Hvis personen f.eks. også har rådighed over et hus eller en lejlighed, kan vedkommende således ikke være registreret med adresse på den bevægelige bolig.
Det er yderligere en betingelse, at den bevægelige bolig ligger fast på ét sted i en vis periode eller alene flyttes i meget begrænset omfang. I hvor stort omfang, boligen må flyttes, afhænger af en konkret vurdering, men det vil som hovedregel være i et omfang, som svarer til fravær i normale ferieperioder og weekender.
Hvis campingvognen, båden eller lign. flyttes i en længere periode, kan vedkommende ikke forblive registreret på det pågældende sted, hvor den bevægelige bolig befandt sig, før den blev flyttet. Det skal i så fald vurderes efter lovens § 9, om vedkommende skal registreres på det sted, hvor den bevægelige bolig efterfølgende befinder sig.
<citat slut>

Vi står selv i situationen nu, for vi har sagt vores lejebolig op med udgangen af februar. Så efter 1. marts bor vi fast i campingvognen, og skal atså til at CPR-registrere os i pgl kommune hvor vi opholder os mest fast.
Jeg ved ikke om vi i dk har nogle s.. Bruger slettet 1.2.2014 |  11:16
Jeg ved ikke om vi i dk har nogle særlige sigøjner bekendtgørelser og guidelines / skuffecirkulærer. Formentlig. :-)

Men jeg faldt engang over noget der i google kan f.eks søges med ordene... unauthorised camping og gypsy rv camping... find selv på bedre søgeord.

Hvor det åbenbares at man i UK har bestemmelser der svjh tillader fænomenet, at det ifølge en eller anden dom ved en (højere?) retsinstans kommer ind under de generelle menneskerettigheder, der, hvis den relevante konvention er tiltrådt af DK også må antages at gælde her. Uanset om man er sigøjner eller ej! !!

Jeg gemte selvfølgelig ikke linket :-) eller ved hvad det hedder i andre Europæiske lande, hvor alle selvfølgelig forsøger at skille skidt fra kanel.

Det kan jo også være at det er derfor at dette, frihedsønskerne fra nogle campister er så vanskelige at håndtere, mødes med modstand i hele civilretlig velorganiserede og registrede del af den vestlige verden. Man kan ikke li mennesker der ikke vil registres og holdes øje med.

gypsy rv camping kan for øvrigt gi en masse spændene sider med billeder af interessante vogne og gode ture. :-)

nå det var vel et sidespring, med mindre der er nogen der kan grave tilsvarende danske domstolsafgørelser frem? Der er vel en grund til at kommunen SKAL registre med bopæl på pladsen hvis man ikke har anden adr. .. efter 5 dage. hvis jeg ikke har misforstået.

Mvh

Billedet: SunRay Kelley's Solar and Biofuel-powered Hybrid Road Vehicle
Inspired by gypsy caravans, he got a vintage 1984 Toyota dolphin camper vehicle (1-ton rear axle), demolished the camper shell, and built a canted-wall, ...

lloydkahn-ongoing.blogspot.dk

Forstør Zoom

Deltag i debatten

Du skal være logget ind for skrive eller redigere i vores debatforum

E-mail  
Password  
Husk mig  

Er du en ny bruger af vores debatforum, kan du oprette en profil her

Har du glemt dit password?

Fortvivl ikke. Udfyld din e-mail adresse herunder, og vi sender dig straks et nyt.

  E-mail